pilofori
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 19
- Like
- 9.913
- Πόντοι
- 9.095
Με 50 μονο στουντιο...τι περαστικα μωρε ελεος....
εδω ημαστε να βλεμουμε και να ανταλλαουμε γνωμες και ιδεες...
στειλτε κανα link καλο εχετε τιποτα..?
Με 50 μονο στουντιο...τι περαστικα μωρε ελεος....
εδω ημαστε να βλεμουμε και να ανταλλαουμε γνωμες και ιδεες...
στειλτε κανα link καλο εχετε τιποτα..?
Eσυ ρε πορνογερε ποσο εισαι???χαχαχα ρεε 3εκολειστε λιγο εδω μεσα...Βρε πιτσιρικά με αυτά που γράφεις αυτοαναιρείσαι!!!!
Στις 3 η ώρα το πρωί τι να το κάνεις το λινκ?
Σε παρακαλώ άντε να μοιράσεις γάλα καλύτερα μπας και σου ανοίξει την πόρτα καμιά γριά πεινασμένη για σπέρμα!!!!!
Γούστα είναι αυτά αλλά εσύ ανήκεις στην κατηγορία "ειδικά γούστα"!!!!!
Ειδικά αν έχεις όπως λες όμορφες και νέες κοπέλες που σπρώχνεις!!!!
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*Eσυ ρε πορνογερε ποσο εισαι???χαχαχα ρεε 3εκολειστε λιγο εδω μεσα...
εδω δεν μπηκα ρε για να τσακωθω με τον καθε ακυρο.....οποιος
μπορει ρε δεν ειπα συγκεκριμενα ας κανει καμια προταση αμα εχει εμπειρια...
ασε τι κανς εγω φιλος εσυ τραβα να σταξεις κανα γαλατακι ασε με εμενα....
Πωωωω ελεοος κομπλεξ....
και οχι μονον...Έχω ένα φίλο με το καλύτερο solarium της πόλης!!!!
Σε όλες τις μαλακισμένες τα ίδια λέω....
Αλλά και αυτός δεν πάει να τις γαμίσει για να τον γνωρίσουν!!!!
Οι πουτανες φιλε μου για τους περισσοτερους εδω μεσα δεν ειναι ενα απλο γαμησι,ειναι hobby αν θελεις ειναι must.Για αυτο λοιπον ασε εμας τους ανωμαλους και τραβα στην δικια σου ;)
κανα εσκορτ στο κορακοβουνι εχεις να μου προτεινεις ρε φιλαρακι ?
Πώ-πώ! Αυτήν την είχα, ευτυχώς, ξεχάσει καμιά δεκαριά χρόνια τώρα! Τί στο καλό μου την ξαναθυμήσατε;
Πριν δέκα χρόνια λοιπόν και ενώ είχε ήδη γράψει αρκετά χιλιόμετρα σε επαρχιακά κωλόμπαρα χρόνια ήδη γριά και μάλλον ξεπέτα. Συνεργαζόταν και με μία φίλη της λίγο πιο νέα αλλά ακόμη πιο δύστροπη.
ΟΥΤΕ τα 50 ευρώ που ζητούσε τότε δεν άξιζαν! Για τώρα ούτε να το σκέφτομαι δεν θέλω...
Μην κοροϊδεύεστε παληκάρια!
Οι πουτάνες δεν είναι χόμπυ! Χόμπυ είναι το μπριτζ, το σκάκι, η ορειβασία, η ιστιοπλοία.
Οι πουτάνες, ιδίως από ένα σημείο και μετά, είναι εθισμός! Σαν το αλκοόλ, τον τζόγο, τα ναρκωτικά...
Αυτή πρέπει να είναι η Μάγια. Δεν ξεχνιέται τέτοια κορμάρα!
Εμφάνιση 3,5 - συμμετοχή 10'. Μ.Ο. σχεδόν 7. Δεν ήταν και άσχημα (για μια φορά βέβαια!)
Κανείς δεν είπε το αντίθετο φίλε μου. Εγώ απλώς αναφέρθηκα σε μια πουτάνα που μου πρότεινε συναγωνιστής ως μια από τις πιό όμορφες αλλά διαβάζοντας κριτική είδα ότι δεν αξίζει σε καμία περίπτωση. Εκείνη την ώρα θυμήθηκα τον τρελό που συνάντησα σε μπουρδελότσαρκα ο οποίος απόρησε και μάλιστα φώναζε γιατί έχοντας κοπέλα ψάχνω πουτάνες. Εκεί το κόλλησα το θέμα, και είπα ότι είχε δίκιο, στις βρωμιάρες και επικίνδυνες πουτάνες δηλαδή. Τώρα αν η πουτάνα είναι καθαρή, ωραίο τυπάκι, γαμιέται καλά, τραβάει στην ανηφόρα και είναι γενικά value for money ε, τότε το συγκεκριμένο χόμπυ όπως το λέτε ΑΞΙΖΕΙ!!!!Οι πουτανες φιλε μου για τους περισσοτερους εδω μεσα δεν ειναι ενα απλο γαμησι,ειναι hobby αν θελεις ειναι must.Για αυτο λοιπον ασε εμας τους ανωμαλους και τραβα στην δικια σου ;)
Kαλημέρα γιατρέ
Με κατατρόμαξες με το θρίλερ πρωινιάτικα
50 ευρώ για το ταξί θέλει η παλιοπουτάνα; Γιατί από που έρχεται; Από τα Σπάτα; 48 ευρώ έχω δώσει να πάω πειραια-αεροδρόμιο. Αλλά της έχω καλύτερη έκπληξη. Κάλεστε την τώρα που έχουν απεργία τα ταξί, και πείτε της ότι δεν έχει έξτρα γιατί δεν πήρε ταξί
αφιερωμένο
πας να βγάλω τα μασελάκια τώρα ετοιμάζομαι για ύπνο
Εντάξει αυτό που λες έχει μία δόση αλήθειας, αλλά νομίζω και μία δόση υπερβολής...
Kαλά....και που ξέρεις ότι συνάντησε την ίδια?
1,65 είναι η Αλεξάνδρα?
Και δεν φαίνεται επ'ουδενι για 35+!!!!
Τάκη????????