Νέα

Γυναίκες συνοδοί ανεξάρτητες (Callgirls)

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (0 μέλη και 28 επισκέπτες)

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Όταν μπερδεύει κάποιος τα κοινωνικά αγαθά παιδεία,υγεία κτλπ με το πήδημα τότε η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά.
Όταν η βενζίνη πάει 2 ευρώ πήγαινε πάρε ντιζελάκι ή ακόμα καλύτερα υβδριδικό.
Γενικότερα υπάρχουν λύσεις αρκεί να τις ψάξει.
Υπάρχουν πολλά πράγματα εκεί εξώ που δε μπορώ να τα αποκτήσω λόγο οικονομικής δυνατότητας αλλά δε κλαίγομαι. Προσπαθώ όσο μπορώ να έχω την οικονομική δυνατότητα για να τα αποκτήσω. Τώρα εάν το χ πράγμα με την πάροδο του χρόνου πάει από μία τιμή Ζ σε μία τιμή Ζ-Α τότε ακόμα καλύτερα για μένα.Αλλά δε θα κάτσω να κάνω παζάρια και εμπάργκο. Η αγορά προσαρμόζεται από μόνη της ΠΑΝΤΑ.  
Αλλά αυτό που συζητάμε είναι το εξής. Εγώ γουστάρω να πάω να μείνω στο Μεγάλη Βρεττάνια και πληρώνω κανονικά γιατί τα έχω. Και εσύ θες να μείνεις αλλά για τους δικούς σου λόγους δε γουστάρεις να πληρώσεις αυτά που ζητάει (για τους δικούς σου λόγους) και ζητάς από άλλους να μη πάνε να μείνουν και αυτοί στο Μεγάλη Βρεττάνια για να ρίξει τις τιμές του και έτσι να κάνεις και εσύ και άλλοι το γούστο σου και δε σκέφτεσαι ότι έτσι το Μεγάλη Βρεττάνια θα ρίξει τις υπηρεσίες του. Άμα δε γουστάρεις να δώσεις 150 στο Μεγάλη Βρεττάνια πήγαινε με 100 σε ξενοδοσχείο της Ομόνοιας.
Και για να μιλήσουμε και για τάνες πάρε παράδειγμα την Αλβανίδα. Όταν ξεκίνησε ήταν 100 ευρώ/2 ώρες. Την πήρα σχεδόν αμέσως. Απόδοση τιμής ήταν 10 γιατί και κώλο έδινε και τα πάντα όλα. Μετά χάλασε. Ίδιες υπηρεσίες αλλά λιγότερες ώρες συν και κάποια άλλα πράγματα. Δεν ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΠΑΡΩ και ας το έχει 100 ευρώ. Θα ξαναπάρω την μικρούλα που το έχει 150 γιατί για μένα το όλο πακέτο αξίζει τα λεφτά του. Όπως τα αξίζει και η Εύα38. Δε θα δώσω όμως 150 στη Πένυ ούτε 100 γιατί δε μου άρεσε και τις 2 φορές που την πήρα η συμπεριφορά της. Ούτε την Μαίρη θα ξαναπάρω ακόμα και εάν το κάνει 50 ευρώ γιατί δε γούσταρα που ήμουν μαζί της. Αν γυρίσει όμως η Τζένη το μιλφ και πει 200 θα τα δώσω. Γιατί γουστάρω πολύ.
Τα γούστα τα πληρώνεις.
Και ξαναλέω άμα θέλει κάποιος να κάνει παζάρια ας τα κάνει. Και εάν πηδήξει κάποια με λιγότερα πρώτος μάγκας. Αλλά μέχρι εκεί. Στη τελική εμένα θα με συμφέρει εάν αρχίσετε το εμπάργκο γιατί θα βρίσκω αυτές που θέλω όποια ώρα θέλω και που ξέρει κανείς μπορεί να έχω και "δωράκια".

Επισκέπτης
Επειδή έχω διάβασα πολλά με τις τιμές έχω να πω ότι δεν είμαστε κουμμουνιστικό καθεστώς και ούτε υπάρχει πλαφόν. Ελεύθερη αγορά είναι. Ο καθένας βλέπει μία "ανεξάρτητή" ή μη επικοινωνεί και εάν του αρέσει η τιμή πάει. Αν μάλιστα πάει και συστημένος από κάποιον φίλο του τότε μάλλον θα το απολαύσει αλλιώς γίνεται κασκαντέρ. Δηλαδή όλοι εδώ μέσα δεν έχουν κάνει τον κασκαντέρ; Εάν έχω καταλήξει σε 3-4 τάνες το έχω κάνει αφού έχω κάνει το κασκαντεριλική με καμιά 10αριά και δε μου άρεσαν. Αν αυτές οι 10αριά που για τον Α ή Β λόγο δε τις γούσταρα πάνε τις τιμές τους στα 50 ευρώ απλά ΔΕΝ ΘΑ ΤΙΣ ΠΑΡΩ. Τέρμα. Αν πχ η Εύα 38 από 100 στα 120 (λέω ένα ποσό) θα την ξαναπάρω γιατί πολύ απλά ΓΟΥΣΤΑΡΩ. Όπως γουσταρω και τη πιτσιρίκα που βρέθηκα μαζί της και είναι στο 150.
Ναι τα λεφτά βγαίνουν δύσκολα αλλά από την άλλη δεν έχουμε όλοι την ίδια οικονομική δυνατότητα. Εγώ τα έχω και τα σκάω ή δεν τα έχω και ψάχνω τις ευκαιρίες. Απλά τα πράγματα. Το να καθήσουμε και να κάνουμε εμπάργκο για να πέσουν οι τιμές είναι κάτι αστείο. Είναι σασκέτο)να λες κάποιον που τα έχει να μη πάρει το RS4 και να πάρει LADA γιατί τα λεφτά βγαίνουν δύσκολα.
Όποιος θέλει και μπορεί μπορεί να κάνει παζάρια και μαγκιά του να πάρει μία με 100 ευρώ ενώ εγώ πληρώνω 150. Μπράβο του και ζήτω του, αλλά δε θα έμπαινα ποτέ σε παζάρια με την Τζένη ( το μιλφ που σταμάτησε) για να ρίξω την τιμή της για να την πάρει και ο άλλος που δε δίνει πάνω από 100 ευρώ! Μη τρελαθούμε κιόλας.
Και επειδή κάπου γράφτηκε στη Βραζιλία ότι με 10 ερώ τσιμπουκι στα όρθια, πριν από 2 χρόνια στη Κίνα 30 ευρώ ολονυχτία έκανες με Κινέζα. Υπάρχει περίπτωση να πέσουν εκεί οι τιμές; Οι ξένες θα σηκωθούν και θα φύγουν και οι ελληνίδες μπορεί να φύγουν και αυτές.

Λιαν επιεικώς θα χαρακτήριζα το κείμενό σου "πούτσες, βούρτσες,πέρδικες".
Θα σού κάνω την τιμή να ασχοληθώ με τα ασυνάρτητα πού γράφεις.
Κατ' αρχήν ξέμεινες στον 14ο αιώνα.Χαρακτηρίζεις κομμουνιστή όποιον ζητάει χαμηλή τιμή σε ένα προιόν και μάλιστα ευρείας κατανάλωσης.Αγνοείς ότι τό ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΣΕΞ είναι καταναλωτικό προιόν, το ΣΕΞ (σκέτο) είναι πάθος.Ως καταναλωτικό προιόν υπόκειται στούς νόμους τής αγοράς.Εχεις μαύρα μεσάνυχτα στο τι σημαίνει αγορά.
Αυτός πού έχει την δυνατότητα να πληρώνει ακριβά, ωφελείται από τούς "λαικούς" πού ζητάνε μείωση τιμής τού προιόντος.Ο μοναδικός πού αντιδρά, επειδή ζημιώνεται, είναι αυτός πού πουλάει.Πουλάς κάτι πού συνδέεται με πληρωμένο σέξ;
Προσπαθείς να πλασάρεις την εικόνα τού τύπου "έχω και πληρώνω".Παπαριές.Κανείς πραγματικά πλούσιος δεν ψάχνει γκόμενες μέσα από ιστοσελίδες.
Τα εμπάργκο και τα καταναλωτικά κινήματα είναι προιόντα τής ελεύθερης αγοράς, ξεκίνησαν στην πατρίδα τής ελεύθερης αγοράς, τις ΗΠΑ.
Δύσκολο το προιόν πού βρήκες να μάς πουλήσεις!  :grin:

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.587
Πόντοι
17.470
απο την στιγμη που δεν μιλαμε για πλουσιους οπως αναφερεις,για ποιες τάξεις ανθρωπων μιλαμε?
η αληθεια ειναι καπου στην μεση...και ο προλαλησαν εχει δικιο αλλα και ο Γρηγορης!

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Δεν είμαι πλούσιος (μακάρι να ήμουν) ούτε πουλάω κανένα προιόν. Τώρα δε ξέρω κατά πόσο το πληρωμένο σεξ είναι προιόν ευρείας καταναλώσεως ή όχι, δεν έχω κάνει έρευνα αγοράς. Αλλά ξέρω (μέσα στα μαύρα μου μεσάνυχτα) ότι το γάλα πχ έχει διακιμάνσεις. Άλλο γάλα είναι το ΔΕΛΤΑ και άλλο γάλα το Όλυμπος (σε ποιότητα εννοώ) και το Όλυμπος είναι πολύ ακριβότερο του ΔΕΛΤΑ. Όποιος έχει τα δίνει για το Όλυμπος όποιος δε έχει δε τα δίνει. Απλά τα πράγματα. Θέλετε να κάνετε εμπάργκο με για σας και χαρά σας. Αλλά μη ζητάτε ή επιβάλλεται και από άλλους να κάνουν και τους βρίζετε και από πάνω επειδή δε θέλουν για τον Α ή Β λόγο να καθήσουν να κάνουν με την τάνα παζάρια λες και η ζωή τους εξαρτάται από αυτό!

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Και για να μην έχουμε δε ξέρω και εγώ πόσες άλλες σελίδες με ανταλλαγές απόψεων και τα σχετικά (ειμαι σίγουρος ότι πολλοι θα βρίζουν όπως κάνω και εγώ όταν βλέπω σελίδες επί σελίδων με άσχετα με το θρεντ πράγματα) ας το λήξουμε εδώ και ας γράψουμε για καμία ανεξάρτητη εάν έχουμε βρει καμία.

tallAthens

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Νοε 2006
Κριτικές
14
Like
33
Πόντοι
1.997
Δεν είμαι πλούσιος (μακάρι να ήμουν) ούτε πουλάω κανένα προιόν. Τώρα δε ξέρω κατά πόσο το πληρωμένο σεξ είναι προιόν ευρείας καταναλώσεως ή όχι, δεν έχω κάνει έρευνα αγοράς. Αλλά ξέρω (μέσα στα μαύρα μου μεσάνυχτα) ότι το γάλα πχ έχει διακιμάνσεις. Άλλο γάλα είναι το ΔΕΛΤΑ και άλλο γάλα το Όλυμπος (σε ποιότητα εννοώ) και το Όλυμπος είναι πολύ ακριβότερο του ΔΕΛΤΑ. Όποιος έχει τα δίνει για το Όλυμπος όποιος δε έχει δε τα δίνει. Απλά τα πράγματα. Θέλετε να κάνετε εμπάργκο με για σας και χαρά σας. Αλλά μη ζητάτε ή επιβάλλεται και από άλλους να κάνουν και τους βρίζετε και από πάνω επειδή δε θέλουν για τον Α ή Β λόγο να καθήσουν να κάνουν με την τάνα παζάρια λες και η ζωή τους εξαρτάται από αυτό!

Φίλε μου τα έχω πει πολλές φορές.Εδώ μέσα υπάρχουν κάποιοι που με το φτωχό τους το μυαλό νομίζουν ότι μπορούν να επιβάλουν το πόσο θα πρέπει να δίνει ο καθένας για να γαμήσει!...Και όλα βεβαία όλα γίνονται ,και καλά, για να "μην χαλάσει η πιάτσα".
Και φυσικά όταν κάποιος (επειδή απλά έτσι γουστάρει!) δίνει περισσότερα,το μόνο που κάνουν είναι να βρίζουν και να ειρωνεύονται...λες και τους ζήτησε κανείς δανεικά!

Σου προτείνω να τους γράφεις εκεί που δεν πιάνει μελάνη....

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Ναι τα λεφτά βγαίνουν δύσκολα αλλά από την άλλη δεν έχουμε όλοι την ίδια οικονομική δυνατότητα. Εγώ τα έχω και τα σκάω ή δεν τα έχω και ψάχνω τις ευκαιρίες. Απλά τα πράγματα. Το να καθήσουμε και να κάνουμε εμπάργκο για να πέσουν οι τιμές είναι κάτι αστείο. Είναι σα να λες κάποιον που τα έχει να μη πάρει το RS4 και να πάρει LADA γιατί τα λεφτά βγαίνουν δύσκολα.

δεν ειναι ετσι. Η εκλογικευση των τιμων ειναι προς οφελος ολων μας. και δεν εχει σχεση με το πως βγαζει ο καθενας τα χρημαυα του. εχει σχεση με το να μην πληρωνεις το LADA που αναφερεις και εσυ στην τιμη του RS4. Να σου λέει ο πωλητης ότι το Λαντα κάνει 10.000 και εσυ να επιμένεις να δώσεις 20.000. Γιατι αυτο σημβαινει με αρκετες και αυτο πρεπει να καταργησουμε με την αγοραστικη μας συμπεριφορα.

κατα τα αλλα, ο καθενας, σαφως, κουμαντο στην τσεπη του.

ΥΓ. κανεις που εχει χρηματα δεν θα αφγοραζε ενα rs4....πολυ πασέ...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
το σκάλωμα είναι κακό πράγμα
πρώτα πρώτα δεν επιβάλλει κανείς τίποτα. Δεν μπορεί άλλωστε.
Πάντα κλείνω το ποστ μου πως ο καθένας πορεύεται όπως νομίζει
δεύτερον, η διαπραγμάτευση (και όχι το εμπάργκο) είναι μέσα στην ελεύθερη αγορά, αν δεν το κάνεις εσύ για τα καταναλωτικά αγαθά που λες απλά σε κλέβουνε και εσύ χαίρεσαι. Δικαίωμά σου αλλά όχι να μας λες πως έχουμε και λάθος.
Το να διαλέξεις ένα γάλα που κατά τη γνώμη σου είναι πιο ποιοτικό (δεν είναι του παρόντος θρεντ αλλά και εκεί είσαι βαθιά νυχτωμένος) και γιαυτό είναι και πιο ακριβό (εδώ και αν έχεις λαλήσει - το πιο ακριβό δεν είναι πάντα και πιο ποιοτικό, καλό), είναι επίσης δικαίωμά σου. Κανείς δεν σου είπε να κάνεις εκπτώσεις στις επιθυμίες σου ή στις επιλογές σου για την ποιότητα ή στα γούστα σου.

Εξακολουθείτε όλοι, που σκούζετε στο να κάνουμε διαπραγματευση,να μην απαντάτε σε ένα απλό ερώτημα:
τι σας πειράζει να την κάνετε;;
Θα σας πειράξει την οποιαδήποτε Χ τάνα να την πάρετε δύο φορές με τα ίδια χρήματα;

Η απάντηση είναι απλή (για μένα) και αν υπάρχει αντίρηση, με χαρά να την ακούσω:
ή δεν μπορείτε να κάνετε διαπραγμάτευση - που σημαίνει πως ό,τι σου λέει αυτό γίνεται (500 να σου πει θα τα δώσεις, μην με πιάνεις εδώ και εκεί να σου πει θα της πεις και συγγνώμη)
ή έχεις κάποιο λόγο να μην κατέβει η τιμή (παίρνεις ποσοστούλι ίσως; νιώθεις και καλά μάγκας που δίνεις όσα σου ζητάει και πλούσιος ίσως;) Αν είναι για το ποσοστό, όλα οκ, σε καταλαβαίνω εσένα που σκούζεις. Αν είναι για το δεύτερο, να σου πω πως ο κιμπάρης ο μάγκας ο "πλούσιος", θα πάρει σιτιτούρι ή θα ειδοποιήσει το ρεσεψιονίστα να του στείλει μία κοπέλα.

Μια ακόμα ερώτηση που δεν απαντάτε οι "κιμπάρηδες" εδώ μέσα είναι γιατί να δίνετε στις "ανεξάρτητες" περισσότερα από ότι σε μία "εξαρτημένη", αφού έχει λιγότερο κόστος.
Δεν είπε κανείς να μην απολαμβάνετε το γούστο σας
να μη σκέφτεστε με το πουτσοκέφαλο σας λέμε.

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616

και να μη ξεχναμε κατι πολυ βασικό. για να ειναι κανεις σε θεση δια να ομιλει για τιμες, θα πρεπει να εχει πληρωσει - αρα να μπορει να αξιολογησει- ολο το ευρος των τιμων/ποιοτητων, απο τα 1.000 εως τα 100 €/ώρα. το να κανει κριτικη ο καθε κακομοιρης που εχει γαμησει 2-3 cg για VFM και να εχει και αποψη ειναι αστειο.

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Πολυ κουβεντα και απο μπακλαβα τιποτα !!!
Αντε χτυπηστε μια Rebbeca Lord που ειναι και φθηνη στα 1500 το δυωρο !!!

Ρε Παιχτες ειπαμε ζητανε οτι ζητανε και εμεις δινουμε οτι δινουμε .
Οταν τα δινουμε δεν μας υποχρεωνει κανενας μονοι μας τα δινουμε οι μαλακες οποτε μην ζηταμε τα ρεστα απο τον διπλανο μας !!

Ας πουμε μια απο το Mamba δοκιμασμενη πιτσιρικα μου ζητησε 200 για Full service χτες και της ειπα 150 και αν θελει !!
Δεν ηθελε οποτε ουτε γατα ουτε ζημια !!
Καλλιροης 48 με 80 και 11 τεμαχια μεσα !!!
Λυσεις υπαρχουν πολλες Μουνια δε παρα μα παρα πολλα οποτε τα Τελαρα αν  ειναι δυνατον μην τα πληρωνετε γιατι δεν αξιζει τον κοπο  !!

Makis(1)

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Σωστός!!!  :thumbsup:

Makis(1)

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Φίλε μου τα έχω πει πολλές φορές.Εδώ μέσα υπάρχουν κάποιοι που με το φτωχό τους το μυαλό νομίζουν ότι μπορούν να επιβάλουν το πόσο θα πρέπει να δίνει ο καθένας για να γαμήσει!...Και όλα βεβαία όλα γίνονται ,και καλά, για να "μην χαλάσει η πιάτσα".
Και φυσικά όταν κάποιος (επειδή απλά έτσι γουστάρει!) δίνει περισσότερα,το μόνο που κάνουν είναι να βρίζουν και να ειρωνεύονται...λες και τους ζήτησε κανείς δανεικά!

Σου προτείνω να τους γράφεις εκεί που δεν πιάνει μελάνη....
Σωστός!!!  :thumbsup:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Πολυ κουβεντα και απο μπακλαβα τιποτα !!!
Αντε χτυπηστε μια Rebbeca Lord που ειναι και φθηνη στα 1500 το δυωρο !!!

Ρε Παιχτες ειπαμε ζητανε οτι ζητανε και εμεις δινουμε οτι δινουμε .
Οταν τα δινουμε δεν μας υποχρεωνει κανενας μονοι μας τα δινουμε οι μαλακες οποτε μην ζηταμε τα ρεστα απο τον διπλανο μας !!

Ας πουμε μια απο το Mamba δοκιμασμενη πιτσιρικα μου ζητησε 200 για Full service χτες και της ειπα 150 και αν θελει !!
Δεν ηθελε οποτε ουτε γατα ουτε ζημια !!
Καλλιροης 48 με 80 και 11 τεμαχια μεσα !!!
Λυσεις υπαρχουν πολλες Μουνια δε παρα μα παρα πολλα οποτε τα Τελαρα αν  ειναι δυνατον μην τα πληρωνετε γιατι δεν αξιζει τον κοπο  !!
αυτό τους λέω και δεν το καταλαβαίνουνε
άρα κάποιο άλλο λόγο έχουνε που σκούζουνε

magkos

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2006
Κριτικές
2
Like
201
Πόντοι
16
μπορεις να κλαψεις ενα 60 αρι μπορει και ενα δευτερο          το τριτο θα περασεις καλα , μπορει να περασεις καλα και με τα τρια 60 αρια , επιτυχια 100% . Μπορει να παρεις μια με 200 και να τα κλαις , λιγοτερο πιθανον αλλα συμβαινει . Συμπερασμα αν σου ερχεται μια καλη στα  60 στις 2 που πας    κερδιζεις  80 ευρω , τα οποια τα διαθετεις στην επομενη κοκ μακροπροθεσμα εχεις παει με πολυ περισοστερες , αρα και με καποια καλα μουνια , δεν μπορει να ειναι ολα μπαζα ! Και δευτερο έχεις βάλει στην ακρη ανα συνεδρια 140 ευρω        τα οποια θα σου φανουν πολυ χρήσιμα  στην μαυρη πεινα που ερχεται.Υστ : τα 60 αρια είναι τιμή καποιων ερασιτεχνών , καποιων μασερ, καποιων σε μπαρακια , στουντιοκοριτσα κλπ

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.587
Πόντοι
17.470
μπορεις να κλαψεις ενα 60 αρι μπορει και ενα δευτερο           το τριτο θα περασεις καλα , μπορει να περασεις καλα και με τα τρια 60 αρια , επιτυχια 100% . Μπορει να παρεις μια με 200 και να τα κλαις , λιγοτερο πιθανον αλλα συμβαινει . Συμπερασμα αν σου ερχεται μια καλη στα   60 στις 2 που πας    κερδιζεις  80 ευρω , τα οποια τα διαθετεις στην επομενη κοκ μακροπροθεσμα εχεις παει με πολυ περισοστερες , αρα και με καποια καλα μουνια , δεν μπορει να ειναι ολα μπαζα ! Και δευτερο έχεις βάλει στην ακρη ανα συνεδρια 140 ευρω         τα οποια θα σου φανουν πολυ χρήσιμα   στην μαυρη πεινα που ερχεται.Υστ : τα 60 αρια είναι τιμή καποιων ερασιτεχνών , καποιων μασερ, καποιων σε μπαρακια , στουντιοκοριτσα κλπ
ολα καλα αυτα που λετε απλα για εμενα η μαυρη πεινα με το πληρωνω λιγοτερα σε μια γυναικα ειναι σχημα οξυμωρο

Επισκέπτης
το σκάλωμα είναι κακό πράγμα
πρώτα πρώτα δεν επιβάλλει κανείς τίποτα. Δεν μπορεί άλλωστε.
Πάντα κλείνω το ποστ μου πως ο καθένας πορεύεται όπως νομίζει
δεύτερον, η διαπραγμάτευση (και όχι το εμπάργκο) είναι μέσα στην ελεύθερη αγορά, αν δεν το κάνεις εσύ για τα καταναλωτικά αγαθά που λες απλά σε κλέβουνε και εσύ χαίρεσαι. Δικαίωμά σου αλλά όχι να μας λες πως έχουμε και λάθος.
Το να διαλέξεις ένα γάλα που κατά τη γνώμη σου είναι πιο ποιοτικό (δεν είναι του παρόντος θρεντ αλλά και εκεί είσαι βαθιά νυχτωμένος) και γιαυτό είναι και πιο ακριβό (εδώ και αν έχεις λαλήσει - το πιο ακριβό δεν είναι πάντα και πιο ποιοτικό, καλό), είναι επίσης δικαίωμά σου. Κανείς δεν σου είπε να κάνεις εκπτώσεις στις επιθυμίες σου ή στις επιλογές σου για την ποιότητα ή στα γούστα σου.

Εξακολουθείτε όλοι, που σκούζετε στο να κάνουμε διαπραγματευση,να μην απαντάτε σε ένα απλό ερώτημα:
τι σας πειράζει να την κάνετε;;
Θα σας πειράξει την οποιαδήποτε Χ τάνα να την πάρετε δύο φορές με τα ίδια χρήματα;

Η απάντηση είναι απλή (για μένα) και αν υπάρχει αντίρηση, με χαρά να την ακούσω:
ή δεν μπορείτε να κάνετε διαπραγμάτευση - που σημαίνει πως ό,τι σου λέει αυτό γίνεται (500 να σου πει θα τα δώσεις, μην με πιάνεις εδώ και εκεί να σου πει θα της πεις και συγγνώμη)
ή έχεις κάποιο λόγο να μην κατέβει η τιμή (παίρνεις ποσοστούλι ίσως; νιώθεις και καλά μάγκας που δίνεις όσα σου ζητάει και πλούσιος ίσως;) Αν είναι για το ποσοστό, όλα οκ, σε καταλαβαίνω εσένα που σκούζεις. Αν είναι για το δεύτερο, να σου πω πως ο κιμπάρης ο μάγκας ο "πλούσιος", θα πάρει σιτιτούρι ή θα ειδοποιήσει το ρεσεψιονίστα να του στείλει μία κοπέλα.

Μια ακόμα ερώτηση που δεν απαντάτε οι "κιμπάρηδες" εδώ μέσα είναι γιατί να δίνετε στις "ανεξάρτητες" περισσότερα από ότι σε μία "εξαρτημένη", αφού έχει λιγότερο κόστος.
Δεν είπε κανείς να μην απολαμβάνετε το γούστο σας
να μη σκέφτεστε με το πουτσοκέφαλο σας λέμε.

:rockon: :rockon: :rockon:
Δεν θα σού απαντήσουν ποτέ σε αυτά πού ρωτάς.
Σκούζουν γιατί αν πέσουν οι τιμές, θα ξεφουσκώσει η τσέπη τους.

magkos

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2006
Κριτικές
2
Like
201
Πόντοι
16
ολα καλα αυτα που λετε απλα για εμενα η μαυρη πεινα με το πληρωνω λιγοτερα σε μια γυναικα ειναι σχημα οξυμωρο
Αγαπητε αλπουλα σε όλες τις αγοραπωλησιες υπεισερχεται η έννοια   της κερδοσκοπιας    την οποια   πρεπει και εμεις να εχουμε  ως πελατες για να εξοικονομουμε       κεφαλαια

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.587
Πόντοι
17.470
Αγαπητε αλπουλα σε όλες τις αγοραπωλησιες υπεισερχεται η έννοια  της κερδοσκοπιας    την οποια  πρεπει και εμεις να εχουμε  ως πελατες για να εξοικονομουμε      κεφαλαια
κερδοσκοπια αγαπητε υπαρχει απο την στιγμη που δεν μπλεκεται το κρατος και η εφορια σε αυτην την παρανομη συναλλαγη!μην γκρινιαζεις λοιπον!
παλι σχημα οξυμωρο....

Επισκέπτης
κερδοσκοπια αγαπητε υπαρχει απο την στιγμη που δεν μπλεκεται το κρατος και η εφορια σε αυτην την παρανομη συναλλαγη!μην γκρινιαζεις λοιπον!
παλι σχημα οξυμωρο....

Bιάζεσαι alp.Ποιός σού είπε ότι στίς μαύρες συναλλαγές δεν υπάρχει διαπραγμάτευση;

Stories

Νέο!

Stories

Δείτε τα όλα τα  escorts  στον κατάλογο
Top Bottom