curie29
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2010
- Like
- 54
- Πόντοι
- 16
Συγνωμη ρε μοντελοπνιχτες, πατε καλα?
1.64 και 75 κιλα ειναι χοντρη?
Για σοβαρευτειτε.
εμ τι ειναι ..το τρωει ολο το φαι της φαινεται
Συγνωμη ρε μοντελοπνιχτες, πατε καλα?
Για σοβαρευτειτε.
εγω ειμαι 1,80 και ειμαι 82 κιλα και λεγομαι κανονικος αυτη 1,64 75 κιλα πως λεγετε?Συγνωμη ρε μοντελοπνιχτες, πατε καλα?
Για σοβαρευτειτε.
KALA ENTAKSEI KAI POU NA KSERW PWS TO ENNOEIS ESU TO XONTRH? SOU LEW EIMAI
75 KILA! SOU FAINONTAI POLLA?EINAI KATANEMHMENA PANTOU PANW MOU OMOIOMORFA KAI
DEN EINAI ASXHMA PANW MOU...EXW TA PANTA!BUZI KWLO MPOUTIA KOILITSA KTL ALLA OMWS OXI SE ''FAT'' APLA SE ''PIASHMATA STYL! DE KSERW PWS ALLIWS NA STO PW! AN SOU AKOUGONTAI POLLA 75 KILA AS TO AFHSOUME MHN ASXOLOUMAI KI EGW ME ''PITHANOTHTES''>Και αυτη ειναι η συνεχεια σε επομενο μαιλ οταν την ρωτησα μηπως εισαι λιγακι γεματουλα
φωτο δεν στελνει χαχα τηλ εδωσε αλλα δεν μπορω να το δωσωσου έστειλε photo ή τηλ;
εγω ειμαι 1,80 και ειμαι 82 κιλα και λεγομαι κανονικος αυτη 1,64 75 κιλα πως λεγετε?
Γελαδιτσα!!!!!!!Βουβαλακι
Υγιης.εγω ειμαι 1,80 και ειμαι 82 κιλα και λεγομαι κανονικος αυτη 1,64 75 κιλα πως λεγετε?
φωτο δεν στελνει χαχα τηλ εδωσε αλλα δεν μπορω να το δωσω
και για τα δικα μου γουστα τερατακικ να θελες να το δωσεις,δε θα στο ζηταγα ..η κοπελα ειναι χοντρη για τα δικα μου γουστα..βεβαια κ μουναρα να λεγε οτι ηταν,χψρις να χψ δει φωτο της πριν δε θα την συναντουσα..
και για τα δικα μου γουστα τερατακι
Τα παχη μου τα καλλη μουΥγιης.
Right.eimai 1,64 upsos 75 kila..exw piashmata den eimai auto pou lene ''xontrh'' 100 euro 1 ora(αυτη ειναι η απαντηση της σε μαιλ)
Απο 90κιλα και πανω λεγεται χοντρη. right?
Πλάκα κάνεις έτσι?Υγιης.
1,64 και 90 κιλα δεν ειναι χοντρη,ειναι ΠΑΧΥΣΑΡΚΗeimai 1,64 upsos 75 kila..exw piashmata den eimai auto pou lene ''xontrh'' 100 euro 1 ora(αυτη ειναι η απαντηση της σε μαιλ)
Απο 90κιλα και πανω λεγεται χοντρη. right?
μήπως είναι εκείνη η τύπισσα, που κάποιος (δε θυμάμαι τώρα) είχε αναφέρει ότι είχαν δώσει ραντεβού, σε σταθμό τρένου νομιζω κιόλας και ήρθε την είδε κ εφυγε; και επειδή κατ'εκτίμηση είχε πει περισσότερα κιλά από ότι ήταν βγήκε μετα κ έκανε ανάκληση και είπε ότι δεν ήταν τόσα κιλά όσο νόμιζε...; Αν μπορείς homan για στειλε μου με πμ το email της γιατί είχα μιλήσει και εγώ με μια έτσι, να τσεκάρουμε αν είναι η ίδια να την αποφύγουμε.