dimitris_zio
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 3
- Πόντοι
- 6
καλησπέρα έχω δει τις τελευταίες σελίδες, βλέπω πολύ σαβούρα ρε μάγκες τι σας έπιασε και ρωτάτε για σαβούρες? θα μου πείτε με τέτοια κρίση....
50 ευρώ για το ταξί θέλει η παλιοπουτάνα; Γιατί από που έρχεται; Από τα Σπάτα; 48 ευρώ έχω δώσει να πάω πειραια-αεροδρόμιο. Αλλά της έχω καλύτερη έκπληξη. Κάλεστε την τώρα που έχουν απεργία τα ταξί, και πείτε της ότι δεν έχει έξτρα γιατί δεν πήρε ταξί
ρουμάνα είναι, κ είναι από γραφείο
+ 7 δισ και βαλεκαλησπέρα έχω δει τις τελευταίες σελίδες, βλέπω πολύ σαβούρα ρε μάγκες τι σας έπιασε και ρωτάτε για σαβούρες? θα μου πείτε με τέτοια κρίση....
και συνεχίζω, να δώσω χρήματα σ αυτή τη κοπέλα από τη στιγμή που έχω πάρει Ευα, (Νικολ από Πόπη) για όσους ξέρουνε ή Αλεξία...
Μελαχρινή ναι, αβυζη όχι, είχε καλό βυζακι, και δεν ζήτησε 20 για ακάποτοAυτη ειναι τοτε.
Σημερα στης 7 στο Κρεολη συναντησα καποια μελαχρινη με ποδια γυρω στους 60-65ποντους αντε και το υπολοιπο 1μετρο αν αφαιρουσαμε τις τακουναρες που φορουσε. Φατσα που μοιαζει με τραβεστι, τα χαλια της(σιλικονατα χειλη, χαλια επιδερμιδα με σημαδια χρωματος καφετι) Ηλικια 35+ Αποκλειω να ηταν μικροτερη.
Αυτη πρεπει να ηταν η Αλεξαντραgr μαλλον. Aν λοιπον ηταν αυτη και,ειναι η ''ωραια γυναικα'' η εγω θελω τα κολυρια μου η εσεις.
Kαλά....και που ξέρεις ότι συνάντησε την ίδια?πες τα γιατί αμα τα λέω εγώ ....
εμ ...εκεί που την στέλνουν την γυναίκα να μαυρίσει αυτά παθαίνει ...Γέοπα να της αλλάξετε solarium ρε ,εκανε λεκέδες...χαλια επιδερμιδα με σημαδια χρωματος καφετι
Έχω ένα φίλο με το καλύτερο solarium της πόλης!!!!εμ ...εκεί που την στέλνουν την γυναίκα να μαυρίσει αυτά παθαίνει ...Γέοπα να της αλλάξετε solarium ρε ,εκανε λεκέδες...
Έχω ένα φίλο με το καλύτερο solarium της πόλης!!!!
Σε όλες τις μαλακισμένες τα ίδια λέω....
Αλλά και αυτός δεν πάει να τις γαμίσει για να τον γνωρίσουν!!!!
Ρε φιλεε εισαι σοβαρος??? αρχισαμε της επιθεσεις ακομα δεν μπηκα...Απο οτι καταλαβα... εσενα οτι εχει τρυπουλες και εχει κανενα 50ρι (τι λεω εγω !!!και 20ρι αμα λαχει...) σου αρεσει
ξερεις πως λεγεται αυτο ? ΣΑΒΟΥΡΟΓΑΜΙΑΣΗ
Κρατιεμαι...κρατιεμαι...αλλα διβαζοντας τις τελευταιες 10 σελιδες δεν βρηκα ουτε μια προταση που να μην αφορα καποιο μπαζο του κερατα
οπως παμε στο τελος θα αλλαξουμε και το ονομα του thread...απο <Ανεξαρτητες callgirl> σε <Ανεξαρτητα call-μπαζα >
που θα παει καλοκαιρι ειναι... θα περασει
Ρε φιλε εχω τετοια γκομενακια οσα θες....απλα θελω κατι διαφορετικο..ψαχνω κατι καλο...Να κανω και μια ερωτηση?? Γιατι δεν πιανεις ενα γκομενακι να το πηδας και τσαμπα και να σου μεινει ενα 50αρι στην τσεπη τωρα που εχουμε κριση. Πιο οικονομικα θα σου ερθει!
Κι ομως! φιλε βρισκω και εχω βρει υπαρχουν ρε...Στα 50 μονο στουντιο και θα βρεις πολυ καλυτερα.
τι περαστικα μωρε ελεος.......περαστικα... ;)