curie29
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2010
- Like
- 54
- Πόντοι
- 16
πως επικοινωνησατε με τη παρακατω τυπισσα ρε παικτες?.. παιζει κανα τηλ ή e-mail..οποιος μπορει να βοηθησει ας το στειλει με ενα pm..
Πηγαίνεις στην αγγελία και πατάς πάνω στο κουμπάκι "contact me".Στη συνέχεια γράφεις το μήνυμα και πρέπει να γράψεις και το mail σου για να μπορέσει να σου απαντήσει.πως επικοινωνησατε με τη παρακατω τυπισσα ρε παικτες?.. παιζει κανα τηλ ή e-mail..οποιος μπορει να βοηθησει ας το στειλει με ενα pm..
οκ thanks..το χα δει αυτο,απλως ελεγα μπας κ επαιζε κανα τηλ ή email αλλου κ δεν το χα προσεξει..Πηγαίνεις στην αγγελία και πατάς πάνω στο κουμπάκι "contact me".Στη συνέχεια γράφεις το μήνυμα και πρέπει να γράψεις και το mail σου για να μπορέσει να σου απαντήσει.
έχω επιφυλάξεις για το βυζι.....καμια φορα η ποιότητα της φωτογραφίας και ο φωτισμός ξεγελά
Με περισσότερη προσοχή στο link και στις φωτό (που καλά κάνατε και σβήσατε),
βλέπουμε πως είναι η ίδια πουτάνα, καυλόφατσα δε λέω
αλλά με μέτριο κορμί και πλαστικό βυζί :S
τα 200€ έστω και για 2 ώρες είναι πάάάάάάάρα πολλά.
Κατόπιν αποστολής mail για τιμή/υπηρεσίες μου είπε 200 ευρώπουλα για 2 ώρες όσες φορές θέλω (αυτό μας έλειπε).Από τις φώτο που εστειλε δεν ξέρω αν είναι αυτή..Τα 200 είναι πολλα πάντως.
Κατόπιν αποστολής mail για τιμή/υπηρεσίες μου είπε 200 ευρώπουλα για 2 ώρες όσες φορές θέλω (αυτό μας έλειπε).Από τις φώτο που εστειλε δεν ξέρω αν είναι αυτή..Τα 200 είναι πολλα πάντως.
Η πέμπτη φωτό στο link με την δεύτερη φωτό από το post που σβήστηκεέχω επιφυλάξεις για το βυζι.....καμια φορα η ποιότητα της φωτογραφίας και ο φωτισμός ξεγελά
να προσεξεις γιατι λεει με πλουσια προσοντα.....καλά το κορίτσι είναι "μουναρος" τι να λέμε τώρα... ελπίζω να μου απαντήσει στο mail άμεσα
Ρε φιλαράκι για την 5η φωτό από το link λέω, όχι για την 6η,Ομως , αγαπητέ αδελφέ... ;)
Εκει που δεν φαινεται το πρόσωπο, έχει κατσαρά μαύρα μαλλιά και μεγάλα σκουλαρίκια
εκει που είναι όντως έτσι ?
ρε μαλακες πολυ csi miami βλεπετε!!!
Σε καμιά ψησταριά....Που σε βρίσκουμε εσένα μωρό μου ; Πόσο πάει το μαλί ;
αν δεν κάνω λάθος ,έχει χαρακτηριστεί έπιπλο.κάνε μια αναζήτηση με το όνομά της και θα βρεις όλες τις κριτικές.τί να πας να κάνεις όμως?η γυναίκα είναι χάλια και φαίνεται.καλησπέρα συναγωνιστές, διαβάζω αρκετά συχνά το foroum αλλά η αλήθεια είναι πως δεν γράφω πολύ.. Θέλω να ρωτήσω για την γνωστή Σάντρα τι εμπειρίες έχετε.. Την έχω δει και στις ταινίες και στις φώτο και είναι καύλα η γυναίκα. Αν θέλετε ενημερώστε με..
Σε καμιά ψησταριά....
.....η μερίδα κοστίζει ακριβούτσικα...150 με "αλάδωτη" την πίτα!!!!
http://[URL unfurl="true"]www.gourmetsleuth.com/images/gyros.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
:2funny: :2funny:
αν και δεν νομιζω αν ειναι τοοοσο χοντρη...τα ιδια λεγανε μερικοι για την Τζουλι αλλα δεν ειναι και ετσι,....