ermis1964
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 22
- Like
- 244
- Πόντοι
- 2.955
Εχουν λαλήσει λίγο οί κυρίες ή μου φαίνεται?
αν και δεν νομιζω αν ειναι τοοοσο χοντρη...τα ιδια λεγανε μερικοι για την Τζουλι αλλα δεν ειναι και ετσι,....
Η κυρια " ΣΑΝΤΡΑ " δουλευει σε λαδομαγαζο το γραφει και στις φωτογραφιες της "BEAUTY STAR" για περισοτερες πληροφοριες πηγαινε (μασατζιδικα)!!!!!!καλησπέρα συναγωνιστές, διαβάζω αρκετά συχνά το foroum αλλά η αλήθεια είναι πως δεν γράφω πολύ.. Θέλω να ρωτήσω για την γνωστή Σάντρα τι εμπειρίες έχετε.. Την έχω δει και στις ταινίες και στις φώτο και είναι καύλα η γυναίκα. Αν θέλετε ενημερώστε με..
...και που να σφίξουν οι πεινες...Καθε γειτονια θα εχει την ...τανα της !!Εχουν λαλήσει λίγο οί κυρίες ή μου φαίνεται?
Μα καθε γειτονια την εχει, απλα τωρα θα εκδηλωθουν, θα τις δουμε να βγαινουν σαν τα σαλιγγαρια μετα την βροχη !!!!!!!!!!!...και που να σφίξουν οι πεινες...Καθε γειτονια θα εχει την ...τανα της !!
είσαι σε λάθος θρεντΟι κυριες μιλανε τουλαχιστον Ελληνικα η στη μουγκα θα τη βγαλουμε?
Kανεις λαθος φιλε μου σε αυτο το θρεντ ειδα την αγγελια.Εξαλλου οι μισες απο οσες παρουσιαζονται ως ανεξαρτητες δεν ειναιείσαι σε λάθος θρεντ
αυτές δεν είναι ανεξάρτητες
Kανεις λαθος φιλε μου σε αυτο το θρεντ ειδα την αγγελια.Εξαλλου οι μισες απο οσες παρουσιαζονται ως ανεξαρτητες δεν ειναι
Γες μανΤο 100-140 ειναι αυτό; Με μια Έλενα στο τηλ;
Γες μαν
Για να μαθω ρωτησα αν ηξερα δεν θα ρωταγα ρε μεγαλελενε τιποτα οι εν λογω κοπελες η μπα???
κατι λενε αλλα ειναι 140 + 20 το ακαποτο.καλα κομματια εχει και ειναι και εξυπηρετικη η λυδια τουλαχιστονλενε τιποτα οι εν λογω κοπελες η μπα???
Mιλανε ελληνικα?κατι λενε αλλα ειναι 140 + 20 το ακαποτο.καλα κομματια εχει και ειναι και εξυπηρετικη η λυδια τουλαχιστον
τι γραφει αυτη ρε,οχι μαλακοκαβληδες παρακαλω,ε ρε γελιο,ξυλο που θελουνε
[URL unfurl="true"]http://attica.olx.gr/en/iid-140610747[/url]
υ.γ Και οπως βλεπω πιο κατω πρεπει να υπαρχουν πολλοι μαλακοκαβληδες οπως βλεπω στα σχολια που της κανουνε
Και σε μενα τα ιδια συναδελφεΤης έστειλα μήνυμα και μου απάντησε ·
Geia sou!! Ti kaneis?? Tha ithela poly na ta poume k apo konta..Prin symvei omos ayto tha ithela na ta poume meso webcam. Tha me vreis edo me to onoma Maraki23. Elpizo na ta poume syntoma!!
Της απαντώ ότι δεν εχω web cam και μου ξανααπαντησε το ίδιο!!!!!
Τα συμπεράσματα δικά σας.
μαλον ειναι ο Ρομποκοπ.Της έστειλα μήνυμα και μου απάντησε ·
Geia sou!! Ti kaneis?? Tha ithela poly na ta poume k apo konta..Prin symvei omos ayto tha ithela na ta poume meso webcam. Tha me vreis edo me to onoma Maraki23. Elpizo na ta poume syntoma!!
Κατι σαν τον μΠΕΟ ας πουμε;μαλον ειναι ο Ρομποκοπ.
Και σε εμενα ρε παληκαρια εχθες το βραδυ μου εστειλε ακριβως το ιδιο μηνυμα και μαλιστα 4 φορες, μεχρι που της απαντησα οτι δεν εχω και σταματησε!!!Της έστειλα μήνυμα και μου απάντησε ·