giorgosgiorgos23
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2010
- Κριτικές
- 68
- Like
- 21
- Πόντοι
- 2.127
ανέφερα πιο πάνω για ποια λέμε...
mariacocoon? Λίζα και παίζει και άλλη μια που δεν θυμάμαι το όνομα της.
Θα μου πεις για ποια λες?
ανέφερα πιο πάνω για ποια λέμε...
Εχεις απόλυτο δίκιο,ασε που η τύπισα εχει πολύ προκλητικό στυλάκι,κι οταν της ζήτησα να κατέβει στα 150 μου είπε να βρω καμιά αλβανίδα και με έσβυσε απο το Face b,μιλάμε για πολύ μούρη και άσχημους τρόπους...αναρωτιέμαι εχει τόσο κοσμό για να έχει και τόση άνεση.....ειναι παρα πολλα φιλε . 400 ζηταει για κατι ποθ μπορεις να το βρεις και με 150-200 και με καλεσ κριτικες . επειδη ειναι ελληνιδα ?? και αν σου βγει κανα κομοδινο ??? σκεψου με τα ιδια 8α εβγενες εξω , θα επινες τα ποτακια σου , θα εβρισκες καμια πιτσιρικα και θα περναγες τελεια . και θα πηδεγες και με αντικρισμα απο την αλλη .
Μην τα φοβόμαστε τα 50άρικα.....
Απλώς αν είναι φλόμπες, ενημερώνουμε και πάμε παρακάτω!!!!
Αλλά αν βρεθούν 2-3 καλές με 50, τότε θα συμπαρασύρουν και τις υπόλοιπες!!!!
καλησπερα τεσλα με λελε ιωαννη πια κοπελα λετε οτι ειναι ακριβη που εχει και fb ?μπορεισ να δωσεισ λινκ?η γκομενα ειναι ακριβή σαφώς, αλλά 250 και το πρωκτικό μέσα ΚΑΙ στο χώρο της (άρα νο έχτρα για χοτελι) είναι καλή περίπτωση βλέποντας και από τις φωτό ότι είναι μούναρος...
και μετά αναρωτιόμαστε γιατί πληρώνουνε κάποιοι 250....χαχαχαχαχαχγια μενα αυτή την στιγμή είναι ακριβή, και επίσης δεν καίγομαι τόσο να γαμήσω γιατί έχω κάτι καβάτζες με 2 γκομενάκια που είμαστε στη διαδικασία "να χτίσουμε μια σοβαρή σχέση" (ή έστω έτσι νομίζουν όσο πηδιόμαστε ) . αλλά σίγουρα στην πρώτη ευκαιρία θα την τιμήσω γιατί για μένα τουλάχιστον και ωραία γκόμενα είναι κ γενικά έχει ένα άλλο επίπεδο απο τα αλλοδαπά που δεν βγάζουν ούτε κουβέντα.
και μετά αναρωτιόμαστε γιατί πληρώνουνε κάποιοι 250....χαχαχαχαχαχ
οκ...νομίζω πως μετά από αυτό τέλος-δεν περιγράφω άλλο....
χαχααχαχαχαχαχαχ
άκου 250....
ρε πού τα βρίσκουνε τα κορόιδα;;;
τι γίνεται ρε πούστη μου;;;
ο ένας πληρώνει 200 γιούρια για γριές κακομούτσουνες (και τις ψάχνει κιόλας) ο άλλος 250 γιατί λέει η γκόμενα είναι ωραία (θα πλήρωνε τα 250 αλλά θα τον χάλαγε άμα του ζητούσε 280 - με το ξενοδοχείο δηλαδή)
χαχααααχχαχαχαχαχα
250 εν τω μεταξύ είναι ο πρώτος μου μισθός όταν ξεκίνησα να δουλεύω....χαχαχαχχαχαχα
να χαρώ εγώ κρίση γαμημένη...αχαχαχαχαχχαχα
σε τρώει κι εσένα η τσέπη σου, ε;;;καλησπερα τεσλα με λελε ιωαννη πια κοπελα λετε οτι ειναι ακριβη που εχει και fb ?μπορεισ να δωσεισ λινκ?
Kι εσύ τούς πίστεψες;
χαλαρά και τους πιστεύωKι εσύ τούς πίστεψες;
χαλαρά και τους πιστεύω
δεν είπανε πουθενά πως ήτανε καλή η γκόμενα
ρε τι μαλακοκάβληδες...
έχει λέει ο άλλος 2 γκόμενες αλλά θα έδινε για αυτήνα 250!!! χαχαχαχαχαχαχ
και άλλα 150 για να τον συνοδέψει η αφεντομουτσουνάρα της...αχαχαχαχαχαχαχα
ε, ρε γέλιο..χαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχ
δεν την έχω πάρει αλλά και αυτή ακριβή είναιΚαι μετα αδελφε λεμε ακριβο το Τζουλακι με τα 130...
δεν την έχω πάρει αλλά και αυτή ακριβή είναι
γυναίκες που δεν θα γυρνούσα ούτε να καμακώσω δεν τους σκάω ούτε δεκάρικο
για αυτές που θα καμάκωνα γίνω 50
για αυτές που θα ντρεπόμουνα να πάω να τις καμακώσω δίνω 100, άντε 120
καμιά δεν αξίζει παραπάνω για μένα
να μου κοπεί το χέρι αν είναι να τα δώκω
ειναι πολλες.βλεπεις ειναι πιασαρικο το ονομα...Πάλι Μαριαννα?