μπας και ανοίξει ο κύκλος της....
ο κωλος της μαλλον θα ανοιξει
μπας και ανοίξει ο κύκλος της....
επειδή πολοί συναγωνιστές (φίλοι και γνωστοί) μου έχουν ζητήσει ενημέρωση για ένα σχετικά νέο πιπίνι -φοιτήτρια 22 με 23- που βγαίνει σε κλειστό κύκλο με 150 και τους έχω πει πως είναι τύπου Τζουλιέν με μικρότερο στήθος και χωρίς γυαλιά και επειδή τα γούστα ποικίλουν και μπορεί οι περιγραφές να μην είναι αρκετές εγώ ποστάρω τον κώλο της μπας και ανοίξει ο κύκλος της....
Το όνομα αυτής Ράνια και ο νοών νοείτω
μου εστειλε αυτη την φωτο
...τρεχω να φερω το κουτι με τα λουκουμακια....Παιδια εγω σημερα τιμησα την Βαλεντινη!
Παιδια εγω σημερα τιμησα την Βαλεντινη!
βαλε κριτική
Απο κιλα? τα ιδια με της Τζουλιέν η πιο αδυνατη?
...τρεχω να φερω το κουτι με τα λουκουμακια....
λιγο πιο αδύνατη
δεν θέλω να κάνω τον κακό αλλά αυτή η ερώτηση θεωρώ πως πρέπει να γίνει...
εαν κάποιος έχει έτσι επιθυμια για τέτοια κατηγορίας γυναίκα γτ να προτιμήσει την Ράνια (150) και όχι την Τζουλιέν με 130...?
Παιδια εγω σημερα τιμησα την Βαλεντινη!
τελικά τι λέει αυτή ; Αν θέλεις ένα σύντομο σχόλιο μέχρι να ανέβει η κριτική και πόσο πάει, 150 που έλεγε ή κατέβηκε ;
Και κάτι άσχετο...είναι κοντά Χαλάνδρι - Αγία Παρασκευή, που έλεγε παλιότερα ;
τελικά τι λέει αυτή ; Αν θέλεις ένα σύντομο σχόλιο μέχρι να ανέβει η κριτική και πόσο πάει, 150 που έλεγε ή κατέβηκε ;
Και κάτι άσχετο...είναι κοντά Χαλάνδρι - Αγία Παρασκευή, που έλεγε παλιότερα ;
Καλώς ξάδερφε....να γράψω και εγώ κάτι!!!!!
Δεν χρειάζεται να ανησυχούν μερικοί νταβατζήδες εδώ μέσα!!!!!
Σταματάω να δίνω πληροφορίες.....καλές φόλες μάγκες!!!!
Και κάτι ακόμα.....
Ρε γύφτοι δεν θα σας ξαναγαμήσω τις γκόμενες ρε....μην ανησυχείτε!!!!!
Μπορείτε να πουλάτε φούμαρα από εδώ και πέρα όσα θέλετε, σε όσους θέλετε.....και στις τιμές που θέλετε!!!!
Σας σιχάθηκε η ψυχή μου......
Τέλος από εμένα στο ανοιχτό θρεντ!!!!!
Ξεχασα να σου απαντησω στο χαλανδρι - αγια παρασκευη. Μου ειπε οτι μενει Χαλανδρι!