Καλα ρε παιδια, το τηλεφωνο ειναι νουμερο σταθερου, τι σοι επικοινωνια ειναι και τουτη ???εννοεις, συναγωνιστη την γνωστη ΚΑΤΕΡΙΝΑ69 που εχει και το μπουρδελακι????
Και θα συμφωνησω , με τον vyzaras !!!
Καλα ρε παιδια, το τηλεφωνο ειναι νουμερο σταθερου, τι σοι επικοινωνια ειναι και τουτη ???εννοεις, συναγωνιστη την γνωστη ΚΑΤΕΡΙΝΑ69 που εχει και το μπουρδελακι????
θυμαμαι οτι και η κατερινα ειχε βαλει μια αγγελια τετοια και η φωτο ηταν η ιδια... τωρα δεν ειμαι και 100% σιγουρος. δεν πηρα και τηλεφωνο.εισαι σιγουρος οτι ειναι η κατερινα....?...νομιζω η κατερινα πηγαινει σε ξενοδοχειο...ετσι λεει τουλαχιστον....οι τυπισες απο την αγγελια εχουν δικο τους χωρο ....
Κοίτα τα pm σουΠαίδες μήπως υπάρχει κάποιο mail για την Τζένη? Ενδιαφέρομαι.
εχω παρει εγω τηλ...λοιπον ειναι δυο,μεγαλες μου φανηκανε απο το τηλ,δεν ρωτησα ηλικιες....μου ειπε η μια το προγραμμα,αυτη που μιλησα,και μου εκανε μια περιγραφη,και των δυο...πρεπει να εχει ξανασυζητηθει το θεμα,γιατι κατι μου θυμιζουν...νομιζω ειναι δυο,που εχουν ενα διαμερισμα στην πατησιων,και μολις εισαι απο κατω περνεις τηλ,και σου ανοιγουνε....αν καποιος θυμαται κατι περισσοτερο....θυμαμαι οτι και η κατερινα ειχε βαλει μια αγγελια τετοια και η φωτο ηταν η ιδια... τωρα δεν ειμαι και 100% σιγουρος. δεν πηρα και τηλεφωνο.
το πρωι νομιζω δουλευει μεταξουργειο....Καλο το σταθερο και δεν το σηκωνουν !!!
Επεισης το τηλεφωνο της ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ, το ανοιγει μετα τις 4 με 5 το απογευμα !!!!!!
Πατησειων και Ηπειρου !!!!!εχω παρει εγω τηλ...λοιπον ειναι δυο,μεγαλες μου φανηκανε απο το τηλ,δεν ρωτησα ηλικιες....μου ειπε η μια το προγραμμα,αυτη που μιλησα,και μου εκανε μια περιγραφη,και των δυο...πρεπει να εχει ξανασυζητηθει το θεμα,γιατι κατι μου θυμιζουν...νομιζω ειναι δυο,που εχουν ενα διαμερισμα στην πατησιων,και μολις εισαι απο κατω περνεις τηλ,και σου ανοιγουνε....αν καποιος θυμαται κατι περισσοτερο....
Νομιζω οτι εχει σταματησει, απο το ΚΟΛΩΝΟΥ 30Α', περιπου στα 2 χρονια !!!!!το πρωι νομιζω δουλευει μεταξουργειο....
Νομιζω οτι εχει αποσυρθει, απο το ΚΟΛΩΝΟΥ 30Α', περιπου στα 2 χρονια !!!!!
Νομιζω οτι εχει αποσυρθει, απο το ΚΟΛΩΝΟΥ 30Α', περιπου στα 2 χρονια !!!!!
Παιδιά -όσοι στελνετε πμ-η κοπέλλα φοβάται και δεν θέλει δημοσιοποιηση μεσω bou.Ψαξτε στον κατάλογο αισθητικων του kebaap σην υπογραφή του .Ο ElftexTP στο μήνυμα αυτό έχει δείξει τον σωστό δρόμο.Υπάρχει κοπέλλα καταπληκτική 27αρα- 3,5αρι στητό-1,70 υψος -γυρω στα 60kg-κορμί λαμπάδα-πανέμορφη στο χώρο της Καλλιθέα.....κρατηθείτε 50 Γιουρα 1 ώρα μασαζάκι και μετά 1 πυροβολισμός.Γιά ψαχτήτε λίγο και μην πετάμε τα λεφτά μας δεξιά και αριστερα.
Παιδιά -όσοι στελνετε πμ-η κοπέλλα φοβάται και δεν θέλει δημοσιοποιηση μεσω bou.Ψαξτε στον κατάλογο αισθητικων του kebaap σην υπογραφή του .
για να μη με ψαχνετεΠαιδιά -όσοι στελνετε πμ-η κοπέλλα φοβάται και δεν θέλει δημοσιοποιηση μεσω bou.Ψαξτε στον κατάλογο αισθητικων του kebaap σην υπογραφή του .
ακου αποσυρθηκε και τι ειναι αμαξι να αποσυρθει να σταματησε μπορει και να το πεις αλλα αποσυρθηκε δεν λεγετε!!!!!!!!!!!
kυριος. και τι χωριστρα...για να μη με ψαχνετε
[URL unfurl="true"]http://ma.tanea.gr/ma_list.php?cat=519[/url]
ξαναδοκιμαστε αργοτερα, τωρα βγαινουν πολυ λιγες αγγελιες. Αργοτερα θα είναι πληρες
ΚΥΡΙΕΣ και ΚΥΡΙΟΙ!!!!!!!!!!!ακου αποσυρθηκε και τι ειναι αμαξι να αποσυρθει να σταματησε μπορει και να το πεις αλλα αποσυρθηκε δεν λεγετε!!!!!!!!!!!
Της έχω αγοράσει ντουντούκα..κατερινα να πεις στην υπηρεσια να λεει σαν τα τρενα που λενε ο συρμος ειναι τοπικος και αποσυρετε....
αυτη να λεει η πουτανα ειναι για δυο ραντεβου και αποσυρετε!!!!!!
χαχχααχαχαχαχχααχαχαχαχαχαχαχχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ