Geopa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 34
- Like
- 39
- Πόντοι
- 1.666
Παίχτη δεν χρειάζεται να γράφεις κάθε φορά σε κάθε συναγωνιστή ότι τον ενημερώνεις για κάτι!!!!Κοίτα τα pm σου
Χτυπάει άσχημα.....φιλικά το λέω!!!!
Παίχτη δεν χρειάζεται να γράφεις κάθε φορά σε κάθε συναγωνιστή ότι τον ενημερώνεις για κάτι!!!!Κοίτα τα pm σου
Παίχτη δεν χρειάζεται να γράφεις κάθε φορά σε κάθε συναγωνιστή ότι τον ενημερώνεις για κάτι!!!!
οι συγκεκριμένοι είναι πολύ νέοι και είναι πολύ πιθανό να μην ξέρουν που να πρωτοκοιτάξουν.Το άσχημα όμως που κολάει?Παίχτη δεν χρειάζεται να γράφεις κάθε φορά σε κάθε συναγωνιστή ότι τον ενημερώνεις για κάτι!!!!
λες μεγαλε να σε περασε για...προμοτορα? κανε το καλο και ριχτο στον...γιαλο.....οι συγκεκριμένοι είναι πολύ νέοι και είναι πολύ πιθανό να μην ξέρουν που να πρωτοκοιτάξουν.Το άσχημα όμως που κολάει?
Λες? Πλάκα θα έχει.λες μεγαλε να σε περασε για...προμοτορα? κανε το καλο και ριχτο στον...γιαλο.....
Οκ λοιπόν.Δεν θα γράφω έχεις pm. Θα γράφω σκέτο pmλες μεγαλε να σε περασε για...προμοτορα? κανε το καλο και ριχτο στον...γιαλο.....
Φίλε μου με τίποτα δεν την παίρνω.....ούτε στο τζάμπα!!!!
Παρόλα αυτά, όπως είπα, από την στιγμή που πέρασες καλά δεν μου πέφτει λόγος!!!!
Πάντα τέτοια!!!!!
Τις καλημέρες μου σε όλους!!!!
Υ.Γ. Στα 60 ευρώ της ουκρανής Μαρίνας για 2 ώρες δεν νομίζω ότι θα βρεθεί καλύτερο VFM!!!!
Όσοι την είχαν δοκιμάσει, ξέρουν τι λέω.....
μιάμιση ώρα η Μαρίνα αλίμου... για μένα
καλή δεν λέω αλλά πόλλές ελιές ρε παιδάκι μου...
Όχι ρε.....Λες? Πλάκα θα έχει.
Της εκανε συμβολαιο, η ΠΟΥΤΣΟΣ ΕΜΙ !!!!!!
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !!!!
Πάντα είσαι αυστηρός....οκ!!!!
Το VFM δεν είναι μόνο για τις εν ενεργεία "αθλήτριες"!!!!
Άλλωστε οι καινούργιες θα πρέπει να μαθαίνουν από τις παλιές..... ;)
Υψηλές επιδόσεις και λογικές απαιτήσεις αν θέλουν να φτάσουν κάποιες παλιές πουτάνες που τις "αγαπήσαμε" τρελά!!!!!
μιάμιση ώρα η Μαρίνα αλίμου... για μένα
καλή δεν λέω αλλά πόλλές ελιές ρε παιδάκι μου...
Αυτή εξαφανίσθηκε έτσι ξαφνικά? Δήλωσε ότι τα παρατάει.Άφησε κάποιο υπονοούμενο ότι θα ξαναγυρίσει?Ναι φίλε αλλά την καταϊδρωνε την φανέλα ;)
εχεις pm....οχι προμοτορικο...Αυτή εξαφανίσθηκε έτσι ξαφνικά? Δήλωσε ότι τα παρατάει.Άφησε κάποιο υπονοούμενο ότι θα ξαναγυρίσει?
Το επιβεβαιώνω ότι δεν είναι προμοτόρικοεχεις pm....οχι προμοτορικο...
ειχα βγει .να κανουμε και καμια δουλειακαλησπερα ΙΑΝΝΑΙ σου ηρθε το pm που σου εστειλα?
Τελικά απο τότε που βγήκε ο παπΑΡΗΣ από πίσω μάλλον κανείς δεν δοκίμασε
Οπως πάντα ακριβής,ενημερωτικός,αξιόπιστος και εξυπηρετικός!!!!για να μη με ψαχνετε
[URL unfurl="true"]http://ma.tanea.gr/ma_list.php?cat=519[/url]
ξαναδοκιμαστε αργοτερα, τωρα βγαινουν πολυ λιγες αγγελιες. Αργοτερα θα είναι πληρες