pilofori
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 19
- Like
- 9.917
- Πόντοι
- 9.095
Γι αυτο θα ρωτησεις την εν λογω κυρια...και γιατί δεν ισχύει σήμερα η αγγελία?
Γι αυτο θα ρωτησεις την εν λογω κυρια...και γιατί δεν ισχύει σήμερα η αγγελία?
γι αυτη εδω γνωριζει κανεις τπτ γιατι την εκανα add με κανε accept και ειπε οτι ειναι callgirl αλλα δεν κανει ραντεβου με νεους πελατες απο facebook.....οποιος ξερει κατι ας πει γιατι ειναι τρελο μωρο!!!
Τώρα την βλέπω αυτήν! Στο π.μ. δεν έβγαινε το λινκ από το φατσοβιβλίο.
Όντως τρελό μωρό, αλλά δυστυχώς δεν ξέρουμε.
Αν μάθεις μας λες κι εμάς...
οποιος εχει καλες σχεσεις με Lauryn και ξερει τπτ ας μας πει!!!
και με τη βανεσα φωτια ειναι φιλη...σιγουρα αν μαθω θα πω αν και δεν μου λεει....παντως ειναι φιλες με την lauryn μενει μονιμα ελλαδα και γραφει σαν ελληνιδα....οποιος εχει καλες σχεσεις με Lauryn και ξερει τπτ ας μας πει!!!
και με τη βανεσα φωτια ειναι φιλη...
Ποια είναι αυτή ρε παίχτη και δεν την ξέρουμε;
την ξερεις η βανεσα ειναι η
την ξερεις η βανεσα ειναι η
καλως τονα,καλε που ησουν εσυσιγουρα αν μαθω θα πω αν και δεν μου λεει....παντως ειναι φιλες με την lauryn μενει μονιμα ελλαδα και γραφει σαν ελληνιδα....οποιος εχει καλες σχεσεις με Lauryn και ξερει τπτ ας μας πει!!!
Ποια είναι αυτή ρε παίχτη και δεν την ξέρουμε;
Ήρθες δεύτερος!Η ρουμάνα Βανέσσα ;)
Ήρθες δεύτερος!
Καλά κρασιά.....η Λωρήν ούτε που ξέρει ότι υπάρχει η κυρία!!!σιγουρα αν μαθω θα πω αν και δεν μου λεει....παντως ειναι φιλες με την lauryn μενει μονιμα ελλαδα και γραφει σαν ελληνιδα....οποιος εχει καλες σχεσεις με Lauryn και ξερει τπτ ας μας πει!!!
Καλά κρασιά.....η Λωρήν ούτε που ξέρει ότι υπάρχει η κυρία!!!
Και δεν είδατε κάτι πολύ σημαντικό.....
Lives in Salonica, Thessaloniki, Greece!!!!!!!!!!!!!!!!
Μας κοροϊδεύεται ή ξέρετε κάτι που δεν ξέρουμε?
Παρατηρώ πώς τις τελευταίες μέρες έχει ξεκινήσει <<πόλεμος>> μεταξύ πρώην και μελλοντικών νταβατζήδων να το πω??
Όπλα που χρησιμοποιούνται οι ασθένειες και οι απειλές.Στο <<αντίπαλο>> σάιτ μάλιστα άρχισαν να βγαίνουν στη φόρα και ονόματα..
Καλά ξεμπερδέματα..
Συμβουλή..Μην εμπιστεύεστε κανέναν και τίποτα..