Ρε παπατζη με την γκομενα φορας παντου προφυλακτικο και με τις πουτανες κανεις ακαποτα;τσου ρε λακη.
Γιατί σου φαίνεται περίεργο ρε Κάτμαν ;
Ρε παπατζη με την γκομενα φορας παντου προφυλακτικο και με τις πουτανες κανεις ακαποτα;τσου ρε λακη.
Αν εσενα σου φαινεται λογικο σταματαμε εδω την κουβεντα.παω πασο τυπε.Γιατί σου φαίνεται περίεργο ρε Κάτμαν ;
Ειναι πολυ αληθοφανεις οι φοτο...Στις καινούριες φώτο η Χριστίνα δε μου αρέσει καθόλου..
Στις καινούριες φώτο η Χριστίνα δε μου αρέσει καθόλου..
Εξηγειται ψυχολογικως.Δεν ασχολειται κανεις μαζι του και προκαλει με βρισιδια να ασχοληθουν οι αλλοι μαζι του εστω και ετσι.Ειναι θλιβερο αλλα αυτος ειναι ο μαστερ...Επισης το παιζει μαγκας πισω απο την οθονη,κλεινει ραντεβου για ξυλο και δεν παει ποτε.τεσπα για να τελειωνουμε εδω ειναι μαλακια να βριζεις μελη χωρις να σε ενοχλησουν και χωρις να τους ξερεις.δε νομιζεις?αλλο να διαφωνησεις και αλλο να τους βριζεις.δε γινεσαι μαγκας ετσι
ακομα πονας εσυ;Εξηγειται ψυχολογικως.Δεν ασχολειται κανεις μαζι του και προκαλει με βρισιδια να ασχοληθουν οι αλλοι μαζι του εστω και ετσι.Ειναι θλιβερο αλλα αυτος ειναι ο μαστερ...Επισης το παιζει μαγκας πισω απο την οθονη,κλεινει ραντεβου για ξυλο και δεν παει ποτε.
Γιατί εσύ δε μπορείς να πεις αν κάτι σου αρέσει ή όχι?το θεμα ειναι στη πραγματικοτητα!εχουμε γινει ολοι κριτικοι φωτογραφιων
μην μου πεις ότι θες να δώσεις τα λεφτά σου στον γορίλα
και αυτή που επίσης διαλαλεί ότι όλοι οι θείοι της είναι στην ΕΛΑΣ και στην KGB ένας άλλος (μα τω θεό έτσι μου έλεγε ) και ότι θέλει μπορεί να το κάνει...ωρες ωρες αναρωτιεμαι τι καβλες είχα και μετα από τόσες μπουρδες μου σηκώθηκε ακόμα...
Αν γκουγκλάρεις το νούμερο του κινητού θα δεις ότι είναι αυτή Μια βάζει αγγελιά για μασάζ, μία ως αφέντρα...
τα ιδια τελικα λεει σε ολους οπως και τα μικροβια που μοιραζει :S :S :S :Sκαι αυτή που επίσης διαλαλεί ότι όλοι οι θείοι της είναι στην ΕΛΑΣ και στην KGB ένας άλλος (μα τω θεό έτσι μου έλεγε ) και ότι θέλει μπορεί να το κάνει...ωρες ωρες αναρωτιεμαι τι καβλες είχα και μετα από τόσες μπουρδες μου σηκώθηκε ακόμα...
ακριβώς τα ιδία συμπτώματα είχα και εγώ... εγώ περνώ ladinin 2 την μέρα vibramycin 4 και tielite 1 την μέραεγώ έχω χωρίσει με την κοπέλα μου εδώ και 3 μήνες.και τον τελευταίο καιρό είχα πάει μόνο με την άννα33. Τα συμπτώματα όπως αναφέρθηκαν είναι 2 κυρίως. τσούξιμο στο κατούρημα, και μια ρευστή βλέννα, κιτρνςπού χρώματος να εκκρίνεται από την ουρήθρα. για πείτε λίγο οι άλλη παρασημοφόροι, έτσι ενημερωτικά. τι αντιβίωση παίρνετε? εγώ ciproxin
Προσεχε τι λες...εχει γνωστους και στη ΝΑΣΑ...θα σου στειλει τον Ε.Τ τον εξωγηινο για τσαμπουκαδες...τα ιδια τελικα λεει σε ολους οπως και τα μικροβια που μοιραζει :S :S :S :S
Eιχα διαβασει την κριτικη σου για την Αννα33 και με αυτα που εχουν ειπωθει σκεφτηκα ποσο τυχερος ησουνΤελικά όπως αποδεικνύεται ήμουν πολύ τυχερός που δεν την συνάντησα πριν 10 μέρες περίπου(έχω γράψει και σχετική κριτική που τα λέω ... αναλυτικά).Κάθε εμπόδιο για καλό λοιπόν.Μου έκανε κι εμένα εντύπωση η αντίδρασή της και η συμπεριφορά της με τα μηνύματα που μου έστειλε, μετά που με έστησε.Αυτή ακριβώς η νοοτροπία που λες κι εσύ, αυτό το "ότι θέλει μπορεί να το κάνει" είναι που με τρελαίνει γενικά στους ανθρώπους.Το κλασσικό φταίω,αλλά αν φωνάξω και τσαμπουκαλευτώ, θα βγω από πάνω. Τελικά όμως ότι σπείρεις θα θερίσεις. Περάστικα σε όλα τα παιδιά.
Αυτη ειναι 4επι4, τι φοβερη εμφανιση λες?Χαχαχα!!! Βρε την Αρτέμιδα!!!!! Είχα συνεύρεση μαζί της πριν μερικούς μήνες.Έχω γράψει σχετικά στο θέμα "Βυζοπούλες Call-girls" τις εντυπώσεις μου.Ενώ εμφανισιακά ήταν φοβερή, τελείως κομοδίνο στο κρεβάτι.Δεν ήθελε να αγγίζω και το (πράγματι γλυκό και όμορφο) πρόσωπό της, γιατί μετά θα έβγαινε και δεν ήθελε να χαλάσει το μακιγιάζ!!!!! Έλεος!!!!!!
Πάντως έδειχνε για πιο άβγαλτη και για πιο χαλαρά γούστα και όχι τόσο kinky,αλλά απ'ότι βλέπω τα κάνει όλα και με όλους!!!!! Μάλλον έχουν πέσει πείνες!!!!