Το κωλί της πάντως μου φαίνεται αξιαγάμητο
Χμ... κανείς δεν απάντησε. Οπότε, ναι μεν αξιαγάμητο, αλλά θα μεινει αγάμητο...
Το κωλί της πάντως μου φαίνεται αξιαγάμητο
ρε φιλε απο οσο μιλησανε οι συνγωνιστες ειναι μπαζα και οι δυο.θελουνε και 50/μιση ωρα και μια εκτονωση και 100 για 1 ωρα.αν υπολογισεις και κανα 25αρι το ξενοδοχειο πας στα 75 η 125 αντιστοιχα.με σχεδον τα πρωτα παιρνεις κοπελα σε studio που κ την βλεπεις και πανω κατω κριτικες υπαρχουν με τα μεν δευτερα χρηματα περιπου παιρνεις call girl γραφειου η ανεξαρτητο οικονομικο δοκιμασμενο και με κριτικη απο συναγωνιστες!οποτε γιατι να ασχοληθεις με τα μπαζακια?Aνάμεσα σε αυτες τις 2 με 50 ευρώ ποια θα παιρνατε; Εχει καποιος κάποια εμπειρια με αυτες;
Η πρώτη πάντως μου πε 50 ευρώ μιση ωρα ανεξαρτ΄΄ητως ποσες φορες θα τελειωσω
τι να σου πω ρε φιλαρακι...απο την μια σε καταλαβαινω ψηνεσαι να κανεις κασκαντεριλικι ;) αλλα απο την αλλη οι καιροι ειναι δυσκολοι παιξε με τα σιγουρα λεω εγω...Η πρώτη πάντως μου πε 50 ευρώ μιση ωρα ανεξαρτ΄΄ητως ποσες φορες θα τελειωσω
μην το λες φιλτατε εγω απο 16-19 χρονων 3 στο μισαωρο εριχνα...αλλα το πρωτο σχεδον με την εισοδο το δευτερο μετα κανα δυο μπες-βγες και το τριτο ειχε τον τεραστιο χρονο του 10λεπτου!!!μη σου πω οτι ειχα χρονο και για τσιγαρο!!!Αυτό το "ανεξαρτήτως" τσακίζει κόκκαλα.Σαν πόσες φορές δηλαδή να τελειώσει κάποιος σε μισή ώρα; Γνώριζα για ακράτεια ούρων, ακράτεια σπέρματος δεν ματάδα!
Και μετα αδελφε λεμε ακριβο το Τζουλακι με τα 130...
επεσαν αναδουλειες ε??
κ ειπες να κανεις διαφημιση στη μπαζολα σου στις ανεξαρτητες..
ουστ ρε.
ρε παιδιά αυτό το XR στη 1η αγγελία Μαριάννα26,τις εστί?Αντε και μια τελευταία ερώτηση (είχα να μπω 2 εβδομάδες και έχουν γίνει πράγματα και θαύματα εδω μέσα!):
Πήρε κανείς την
ή την
Αυτό το δεύτερο είναι μες την καύλα πάντως...
ρε παιδιά αυτό το XR στη 1η αγγελία Μαριάννα26,τις εστί?
Η πρωτη φιλε μοιαζει με νταλικα... ανευ παρεξηγησεως...Η πρώτη πάντως μου πε 50 ευρώ μιση ωρα ανεξαρτ΄΄ητως ποσες φορες θα τελειωσω
ρε μαγκες σας το εχω πει εκατο φορες γαμαμε γκομενακια με σωμα μοντελε οχι χοντρες και ασχημες....γιατι με στεναχωρειται?το να γαμησετε μια χοντρη μπορειται αφοβα και ανετα κ χωρις φραγκα με καμακι στο μετρο στο λεωφορειο ειναι ολες αγαμητες.....
Ευχαριστω δεν θα παρω !!!!!!!!!