dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.254
- Πόντοι
- 8.535
κρυψε πρόσωπο αδερφε...μην τις βάζεις έτσι τις φωτο...Δεν ξέρω..Αυτές είναι άλλες 2 που έστειλε
κρυψε πρόσωπο αδερφε...μην τις βάζεις έτσι τις φωτο...Δεν ξέρω..Αυτές είναι άλλες 2 που έστειλε
είσαι πολύ κακός ρε αδερφέ!!!!Θα πλακωσεις πιτογυρα δηλαδη?
Δεν ξέρω..Αυτές είναι άλλες 2 που έστειλε
ποια ειναι αυτη αδελφια?
Κατόπιν αποστολής mail για τιμή/υπηρεσίες μου είπε 200 ευρώπουλα για 2 ώρες όσες φορές θέλω (αυτό μας έλειπε).Από τις φώτο που εστειλε δεν ξέρω αν είναι αυτή..Τα 200 είναι πολλα πάντως.
Γιατι λετε για το προσωπο της κοπελας, και δεν λετε για τον πουτσο του συναδελφου, που βγηκε φατσα φορα στο ιντερνετ χωρις τη θεληση του?????Το ποστ με τις φωτο πρεπει κανονικα να διαγραφει!!! αν και ειναι πολυ δυσκολο μια πραγματικα ανεξαρτητη ν α στελνει φωτο ετσι ευκολα!!!!
Τις πάνω δεν με αφήνει να τις σβήσω..Ας επέμβει ο admin παρακαλώ..εχεις αφησει ακομα αυτες επανω βγαλε και αυτες
Τις πάνω δεν με αφήνει να τις σβήσω..Ας επέμβει ο admin παρακαλώ..
σιγά τις φίρμες...πήραν όλες μια μπανιέρα και την είδαν καπετάνισες
Εισαι σιγουρος οτι ειναι 'συναδελφος';Γιατι λετε για το προσωπο της κοπελας, και δεν λετε για τον πουτσο του συναδελφου, που βγηκε φατσα φορα στο ιντερνετ χωρις τη θεληση του?????
Την ρωτησα για μια ωρα με τις ιδιες υπηρεσιες αλλα δεν μου απαντησεΣε κάνει να το σκέφτεσαι ναι..Προτιμώ 1 ώρα με λιγότερα λεφτά βέβαια αλλά με option επέκτασης.