alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
"23 χρονών μή επαγγελματίας.... τα υπόλοιπα μέσω mail"??????????????φτιαχτηκε με το περιΕχομενο της αγγελιας :2funn
"23 χρονών μή επαγγελματίας.... τα υπόλοιπα μέσω mail"??????????????φτιαχτηκε με το περιΕχομενο της αγγελιας :2funn
καλή φαίνεται στις φώτο
Την αγγελια της, την ανεβασε στις 00:27 αποψε.
Κι εσυ στις 01:04 ειχες δει την αγγελια της, ειχες στειλει μειλ και ποσταρισες και εδω να μας το πεις.
Πώς ετσι?
Α και εστειλες και μειλ σε καποια που δεν φαινεται φωτο.
Δυστυχως ναι φιλε μου!
Δυστυχως ναι φιλε μου!
Οι απόψεις διίστανται…..εγώ από ότι θυμάμαι πέρασα μια χαρά ;)
eimai 1,64 upsos 75 kila..exw piashmata den eimai auto pou lene ''xontrh'' 100 euro 1 ora(αυτη ειναι η απαντηση της σε μαιλ)
[size=10pt][size=10pt]Έχουμε κανένα νέο από την αγγελία αυτή συναγωνιστές? Αν της έχουμε στείλει όλοι mail είναι λογικό ότι δεν μπορεί να απαντήσει σε όλους μας...
Ας ενημερώσει κάποιος αν του έχει απαντήσει...!!![/size][/size]
eimai 1,64 upsos 75 kila..exw piashmata den eimai auto pou lene ''xontrh'' 100 euro 1 ora(αυτη ειναι η απαντηση της σε μαιλ)
KALA ENTAKSEI KAI POU NA KSERW PWS TO ENNOEIS ESU TO XONTRH? SOU LEW EIMAIΠλακα μας κανει.Ακου 1.64 με 75 κιλα και δεν ειναι χοντρη ....ρε θα μας τρελανουν!!!