tsakonas13
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
παιχτουρα εγω λεω να βαρεσεις καμια παχια να σου μεινουν και τα ευρωπουλα
Μπορεί να δυσκολεύεται να βρει το σπίτι.κατά τις 8 και μισή...
Μάλλον, για να μην λέει κάτι...τι εγινε ηρθε?
Μηπως και χαθηκε στο μουνι της(σπηλια του Νταβελη) εγω εβαλα ολοκληρο χερι μεσα και δεν καταλαβε τιποταΜόλις έκλεισα ραντεβού, σε καμιά ώρα, με αυτήν εδώ καθώς μου φάνηκε οικονομική περίπτωση.
Μετά τον αγώνα θα ενημερώσω. Αν δεν επανέλθω αναζητήστε με
Λέτε να είναι καλά ή να βάλουμε τις φωνές?Μηπως και χαθηκε στο μουνι της(σπηλια του Νταβελη) εγω εβαλα ολοκληρο χερι μεσα και δεν καταλαβε τιποτα
Αντε ρε φιλε μας εχει φαει η αγωνια!!!!!Μάλλον, για να μην λέει κάτι...
Για ποια Νανσυ μιλας φιλε?Μόλις έφυγε, μισό λεπτό να βάλω κάτι να πιω . Δε με χάλασε μάγκες, 70 ευρώ για δύο φορές. Σε πρόσωπο είναι όπως και στη φωτό, μπορείς να το πεις και γλυκό. Από σώμα είναι κοντή και χοντρή, έως αρκετά χοντρή, με βυζάρες . Και σε ηλικία, 21 μου είπε, πάνω κάτω τόσο είναι. Από μισιγά δεν ήταν άσχημα, παίρνει πρωτοβουλίες, φωνάζει, πίπα με καπότα (δεν ζήτησα χωρίς, δεν ξέρω). Γενικά μια νέα κοπέλα είναι, με συμπαθητικό πρόσωπο, χοντρούλα και κοντούλα, θα μπορούσε να είναι η δεσποινίς στο ψιλικατζίδικο της γειτονιάς. Αλλά λέει πολλά και δεν ξέρω τι απ' όλα αυτά ανταποκρίνεται στην αλήθεια. Μου έδειχνε την ατζέντα της που και καλά γράφει τις εισπράξεις της ημέρας. Τη μία 600, την άλλη 800, το Σάββατο 1000, είχε και μια μέρα με 250... Όπως λέει, γι' αυτό το έβαλε 50 ευρώ γιατί αλλιώς δεν θα έπαιρνε κανείς. Α! δήλωσε και ιταλοκρητικιά :o , όταν μάλιστα τη ρώτησα αν θα μείνει για πάντα στην Ελλάδα μου απάντησε "γιατί να ξαναπάω στην Κρήτη;". Μα καλά, για τόσο μαλάκα με πέρασε; . Τέλος πάντων. Άλλο κορυφαίο ψέμα ήταν ότι παλιότερα έκανε συνοδείες σε εφοπλιστές κ.λπ. για 800 ευρώ την ημέρα .
Αυτά. Ίσως η Άντζελα με 10 ευρώ παραπάνω να είναι καλύτερα (ή η Νάνσυ, κι αυτό τόσο δεν είναι;), όμως οκέι. Δεν είμαι ενθουσιασμένος, αμφιβάλλω πάρα πολύ αν την ξαναπάρω, όμως δεν τα κλαίω κιόλας.
Αυτη ειναι το πιο vfm που κυκλοφορει αυτη την στιγμη, τουλαχιστον απο αυτες που ξερω εγω.Αλλα δεν την βλεπω να κραταει για πολυ...την εχουν ξεπατωσει στο γαμησι απο της 10 το πρωι εως στις 6 την αλλη μερα.
Γι' αυτή λέω, αλλά δεν ξέρω τηλ. και λοιπά.
Καλά δεν έφυγε ακόμα αυτή μαζί με την φίλη της για Βιέννη?
Γι' αυτή λέω, αλλά δεν ξέρω τηλ. και λοιπά.
Αυτη ξαναγυρισεΚαλά δεν έφυγε ακόμα αυτή μαζί με την φίλη της για Βιέννη?
Το κλείσαν το νοσοκομείο εκεί?
Δεν μπορεις να δεχθεις πως γινεται να περναει καλα καποιος με μια χαλια γκομενα εε θελει τεχνη...Ωραίος ο παίχτουρας!!!!!!
Από την στιγμή που έπιασαν τόπο τα λεφτά του τέλος!!!!
Δεν μας πέφτει λόγος εμάς.....
Η γκόμενα χάλια όμως παίχτη έτσι?
Υ.Γ. Αν δεν το έγραφα το τελευταίο θα έσκαγα ρε παιδιά!!!!
Αλλά λέει πολλά και δεν ξέρω τι απ' όλα αυτά ανταποκρίνεται στην αλήθεια. Μου έδειχνε την ατζέντα της που και καλά γράφει τις εισπράξεις της ημέρας. Τη μία 600, την άλλη 800, το Σάββατο 1000, είχε και μια μέρα με 250... Όπως λέει, γι' αυτό το έβαλε 50 ευρώ γιατί αλλιώς δεν θα έπαιρνε κανείς.
Ωραίος ο παίχτουρας!!!!!!
Από την στιγμή που έπιασαν τόπο τα λεφτά του τέλος!!!!
Δεν μας πέφτει λόγος εμάς.....
Η γκόμενα χάλια όμως παίχτη έτσι?
Υ.Γ. Αν δεν το έγραφα το τελευταίο θα έσκαγα ρε παιδιά!!!!
Θέλεις να πεις κάτι?
Μάγκες, το τηλ. της όμως κουδουνίζει συνέχεια. Φαντάζομαι ότι πολλοί θα την παίρνουν για αλλά μετά θα λένε ότι είναι φακλάνα. Δεν είσαι από αυτούς, έτσι Γέοπα;;;