Αλογο δε είναι, γάτα δεν είναι.. μήπως είναι ο προαιώνιος πουτσοδόχος ? που θάλεγε και ο ραν ταν πλαν ?
λεω μηπως εχει κανεις γνωση περι του συγκεκριμενου
Αλογο δε είναι, γάτα δεν είναι.. μήπως είναι ο προαιώνιος πουτσοδόχος ? που θάλεγε και ο ραν ταν πλαν ?
λεω μηπως εχει κανεις γνωση περι του συγκεκριμενου
αυτο το τζακουζι καπου το χω πετυχει...η σε στουντιο η σε καποιο μασατζηδικο
Περνω τηλεφωνο και δεν το σηκωνει. ξερει κανεις να μας πει για την συγκεκριμενη?
αυτο το τζακουζι καπου το χω πετυχει...η σε στουντιο η σε καποιο μασατζηδικο
καλαααααα η εμμανουελα πολυ οργανωση,ουτε ανωνυμη εταιρια δεν εχει τετοιο σαιτ....
είχα πάει μαζί της πριν πολλούς μήνες.Τότε είχε 100 Ευρώ 3 ώρες.Καλά είχα περάσει θυμάμαι.Μιλησα με την αννα33 στο φεις μπουκ και μου ειπε οτι χρεωνει 50 ευρω την ωρα.
την εχει δοκιμασει κανεις? φαινετε καλη περιπτωση
Monika Manikopoulou το προφιλ της εκει
Μιλησα με την αννα33 στο φεις μπουκ και μου ειπε οτι χρεωνει 50 ευρω την ωρα.
την εχει δοκιμασει κανεις? φαινετε καλη περιπτωση
Monika Manikopoulou το προφιλ της εκει
+10 κιλά από τη φωτό.
Τα κάνει όλα όμως...
και σε ενα αλλο φορουμ που μιλουσαν γιαυτη αναφερονταν με καλα λογια. αλλα πως και τα κανει ολα με 50ευρω ενω αλλες σε ξεβρακωνουν κανονικοτατα ? περιεργο δεν ειναι?
είχα πάει μαζί της πριν πολλούς μήνες.Τότε είχε 100 Ευρώ 3 ώρες.Καλά είχα περάσει θυμάμαι.
είχα πάει μαζί της πριν πολλούς μήνες.Τότε είχε 100 Ευρώ 3 ώρες.Καλά είχα περάσει θυμάμαι.
Τωρα λεει 100 ευρω οι 2 ωρες, αυριο θα το κανει 100 τη μια και μεθαυριο 150 τη μια
ξεκωλιαρα
100 οι 2 ωρες 50 η ωρα φιλε.ελπιζω να μην ανεβασει τιμες παντως .μου ειπε οτι κανει και γουσταρει παρτουζες