tresurert
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Θα το εχω υπ οψη μου Παιχτη !!!η επένδυση στις γυναίκες δεν αποφέρει σοβαρά μερίσματα, οι γυναίκες θέλουν trading ;)
Thanks !!
Θα το εχω υπ οψη μου Παιχτη !!!η επένδυση στις γυναίκες δεν αποφέρει σοβαρά μερίσματα, οι γυναίκες θέλουν trading ;)
Kαι γιατι δεν του κανεις μια μικρη λιστα ?χτυπα στο πρωταριδες call girl και θα βρεις λινκ για πρακτορεια
πρωταρης δεν εισαι ?
Θα το εχω υπ οψη μου Παιχτη !!!
Thanks !!
Kαι γιατι δεν του κανεις μια μικρη λιστα ?
Nα παρει δουλια για το σπιτι !!!
Ας βαλει και καποιος του Μιχαλακη γιατι δεν το εχω προχειρο !!
Μαλλον με εχεις παρεξηγηση αλλα δεν πειραζει δεν εισαι και ο πρωτος !!! ;)το γνώριζες ήδη πιστεύω, απλά σε βοήθησα στην επιστημονική διατύπωση
Οχι απλα του λεω που θα γαμηση καλα !!!
Μιας και ολοι οι αλλοι τον εχετε στο γυρω γυρω ολοι !! ;)
Το ποσο και εαν θα πληρωσει ειναι δικο του θεμα και οχι δικο μου !!!
Εαν ασχολιομουνα με το καθενα εδω μεσα προσωπικα θα το ειχα κανει Μπιζνα ath60 !!! ;)
Τhanks dimit31 !!!carmen2alina.slide.com
Μαλλον με εχεις παρεξηγηση αλλα δεν πειραζει δεν εισαι και ο πρωτος !!! ;)
Ασε που εισαι ευγενης σε σχεση με αλλους !!
Την καλησπερα μου !!
Tο ιδιο ρισκο περνεις με ολες Ουκρανιδι οταν γαμιουντε με 10 την μερα !!!
Μεγαλα παιδια ειμαστε και τα Φαρμακια τιγκα στις καποτες !!!
Τωρα ποιος τις βαζει και ποιος οχι ειναι αλλου παπα ευαγγελιο !!!
να και ο φιλτατος κος..κος κρανιδης
μηπως ποσχωρησες στο κινημα....των callgirls
Μηπως εχουμε φαει απο το ιδιο μαγαζι? βουλγαρα ξανθια εκφυλη??? που δινει και κολο και τα παντα?Παντως Παιχτες εμενα μου πασαρανε 35αρα την περασμενη βδομαδα με 30 Γιουρια και 20 το χοτελι για μια ωριτσα !!!
Το λεω απλα για να ανοιξετε λιγο τα ματια σας και αυτες του ados ,mados & Barbados να τις γραψετε λιγο στα αρχιδια σας !!! ;)
Μπα...περαστικός είμαι . Έχει ενδιαφέρον το thread , καινούρια πρόσωπα (nick) καθημερινά . Χωρίς παρεξήγηση ,για τις μισές που έχω διαβάσει εδώ , ούτε τσάμπα δεν θα πήγαινα . Προβατίνες...γίδες κλπ , δεν με ενθουσιάζουν .
καλα κανετε και τρωτε απο το ιδιο μαγαζι (αν ειναι το ιδιο)δεν μας το λετε και εμας να παρουμε το πιατο ημερας μην μεινουμε νηστικοιΜηπως εχουμε φαει απο το ιδιο μαγαζι? βουλγαρα ξανθια εκφυλη??? που δινει και κολο και τα παντα?
Και κάτι για κακιές συνήθειες και "με την ψυχη στη κουλουρη μην κολλησω τιποτα" που έλεγε ο www.bourdela.com/call-girls/girls/anna23/]jorgekavlares[/url] , το ξέχασες ??? Μήπως είναι too much
καλα κανετε και τρωτε απο το ιδιο μαγαζι (αν ειναι το ιδιο)δεν μας το λετε και εμας να παρουμε το πιατο ημερας μην μεινουμε νηστικοι