alpula
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 41
- Like
- 25.532
- Πόντοι
- 17.470
οχι λεω τις φωτο στην παραλια!Αν λες τις φωτο που ειναι πλατη με καλτσες δεν ειμαι και πολυ σιγουρος οτι ειναι δικες της !!
οχι λεω τις φωτο στην παραλια!Αν λες τις φωτο που ειναι πλατη με καλτσες δεν ειμαι και πολυ σιγουρος οτι ειναι δικες της !!
[move]Η ΛΕΡΑ ΤΑ ΧΕΙ 300[/move]
βλέπω συνεχως την πιο κατω αγγελία να επαναλαμβάνεται. την συναντησε κανεις την εν λογο κυρια ;
50+ ρωσιδα κοντη ασχημη γεματη.....
αν μπεις στο ξενοδοχειο χανεις το 30αρι....
για τους τους μυημενους...που την στεινουν απ εξω....
απλως χασιμο χρονου...
τηλ,100 η ωρα,ελληνιδα....την εχει παρει κανεις?...
τηλ,100 η ωρα,ελληνιδα....την εχει παρει κανεις?...
αν και φαίνεται λίγο τσουπωτή, αυτές οι βυζάρες είναι όλα τα λεφτά.
Ελπίζω οι φώτο να είναι πρόσφατες και να μην έχει πάρει άλλα κιλά...
Και εγώ της έδωσα ραντεβού αλλά με πρόλαβε η κριτική συναδέλφου που ατύχησε και το ακύρωσα. Για αυτό υπάρχει άλλωστε το site για να μας γλιτώνει από τις κακοτοπιές (φόλες). Η ισχύς εν τη ενώσει..
Η και οι 2 φωτο απο μπροστα και πισω ειναι αλλων κοπελιων και η ιδια ειναι χοντρη μπαζο και σπυριαραμου έστειλε φωτο το σώμα της απο πισω με ζαρτιερες και φαινεται κουκλά
προφανως η φωτο δεν ειναι δικια της ή απο πισω ειναι καλή και μπροστά άθλια
Η και οι 2 φωτο απο μπροστα και πισω ειναι αλλων κοπελιων και η ιδια ειναι χοντρη μπαζο και σπυριαρα
μου εστειλε αυτη την φωτο
Να τις στείλεις και εσύ μία του Richard Gere και να τις πεις ότι του μοιάζεις και Η ευκαιρεία της να κοιμηθεί με διάσημο (εσένα) και τζάμπα!!
Πάντως βλέπω να σε τρώει η τσέπη σου...
Θα γράψω κάτι και ελπίζω να τελειώσει εδώ!!!!!
Δώθηκαν αμοιβαίες εξηγήσεις με την Αννα33 και λύθηκαν πολλές παρεξηγήσεις!!!
Αυτό που θέλω να πω είναι ότι προφανώς δεν είναι του γούστου μου σαν γυναίκα..
Και παρότι αιφνιδιάστηκα από την "επίθεση" της, δεν αλλάζει η πρώτη εντύπωση που μου έδωσε...
Ευγενική και επικοινωνιακή......
Τέλος από εμένα!!!!!