Καλημερα και καλη εβδομάδα σε όλους. Ελειπα σουκου και τώρα είδα τα ποστ οποτε απαντάω σε μερικά:
... παρόλα αυτά παίρνω αντιβίωση που μου έγραψε ο γιατρος. Και η πλάκα είναι πως η τύπισσα το έπαιζε και ξερόλας περί υγιεινής και μου τα έπρηξε...
...
και μου το έπαιζε και μένα καθαριότητα και έτσι... μέχρι και με μπετατνιν με έβαλε να πλύνω τα χέρια μου πριν την ακουμπήσω
Όντως φίλοι μου! Πως το έλεγε; «Είμαι τρελή με την καθαριότητα! Δεν μπορώ!»
ξαφνικα ενας με 24 ποστ λεει οτι η Αννα εχει γονορροια
και αλλοι 2 μετα απο κατω παλι αγνωστοι (ψιλο) επιβεβαιωνουν και απαντανε!
πολυ περιεργη κατασταση
οκ λοιπον
1-15 ημερες μπορει να εμφανισει συμπτωματα
μολις τα δω9επειδη πηγα μαζι της)θα σας το ανακοινωσω!
αλλα εμενα πολυ μου βρωμαει η κατασταση.....
Ναι, έχεις δίκιο. Εγω εχω 24 ποστ στο φόρουμ και δεν δικαιούμαι να κολλήσω γονόρροια. Από τα 5000 πόστ και πάνω κολλάω….
Α, και σόρρυ που δεν είμαι γνωστός σου. Να βρεθούμε καμιά μέρα να σου δείξω και το πουλί μου να του κάνεις και ο ίδιος διάγνωση αν θες…
Αστεία πράγματα……..! ΕΛΕΟΣ!
Και επίσης κάτι σημαντικό: Δεν ανακοίνωσα ποτέ το όνομα της επειδή από την αρχή ήξερα ότι κάποιοι σίγουρα θα ξεκινήσουν τις ιστορίες για παγκόσμιες συνομωσίες, που σε τέτοιο σοβαρό περιστατικό τις κρίνω και ύποπτες αυτές τις στάσεις!
Και όπως βλέπεις, αν δε μίλαγα, όλα τα υπόλοιπα παιδιά που κόλλησαν (6-7 μέχρι στιγμής), δε θα μίλαγαν ποτέ και δε θα προστάτευαν και υπόλοιπους!
Πολύ σίγουρους βλέπω ορισμένους ό,τι κόλλησαν από τη συγκεκριμένη..
Εκτός και αν πήγαν μόνο με αυτή και καμία άλλη ,ούτε φυσικά και με τη γκόμενά τους..
Ακριβώς φίλε μου! Είμαι 1000% σίγουρος γιατί δεν είχα οποιαδήποτε σεξουαλική επαφή τους τελευταίους 3 μήνες.
…Για πείτε λίγο οι άλλη παρασημοφόροι, έτσι ενημερωτικά. τι αντιβίωση παίρνετε? εγώ ciproxin
Εμένα μου έδωσε VIBRAMYCIN των 100mg, ένα το πρωί και ένα το βράδυ αλλά επειδή είναι ύπουλος ο ιός, θα με δει και αύριο και ίσως να αλλάξουμε δοσολογία ή αντιβίωση (πιο δυνατή ή πιο ήπια)
[size=10pt][size=10pt]Πάντως συναγωνιστές
... δεν πάει καλά
δεν θέλει και πολύ κουβέντα
για να καταλάβει κανείς ότι καίει λάδια…[/size][/size]
Αυτό ξαναπές το!!!!!!!!!!!!!!!! Είναι άντε γεια η κοπέλα!
και αυτή που επίσης διαλαλεί ότι όλοι οι θείοι της είναι στην ΕΛΑΣ και στην KGB ένας άλλος (μα τω θεό έτσι μου έλεγε ) και ότι θέλει μπορεί να το κάνει...ωρες ωρες αναρωτιεμαι τι καβλες είχα και μετα από τόσες μπουρδες μου σηκώθηκε ακόμα...
Επίσης αυτό ξαναπές το!!!!!!!!!!! Εχει λεει ένα θείο που είναι αξιωματικός στην ΕΛ.ΑΣ. και ταυτόχρονα στη ΝΑΣΑ και το FBI δολοφόνος! Και ο άλλος της ο θείος είναι στην KGB! Η θεία της είναι λεει η μεγαλήτερη μάγισσα, η Λευκή! Τι να πω…………..Απορώ με μένα βασικά….!
Προσεχε τι λες...εχει γνωστους και στη ΝΑΣΑ...θα σου στειλει τον Ε.Τ τον εξωγηινο για τσαμπουκαδες...
Φίλε μου, το τι γέλιο έκανα όταν το διάβασα, δε λέγεται! «Φωτογραφίζεις» ακριβώς αυτά που λεει και το χαρακτήρα της! Χαχαχαχαχα!
Καλά ρε, πόσοι κολήσατε απο την άννα33 ; μετράω μέρες ανάποδα για το πότε θα εμφανιστούν τα συμπτώματα...σε περίπτωση που δεν δώ κάτι να πάω ούτως η άλλως για καλιέργεια ούρων ;
Και γω πήγα μόνος μου πριν το γιατρό και έκανα καλλιέργεια ούρων και μου έδειξε «Στείρα», δηλαδή αρνητικό! Εκεί τρελάθηκα και έτρεξα αμέσως στο γιατρό. Ηλπιζα ότι θα ήταν μια απλή ουρολοίμωξη αλλά, αμ δε! Πήγαινε σε Ουρολόγο, η άποψη μου.
Παρατηρώ πώς τις τελευταίες μέρες έχει ξεκινήσει <<πόλεμος>> μεταξύ πρώην και μελλοντικών νταβατζήδων να το πω??
Όπλα που χρησιμοποιούνται οι ασθένειες και οι απειλές. Στο <<αντίπαλο>> σάιτ μάλιστα άρχισαν να βγαίνουν στη φόρα και ονόματα..
Καλά ξεμπερδέματα..
Συμβουλή..Μην εμπιστεύεστε κανέναν και τίποτα..
Είμαι σίγουρος ότι κάποιοι ωφελούνται και κάποιοι όχι με το να έχουν κολλήσει Σ.Μ.Ν. από εργαζόμενη κοπέλα. Δεν ξέρω τι γίνεται σε άλλα σαιτ αλλα ακόμα και σε άλλα θέματα του φόρουμ. Όμως αν πιστεύει κάποιος ότι όλες οι εργαζόμενες κοπέλες είναι «καθαρές» και ότι εγώ και τα άλλα παιδιά που βγήκαν μετά από μένα και επιβεβαίωσαν την κατάσταση είμαστε νταβατζήδες, τότε έχει πολύ αφελές μυαλό και επικίνδυνο. Τίποτα άλλο δε θα πώ.