miliokas
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
αυτο το τζακουζι καπου το χω πετυχει...η σε στουντιο η σε καποιο μασατζηδικο
καλαααααα η εμμανουελα πολυ οργανωση,ουτε ανωνυμη εταιρια δεν εχει τετοιο σαιτ....
αυτο το τζακουζι καπου το χω πετυχει...η σε στουντιο η σε καποιο μασατζηδικο
καλαααααα η εμμανουελα πολυ οργανωση,ουτε ανωνυμη εταιρια δεν εχει τετοιο σαιτ....
Σου το εστειλα !!!pm me και εμενα αν εχει κανεις το κινητο της και θελει να το σπρωξει..
Το μονο σιγουρο, ειναι οτι εγω το εχω πουλησει !!!αυτο το τζακουζι καπου το χω πετυχει...η σε στουντιο η σε καποιο μασατζηδικο
Για αυτο δεν μπορω να απαντησω !!!
μπραβο της παντως, ελπιζω να κανει το ιδιο καλα και τη βασικη της δουλεια...
το τηλεφωνο ειναι απο το γραφειο που προμοταρει μιχαελλα ρουμανα με 80 +20 +20κτλ...Προσπαθω να πιασω γραμμη αλλα τζιφος. απ τις ημερομηνιες φαινονται καινουργιες οι φωτογραφιες .παιζει να ειναι αληθινη η αγγελια
το τηλεφωνο ειναι απο το γραφειο που προμοταρει μιχαελλα ρουμανα με 80 +20 +20κτλ...
να βαζουμε κι κανα τηλεφωνακι στο google να τσεκαρουμε μαγκες!!!ευκολο ειναι....
Προσπαθω να πιασω γραμμη αλλα τζιφος. απ τις ημερομηνιες φαινονται καινουργιες οι φωτογραφιες .παιζει να ειναι αληθινη η αγγελια
λειπει ενα νουμερο... για τουτο δε μπορεις να πιασεις γραμμη!
Απο Τζετλινα κανενα νεο?
Στο τηλεφωνο που εχω δεν απανταει. καποιοι εδω μεσα λενε οτι δουλευει σε κλειστο κυκλο .τπτ αλλο προσωπικα δε γνωριζω .
Μια χαρα βγαινουν τα νουμερα για ξανακοιταξε
eksienniaennia penintatessera ogdontadyo ogdontadyo enniaκοιταω, τα μετραω και βγαινουν 9...
αυτο παιδια τι ειναι;
Για την συγκεκριμενη αγγελια ριχτε ακυρο,εδω και 1 μηνα παιρνω τηλεφωνο και ειναι απενεργοποιημενο.Μαλλον τα μαζεψε χοντρα και σταματησε
2+2+2+2+1=9eksienniaennia penintatessera ogdontadyo ogdontadyo ennia
δεκα ειναι ρε φιλε πως τα βγαζεις εσυ εννια?????????
10 ειναι2+2+2+2+1=9
2+2+2+2+1=9