Όχι, απλώς ότι έχει πολύ πελατεία παρότι δεν είναι καμιά μουνάρα. Παίζει ρόλο το 50άρι τελικά.
τελικα δεν μας ειπες δινει κωλο η οχι?...γιατι στην αγγελια κατι λεει για κωλαρακι
Όχι, απλώς ότι έχει πολύ πελατεία παρότι δεν είναι καμιά μουνάρα. Παίζει ρόλο το 50άρι τελικά.
Ο ElftexTP στο μήνυμα αυτό έχει δείξει τον σωστό δρόμο.Υπάρχει κοπέλλα καταπληκτική 27αρα- 3,5αρι στητό-1,70 υψος -γυρω στα 60kg-κορμί λαμπάδα-πανέμορφη στο χώρο της Καλλιθέα.....κρατηθείτε 50 Γιουρα 1 ώρα μασαζάκι και μετά 1 πυροβολισμός.Γιά ψαχτήτε λίγο και μην πετάμε τα λεφτά μας δεξιά και αριστερα.Tip.
να ριχνεται μια ματια στις αγγελιες των ΝΕΩΝ - στηλη αισθητικοι.
εχω βρει κατα καιρους διαμαντια. ΅Ελληδες που δεν εχουν αγγελιες στο νετ με μικρο exposure, μαζεμενο πελατολογιο εντελως ερασιτεχνες.
Ευχαριστώ ,θα πρέπει να γνωρίζεις την περίπτωση.Σωστος ο tiop ;)
Φίλε μου με τίποτα δεν την παίρνω.....ούτε στο τζάμπα!!!!
Μάγκες, το τηλ. της όμως κουδουνίζει συνέχεια. Φαντάζομαι ότι πολλοί θα την παίρνουν για αλλά μετά θα λένε ότι είναι φακλάνα. Δεν είσαι από αυτούς, έτσι Γέοπα;;;
Υ.Γ. Στα 60 ευρώ της ουκρανής Μαρίνας για 2 ώρες δεν νομίζω ότι θα βρεθεί καλύτερο VFM!!!!
Όσοι την είχαν δοκιμάσει, ξέρουν τι λέω.....
ετσι ειναι , η μαρινα ειναι απιστευτο VFM !!!!!!!!!!!!!
τι εστι...Μαρινα ...τακη15?
Σας διαβαζω καιρο συνχαρητηρια κανετε καταπληκτικη δουλεια!!!!οσο καιρο και αν διαβαζω δεν εχω βρει το τηλ. τησ μαρινασ ,αλλα ουτε και τησ τζεννησ.αν θελει καποιοσ να το στειλει .ευχαριστω προκαταβολικα.
Μαλλον μασαζερι, και περιοχη περιπου πλατεια ΒΙΚΤΩΡΙΑΣ, ετσι νομιζω !!!ΚΑΛΗΜΕΡΑ
ΤΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ??
ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΤΣΙΚΝΗΣΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ???
Και φαντασια !!!Δεν μπορεις να δεχθεις πως γινεται να περναει καλα καποιος με μια χαλια γκομενα εε θελει τεχνη...
οσο καιρο και αν διαβαζω δεν εχω βρει το τηλ. τησ μαρινασ ,αλλα ουτε και τησ τζεννησ.αν θελει καποιοσ να το στειλει .ευχαριστω προκαταβολικα.
Γεια σας οπος ειπα και πριν λιγο σας διαβαζω λιγο καιρο και θελω να σας πω συνχαρητηρια κανετε καταπληκτικη δουλεια.!! Θα ηθελα να ρωτησω πριν λιγο καιρο ειχε αναφερθει για μια τραγουδιαρα τελικα τι εγεινε την εχει παρει κανεις?Για ποιά Μαρίνα ενδιαφέρεσαι συναγωνιστή?
Της εκανε συμβολαιο, η ΠΟΥΤΣΟΣ ΕΜΙ !!!!!!Γεια σας οπος ειπα και πριν λιγο σας διαβαζω λιγο καιρο και θελω να σας πω συνχαρητηρια κανετε καταπληκτικη δουλεια.!! Θα ηθελα να ρωτησω πριν λιγο καιρο ειχε αναφερθει για μια τραγουδιαρα τελικα τι εγεινε την εχει παρει κανεις?
Έχεις pmοσο καιρο και αν διαβαζω δεν εχω βρει το τηλ. τησ μαρινασ ,αλλα ουτε και τησ τζεννησ.αν θελει καποιοσ να το στειλει .ευχαριστω προκαταβολικα.
ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΜΑΡΙΑΝΑ??Έχεις pm