!blis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.001
- Πόντοι
- 3.477
σ αρεσουν οι ζουμπουρλες?Μιλφάρα παντως φαίνεται και η Χρίσπα...για τους λάτρεις του είδους....
σ αρεσουν οι ζουμπουρλες?Μιλφάρα παντως φαίνεται και η Χρίσπα...για τους λάτρεις του είδους....
δε λεω, το γραφει η αγγελιαΛες να ειναι επικίνδυνη η Αμαζόνα? Αν ειναι θα φορέσω τσιγγινο.
Καλησπέρα σε όλους, είναι πρώτη φορά που γράφω στο φορουμ, και εχω να γράψω ελληνικά αιώνες - οπότε και συγνώμη αν μου φεύγει κανας τονος κλπ.
Παρακολουθώ το φορουμ καιρο, και θέλω να συνησφέρω και εγώ με τη σειρα μου αυτο που μπορώ.
Πριν απο ενα μήνα πήρα την Izabella - (την ψηλή milf γυναικάρα). Παρα πολυ ευγενικη και professional, τα εκανε ολα + κουλουρι, τιμη 120+30+20 = 170 συνολο με πιπα ακαποτη και κουλουρι (αν εννοουμε με κουλουρι τον κωλο).
Πριν μια εβδομαδα πηρα μια ελληνιδα (ελεγε πως ηταν αλλα μαλλον απο αλβανια), νομιζω Μαριαννα μου ειπε, μελαχρινη-μαυροτσουκαλο που κανει και αυταρχικο - της εδωσα 100 (80+20 ακαποτη πιπα), σιγουρα δεν τα αξιζε - την βρηκα απο adoos, σαν ελληνιδα ανεξαρτητη.
Πιστευω η επομενη που θα παρω θα ειναι η Eva απο το αναλογο site με τις 4 κοπελες.
σ αρεσουν οι ζουμπουρλες?
δε μ αρεσει ο τυπος που λες οποτε αστοΓενικά όχι, στο σεχ όμως προτιμώ μια με καμπύλες αλλά που να ξέρει να γαμιέται απο μια αδυνατούλα-επιπλο.
Αν εχεις να προτινεις μια με κορμι και καυλιαρα...μην ντραπεις - αλλωστε ειπα οτι μαλλον θα πάρω την eva που ειναι στο γραφειο με τις 4 κοπελες
η Ευα απουσιαζει αδελφε...τελος Αυγουστου πια!Γενικά όχι, στο σεχ όμως προτιμώ μια με καμπύλες αλλά που να ξέρει να γαμιέται απο μια αδυνατούλα-επιπλο.
Αν εχεις να προτινεις μια με κορμι και καυλιαρα...μην ντραπεις - αλλωστε ειπα οτι μαλλον θα πάρω την eva που ειναι στο γραφειο με τις 4 κοπελες
ιδιο γραφειο παντως με την προηγουμενη!Λες να ειναι επικίνδυνη η Αμαζόνα? Αν ειναι θα φορέσω τσιγγινο.
Μιλφάρα παντως φαίνεται και η Χρίσπα...για τους λάτρεις του είδους....
Τοτε περιπου ερχεται και η Ευα απο το Real date.!!!!!!!!!!η Ευα απουσιαζει αδελφε...τελος Αυγουστου πια!
κοιτα να δεις αν την φτιαξεις και απο την ωρα που θα σε δει αλλα και στο σεξ τοτε μεταμορφωνεται σε αλογο!!Λίγοι, πολύ λίγοι, κι αυτοί νομίζω ότι τα κλαίνε τα λεφτά τους... ας με διορθώσουν αν κάνω λάθος...
Λες να ειναι επικίνδυνη η Αμαζόνα? Αν ειναι θα φορέσω τσιγγινο.
Μιλφάρα παντως φαίνεται και η Χρίσπα...για τους λάτρεις του είδους....
Συνήσφερε γράφωντας καμιά κριτική...εδώ έχει 3 Ιζαμπέλλες στη σελίδα 2 & 1 στη σελίδα 4
τι θρεντ δεν υπαρχει, δεν καταλαβα? ;)μην ρωτησετε τηλεφωνα και τετοια...ειναι και ενας λογος που δεν υπαρχει thread στα call girls!(μονο σε μελη που γνωριζω)
Όπως έχω γράψει και παραπίσω πεσσότερα για το εν λόγω γραφείο εδώ ATHENSSEXFIRE.BLOGSPOT.COM,από ότι βλέπω και ο κατάλογος ενημερώθηκε και έτσι έχουμε και εδώ τις πλήρης φωτογραφίες τους.Το κορμί της τελευταίας,της Ναστάζιας σου κάνει?
οτι βρεις σε ευα αγορασεNastazia με τιποτα, πιστεύω καλύτερη απ'ολες ειναι η Μαριεττα, που την εχω δει με κρυμμενο προσωπο και 100 διαφορετικα ονοματα στο Adoos. εχει δοκιμασει κανεις?
εχεις δει εσυ Ρενια Δουκα στα call girls???και να γραφουμε εντυπωσεις???τι θρεντ δεν υπαρχει, δεν καταλαβα? ;)
δεν υπαρχει καταχωρηση εννοεις?εχεις δει εσυ Ρενια Δουκα στα call girls???και να γραφουμε εντυπωσεις???
μονο στις ελληνιδες διασημες υπαρχει και καποια σκόρπια reviews
δεν νομιζω να μην το γνωριζει....προσωπικη αποψη.....πιστευω απλα οτι δεν θελουν(με)καποιοι να "καει" το χαρτι!δεν υπαρχει καταχωρηση εννοεις?
πες στον αντισθενη να το βαλει!
σιγα το χαρτι, αμα του το προτεινουν πολυ και εχει φαν θα το βαλει ανεταδεν νομιζω να μην το γνωριζει....προσωπικη αποψη.....πιστευω απλα οτι δεν θελουν(με)καποιοι να "καει" το χαρτι!
ας γράψουμε τώρα περισσότερα... για την Άννα,είναι μόλις 3 βδομάδες εδώ και ήμου κάπου ο 20ος πελάτης της.Αν έγραφα κριτική τίτλο θα έβαζα "ρουμανάκι για μικροτσούτσουνους"
..........να σημειωθεί ότι μιλάει καλά αγγλικά και είναι τυφλά υπάκουη
.............
-1)η κοπέλα μου είπε αρχικά ότι 70Ε είναι για 1 εκτόνωση,αλλά της εξήγησα ότι το γραφείο μου είπε όσες θέλω και την καθυσήχασα λέγοντας της δε θα κάνουμε πάνω απο 3
-2)τα πρώτα λεπτά της συνάντησης με πήρε το γραφείο τηλ να μου πει ότι για cim το κάνει η κοπέλα αλλά με +20Ε,πράγμα που είχα είδη συμφωνήσει δευτερόλεπτα πριν το τηλέφωνο τους
Αυτά τα 2 με έκαναν να πιστέψω ότι φάσκουν και αντιφάσκουν
Άλλα αρνητικά
-Είχε αφήσει το τηλ στη δόνηση και χτύπησε 5-6 φορές λες και μετρούσε τα 10λεπτα
-Στο cim τα μισά της έφυγαν πάνω μου
-Στην 69 πρόσεξα το κολαράκι της ήταν εξίσου στενό και αδούλεφτο,για αυτό οι φαν του προκτικού να το σκεφτούν καλά
Συνοψίζοντας αποτελεί μια καλή επιλογή για μικρομεσαία πέη ,δεν αξίζει πάνω από 70Ε
ενταξει δεν εχεις και αδικο....σιγα το χαρτι, αμα του το προτεινουν πολυ και εχει φαν θα το βαλει ανετα