Kαι χαλια κριτικές...
3/4 κριτικές χάλια αλλά την τιμή την ανέβασε 50% πάνω , τι έχεις να πεις για αυτό?
Kαι χαλια κριτικές...
3/4 κριτικές χάλια αλλά την τιμή την ανέβασε 50% πάνω , τι έχεις να πεις για αυτό?
H Τζουλιεν δεν ειναι χοντρη.Πιο χοντρη ας πουμε απο Τζουλιεν?Αν δεν την ξερεις συγκρινε τη με καμια γνωστη ηθοποιο
Αν googlaρεις το τηλ μαλλον σε παραπεμπει σε γραφειο....για πες μας για την bbw!
Σιγουρακι...αυτο το πραγμα?Ε ρε τρελα που κουβαλα ο κοσμος...Επιτελους γυρισε πισω!!!
Να εχουμε κανα σιγουρακι γιατι πολλες φολες φαγαμε τελευταια!
Σιγουρακι...αυτο το πραγμα?Ε ρε τρελα που κουβαλα ο κοσμος...
θα εκανα τον κασκαντερ αλλα [size=12pt]δυστυχως[/size] δεν το μετανοιωσα.......
βίτσιο ή mistyping??Αποφασισα οτι θα εκανα τον κασκαντερ αλλα δυστυχως δεν το μετανοιωσα.......
Επιτελους γυρισε πισω!!!
Να εχουμε κανα σιγουρακι γιατι πολλες φολες φαγαμε τελευταια!
βίτσιο ή mistyping??
Εννοείς [size=12pt]ΕΥΤΥΧΩΣ[/size] δε το μετάνοιωσες να υποθέσω?
Δε λες όμως το βασικότερο:
How much?
Ρε παιδιά μηπως ξέρει κανείς αν η Έλλη απο τη γνωστή ελληνική τετράδα,ανοίγει την πίσω πόρτα;;;
Και μη μου πείτε να πάρω να ρωτήσω,γιετί θα γίνει όταν είμαι έτοιμος οικονομικά....
Μία έρευνα αγοράς κάνω απλά,αν καποιος μπορεί να βοηθήσει...thankssssssssssss.........
Τι έρευνα αγοράς; Ή σ' αρέσει και πας αν το φτάνεις ή δε σ' αρέσει και δεν πας.
Τρύπα νά 'ναι κι ό,τι νά 'ναι; αρκεί να έχει καλή τιμή; Κάτι σαν το Lidl;
Ρε παιδιά μηπως ξέρει κανείς αν η Έλλη απο τη γνωστή ελληνική τετράδα,ανοίγει την πίσω πόρτα;;;
Και μη μου πείτε να πάρω να ρωτήσω,γιετί θα γίνει όταν είμαι έτοιμος οικονομικά....
Μία έρευνα αγοράς κάνω απλά,αν καποιος μπορεί να βοηθήσει...thankssssssssssss.........