Δεν έχεις δίκιο…έχει μεγάλη σημασία τι και από πού ψωνίζει ο καθένας
Ο μιλφακιας δεν δίνει δεκάρα για ένα πιπίνι…και το 100ρικο του φαίνεται ακριβό..
Ο στουντιακιας ψάχνει να βρει να γαμησει με ένα 50ρικο
Ο σιτιτουρακιας σου λέει εγώ για να πάρω cg πρέπει να….να….
Εγώ που ψάχνω για πιπίνια cg θέλω αλλά πράγματα……..
Πώς να βγάλεις άκρη όταν αυτό που για μένα είναι μπαζο…ο άλλος πληρώνει 150 και 180 γιατί είναι του γούστου του…!!!
Και εγώ τρελαίνομαι με αυτούς που πληρώνουν για κάτι γριές 100ρια
αλλά δεν λέω τίποτα
εσύ δεν έχεις δίκιο σε αυτό που λες.
γιατί εσύ πληρώνεις γιατί όπως λες πληρώνεις το γούστο σου
ενώ εδώ σου λέμε πως κανονικά θα έπρεπε να πληρώνεις ΓΙΑ ΤΟ ΓΟΥΣΤΟ ΣΟΥ αυτό που αξίζει και όχι αυτό που σου κοπανάει το ΓΟΥΣΤΟ ΣΟΥ.
Τα 15άρια και τα 200άρια στις "ανεξάρτητες" δεν έχουνε να κάνουνε με την ηλικία αλλά με το κατά πόσο υπάρχουνε πελάτες που τα δίνουνε.
Αν όλοι αυτοί που θέλουνε τα πιπίνια τους λένε κατάμουτρα πως δεν τους τα σκάνε,μετά να δεις πώς πέφτουνε οι τιμούλες
Το ίδιο για τις χοντρές
το ίδιο για τις σιτεμένες
το ίδιο ακόμα για τα σιτιτούρια
το ίδιο για τα στούντιο
αυτό δεν έχει να κάνει με το γούστο του καθενός
είναι κάτι που προφανώς δεν το αντιλαμβάνεσαι για κάποιο λόγο. Αν ας πούμε το συνδέσεις το έξοδό σου με κάτι που πρέπει να κάνεις για κάποια ανάγκη - δίδακτρο στο σχολείο του παιδιού σου, το πακέτο τσιγάρα που μπορεί να κάνεις, το τζούντο σου, τα πούρα σου, ο,τιδήποτε, τότ θα καταλάβεις
υπάρχουνε κάποιοι που για να κάνουνε το "γούστο τους" μία φορά το μήνα κάτι κόβουνε για ένα μήνα
ε, σόρρυ κιόλας, αλλά επειδή είναι "ανεξάρτητο" ένα μουνάκι, δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να παίρνει παραπάνω από κάποιο "εξαρτημένο" που δίνει και το μποναμά του στον νταβά.
Δεν ψάχνεις για "ανεξάρτητη", ψάχνεις για ερασιτέχνη εσύ με αυτό που λες
ε, ...newsflash, μία που εκδίδεται με τιμοκατάλογο και μάλιστα 200άρι δεν είναι ερασιτέχνης ό,τι και να λες.
και εγώ στην επαγγελματία θεωρώ πως πρέπει να γίνεται παζάρι ειδικά τώρα.
Ξαναλέω φυσικά πως ο καθείς πορεύεται όπως νομίζει