Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
το κόβω να μου 'ρχεται ξεπατωμένη και κατάκοπη...πήρα στις 12 και μου είπε ότι είναι κλεισμένη μέχρι τις 2,το τελευταίο ραντευού της θα 'μαι εγώ για απόψε...ας προσπαθήσω να μην είμαι απαισιόδοξος και να σκέφτομαι ότι άμα έρθει με διάθεση θα αποτελέσει τοπ vfm ,υπενθυμίζω 70Ε 1 ώρα ελευθερο στοματικό απεριόστες εκτονώσεις και cob.
Δημητρη? Συμβουλη. Ποτέ CIM ξαπλωμενος. Τα φτυνουν πανω μας. Μονο ορθιος.ας γράψουμε τώρα περισσότερα... για την Άννα,είναι μόλις 3 βδομάδες εδώ και ήμου κάπου ο 20ος πελάτης της.Αν έγραφα κριτική τίτλο θα έβαζα "ρουμανάκι για μικροτσούτσουνους"
δε ξέρω και δε με ενδιαφέρει για εσάς αλλά εγώ έχω ένα πράμα 18 πάρα πολύ χοντρό,είναι όμορφη καλοσυνάτη και χαριτωμένη,η πίπα της είναι αρκετά υγρή και αργή (έπρεπε να το ζητήσω να ζωντανέψει λίγο) ξέρει να παίζει τα @@ με τα χέρια της ενώ ταυτόχρονα κάνει παιχνίδια με τη γλωσίτσα της στο κεφάλι.στο στόμα της χώρεσαν το μέγιστο 10 πόντοι και με την υπόδειξη άλλων συναθλητών θα κόψει εντελώς τη χρήση του χεριού.τελειώνοντας με τα θετικά με +20Ε τα πήρε μια από τις 2 φορές στο στόμα και στην 69 τα πάει καλά,δέχετε δάκτυλο αλλά δεν πολυχωράει ούτε 1.Αξίζει ακόμα να σημειωθεί ότι μιλάει καλά αγγλικά και είναι τυφλά υπάκουη
Στο σεξ τώρα λακωνικά στενή,κλειστή,ξερή,μη υγρή!Δεν χώρεσε!μόνο το κεφάλι μπήκε...το προσπαθήσαμε 3 φορές εγώ από πάνω,3 φορές εκείνη για κανά 20λεπτο,ενδιάμεσα αλλάξαμε προφυλακτικό γιατί ξεράθηκε,δεν είχε μαζί της άλλο και έπρεπε να χρησιμοποιήσουμε ένα από το δικό μου απόθεμα,προσωπικά δεν το αντέχω να πονάω την οποιαδήποτε κατά το σεξ,η έκφραση του πόνου στο προσωπο της ήταν αρκετή για να μου πέσει 2 φορές...επίσης της πρόσφερα φωτιά,νερό,λιστερινε,αφρόλουτρο...καταξοδεύτικα...
επιβάλεται να γνωστοποιήσω ακόμα τα ακόλουθα
-1)η κοπέλα μου είπε αρχικά ότι 70Ε είναι για 1 εκτόνωση,αλλά της εξήγησα ότι το γραφείο μου είπε όσες θέλω και την καθυσήχασα λέγοντας της δε θα κάνουμε πάνω απο 3
-2)τα πρώτα λεπτά της συνάντησης με πήρε το γραφείο τηλ να μου πει ότι για cim το κάνει η κοπέλα αλλά με +20Ε,πράγμα που είχα είδη συμφωνήσει δευτερόλεπτα πριν το τηλέφωνο τους
Αυτά τα 2 με έκαναν να πιστέψω ότι φάσκουν και αντιφάσκουν
Άλλα αρνητικά
-Είχε αφήσει το τηλ στη δόνηση και χτύπησε 5-6 φορές λες και μετρούσε τα 10λεπτα
-Στο cim τα μισά της έφυγαν πάνω μου
-Στην 69 πρόσεξα το κολαράκι της ήταν εξίσου στενό και αδούλεφτο,για αυτό οι φαν του προκτικού να το σκεφτούν καλά
Συνοψίζοντας αποτελεί μια καλή επιλογή για μικρομεσαία πέη ,δεν αξίζει πάνω από 70Ε
Δημητρη? Συμβουλη. Ποτέ CIM ξαπλωμενος. Τα φτυνουν πανω μας. Μονο ορθιος.
Αυτο το "στενο" παντως με ξενερωσε λιγο. Δεν θα παρω.ομολογώ το κάνει κάλα,χαλάρωσα και ξεχάστηκα να σηκωθώ,μην ξεχνάς ότι είναι κάπως περασμένη ώρα...
Τυπε η αλλη με το κοκκινο φορεμα στις φωτο ειναι γνωστο ρουμανακι απο φυλης και μεταξουργειο. Ειχε δουλεψει και στης ευας στο 71. Φιλοτιμη ειναι βεβαια και τα κανει ολα. Απλως τα κανει λιγο μηχανικα και μουνι πηγαδακι(τοτε).Άννα ,20 χρονών ,1,60 50 κιλά μαυρομάλα,όπως ακριβώς στις φωτογραφίες 70Ε, 1 ώρα ,κάνει καλό ελεύθερο στοματικό,έχει συνηθίσει να χρησιμοποιεί τα χέρια αλλά με παρότρυνση μου τα απομακρύνει.στήθος 4- σφηκτό ,στητό , και ωραίά αίσθηση.κανονικές ρώγες.το προκτικό δε θα το πάρώ.πάω να συνεχίσουμε.όποιος θέλει άλλα μετά!
ΑΔΕΡΦΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΤΗ ΠΑΙΖΕΙ!
ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕ 80 ΕΥΡΩ 2 ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΦΩΝΗ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ!
Τυπε η αλλη με το κοκκινο φορεμα στις φωτο ειναι γνωστο ρουμανακι απο φυλης και μεταξουργειο. Ειχε δουλεψει και στης ευας στο 71. Φιλοτιμη ειναι βεβαια και τα κανει ολα. Απλως τα κανει λιγο μηχανικα και μουνι πηγαδακι(τοτε).
Fake !!!!!!!!!!!!ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΥΜΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ!!!
ΚΑΜΜΙΑ ΚΑΛΗ ΙΔΕΑ Η ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ.....???
δεν ξερω μαλλον εχω εμπνευση...μα γιατι το λες αυτο??
δεν ξερω μαλλον εχω εμπνευση...
69696χαχααχαχαχ αμα εχεις εμπνευση πες μας και πεντε (5) νουμερα μπας και πιασουμε το λοτο και ξεκωλ.....με στο γαμησ.... ομαδικος..!!!
ας γράψουμε τώρα περισσότερα... για την Άννα,είναι μόλις 3 βδομάδες εδώ και ήμου κάπου ο 20ος πελάτης της.Αν έγραφα κριτική τίτλο θα έβαζα "ρουμανάκι για μικροτσούτσουνους"
δε ξέρω και δε με ενδιαφέρει για εσάς αλλά εγώ έχω ένα πράμα 18 πάρα πολύ χοντρό,είναι όμορφη καλοσυνάτη και χαριτωμένη,η πίπα της είναι αρκετά υγρή και αργή (έπρεπε να το ζητήσω να ζωντανέψει λίγο) ξέρει να παίζει τα @@ με τα χέρια της ενώ ταυτόχρονα κάνει παιχνίδια με τη γλωσίτσα της στο κεφάλι.στο στόμα της χώρεσαν το μέγιστο 10 πόντοι και με την υπόδειξη άλλων συναθλητών θα κόψει εντελώς τη χρήση του χεριού.τελειώνοντας με τα θετικά με +20Ε τα πήρε μια από τις 2 φορές στο στόμα και στην 69 τα πάει καλά,δέχετε δάκτυλο αλλά δεν πολυχωράει ούτε 1.Αξίζει ακόμα να σημειωθεί ότι μιλάει καλά αγγλικά και είναι τυφλά υπάκουη
Στο σεξ τώρα λακωνικά στενή,κλειστή,ξερή,μη υγρή!Δεν χώρεσε!μόνο το κεφάλι μπήκε...το προσπαθήσαμε 3 φορές εγώ από πάνω,3 φορές εκείνη για κανά 20λεπτο,ενδιάμεσα αλλάξαμε προφυλακτικό γιατί ξεράθηκε,δεν είχε μαζί της άλλο και έπρεπε να χρησιμοποιήσουμε ένα από το δικό μου απόθεμα,προσωπικά δεν το αντέχω να πονάω την οποιαδήποτε κατά το σεξ,η έκφραση του πόνου στο προσωπο της ήταν αρκετή για να μου πέσει 2 φορές...επίσης της πρόσφερα φωτιά,νερό,λιστερινε,αφρόλουτρο...καταξοδεύτικα...
επιβάλεται να γνωστοποιήσω ακόμα τα ακόλουθα
-1)η κοπέλα μου είπε αρχικά ότι 70Ε είναι για 1 εκτόνωση,αλλά της εξήγησα ότι το γραφείο μου είπε όσες θέλω και την καθυσήχασα λέγοντας της δε θα κάνουμε πάνω απο 3
-2)τα πρώτα λεπτά της συνάντησης με πήρε το γραφείο τηλ να μου πει ότι για cim το κάνει η κοπέλα αλλά με +20Ε,πράγμα που είχα είδη συμφωνήσει δευτερόλεπτα πριν το τηλέφωνο τους
Αυτά τα 2 με έκαναν να πιστέψω ότι φάσκουν και αντιφάσκουν
Άλλα αρνητικά
-Είχε αφήσει το τηλ στη δόνηση και χτύπησε 5-6 φορές λες και μετρούσε τα 10λεπτα
-Στο cim τα μισά της έφυγαν πάνω μου
-Στην 69 πρόσεξα το κολαράκι της ήταν εξίσου στενό και αδούλεφτο,για αυτό οι φαν του προκτικού να το σκεφτούν καλά
Συνοψίζοντας αποτελεί μια καλή επιλογή για μικρομεσαία πέη ,δεν αξίζει πάνω από 70Ε
Πήγα να την πάρω σήμερα, αλλά μου είπε ότι επειδή την έχω μεγάλη δεν κάνει πρωκτικό. Μα καλά επιτέλους ξέρει κανείς κάποια που να τον παίρνει από πίσω ανεξαρτήτως μεγέθους???
Πήγα να την πάρω σήμερα, αλλά μου είπε ότι επειδή την έχω μεγάλη δεν κάνει πρωκτικό. Μα καλά επιτέλους ξέρει κανείς κάποια που να τον παίρνει από πίσω ανεξαρτήτως μεγέθους???