100 ζηταει για μια ωρα αλλα ειναι γρια...τωρα αν γουσταρεις νομιζω πως το χω το τηλ της
σορρυ για την αδαή ερωτηση αλλα οι εν λογω κυριες βρισκονται στην Αθηνα?
100 ζηταει για μια ωρα αλλα ειναι γρια...τωρα αν γουσταρεις νομιζω πως το χω το τηλ της
σορρυ για την αδαή ερωτηση αλλα οι εν λογω κυριες βρισκονται στην Αθηνα?
Παίδες, ξέρει κανείς τίποτα για αυτό εδώ;:
Τα περί "παρθένου" δεν ξέρω κατά πόσο πρέπει να τα λάβω σοβαρά...
η diana εχει 3 προς 4......θες ποιο μεγαλο?
που το βλεπεις ?
σε ευχαριστω φιλε!σου εστειλα pm.100 ζηταει για μια ωρα αλλα ειναι γρια...τωρα αν γουσταρεις νομιζω πως το χω το τηλ της
ε οχι και δεν φαινεται φιλαρακι.εχει απλωθει απλως λογω στασης σωματος...λογικα οταν σηκωνεται που επανερχεται κοντα στο 3 πρεπει να ειναι υπ οψιν για δοκιμη η κυρια...που το βλεπεις ?
μαζι με την βοηθεια του φιλου ethnik 21 ανακαλυψα γιατι δεν απανταει.προφιλ ν.2 για mawa43.εχει δοκιμασει κανεις με την παρακατω?στελνω μυνηματα αλλα δεν παιρνω απαντηση...
[URL unfurl="true"]http://mamba.ru/anketa.phtml?oid=366575592&hit=3[/url]
Παίδες, ξέρει κανείς τίποτα για αυτό εδώ;:
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΜΩΡΟ ΜΟΥ
ΜΕ ΛΕΝΕ ΒΑΝΕΣΣΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΑ
ΜΕ ΑΝΩΜΑΛΑ ΓΟΥΣΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑΡΧΙΚΑ
ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΓΕΝΑΙΩΔΩΡΟΣ ΚΑΙ ΘΕΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΝΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΦΕΡΩ
ΕΧΩ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΧΟΡΟ ΚΑΛΙΘΕΑ...
ΜΟΝΟ ΣΟΒΑΡΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΑΤΟΜΑ
$$ ΒΑΝΕΣΣΑ 69*******
ΣΕ ΑΠΟΡΡΗΤΑ ΤΗΛ.. ΚΑΙ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΟ ..
ΑΝ ΝΟΜΙΖΗΣ ΟΤΙ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟ ΚΑΛΕΣΕΜΕ ΑΠΟ ΤΗΣ 14.00 ΕΟΣ ΤΗΣ 12.00 ΤΟ ΒΡΑΔΙ
Αν αυτή είναι Γυναίκα εγω απο εδω και πέρα θα
παιδια οποιος εχει ανιψακι...καταπανω της!!!Παίδες, ξέρει κανείς τίποτα για αυτό εδώ;:
μηπως ζηταει παρθενους στο ζωδιο???παρθενους οργανισμους χωρις καταχρησεις?παρθενες ψυχες???Παίδες, ξέρει κανείς τίποτα για αυτό εδώ;:
μηπως ζηταει παρθενους στο ζωδιο???παρθενους οργανισμους χωρις καταχρησεις?παρθενες ψυχες???
εμένα πάντως στο μήνυμα που μου είχε στείλει ζητούσε 200 (και στην αρχή ακατέβατα). Της απάντησα πως με 100 αν θέλει το βλέπουμε. Μόλις μου είπε όχι, τη γείωσα λέγοντάς της να πάει να τα βρει αλλού τα 200. Απάντηση ήταν να πέσει στα 150 από τα οποία ήταν ακατέβατη, γιατί λέει έχει πελάτες που της δίνουνε 200.
μου στειλε σημερα μηνυμα οτι ξεκινησε παλι και επειδη μαλλον την ξεκολιασαμε σταματησε το αναλ
Περί Ελενας21.
Το καυλίδιο αυτό εμφανίστηκε για πρώτη φορά πρίν 7-8 μήνες.Δούλεψε για 3-4 εβδομάδες και χάθηκε.Εγκριτοι συναγωνιστές είχαν αναφερθεί πολύ θετικά στό άτομό της.Χαρακτηριστικά θυμάμαι ότι ρωτούσε τούς πελάτες της πόσα πρέπει να ζητάει!Ηταν αρκετά μαζεμένη και ψιλοφοβισμένη.
Τώρα εμφανίζεται στο adoos.gr με πλήρη τιμοκατάλογο υπηρεσιών! Προφανώς η καυλίτσα έχει βρεί τα μαγικά βύσματα πού τής επιτρέπουν να κινείται άνετα.
Ο τυπάκος πού σηκώνει το τηλέφωνο δείχνει μάλλον χαζούλης παρά νταβατζής.
Η Ελενα περίμενε υπομονετικά και επανεμφανίσθηκε σε μια περίοδο ξεραίλας.Νομίζω ότι θα μαζέψει όλο το χαρτί.Εχει όλα τα προσόντα.
εμένα πάντως στο μήνυμα που μου είχε στείλει ζητούσε 200 (και στην αρχή ακατέβατα). Της απάντησα πως με 100 αν θέλει το βλέπουμε. Μόλις μου είπε όχι, τη γείωσα λέγοντάς της να πάει να τα βρει αλλού τα 200. Απάντηση ήταν να πέσει στα 150 από τα οποία ήταν ακατέβατη, γιατί λέει έχει πελάτες που της δίνουνε 200.
Και λέω λοιπόν...μην τυχόν της πει κανάς μαλάκας ναι με τα 200 από εδώ μέσα....
έλεος...εμείς τις φτιάχνουμε
ζητάτε όλι 100άρι να δείτε τι ωραία που θα το ρίξει.
τελικά φυσικά δεν την πήρα. Έχω πει πως για μια ξεκολλιάρα που την παίρνω άμα θέλω στη Ρουμανία με 30 ευρώ δεν δίνω 200 ή 150. Το πολύ 100.