Επισκέπτης
Εχεις δικιο, ξεχασα οτι την είχα διαβασει... αλλα ρε γμτ. ειναι 2 φωτο, που με βαζουν σε σκεψεις.
Μόνο 2;
Εχεις δικιο, ξεχασα οτι την είχα διαβασει... αλλα ρε γμτ. ειναι 2 φωτο, που με βαζουν σε σκεψεις.
Ερωτηση... (ξερω, ξερω, σας εχω πρήξει!!!)
Η κοπέλα Jessica σε καποιες φωτο κανει λιγο τραβελι, η μου φαινεται?
Λιγο το σαγονι, αλλα σε αλλες φωτο φενεται κουκλι.
Εχει τυχει να την δοκιμασετε?
Μόνο 2;
μην με βριζεις ειμαι καλο παιδι !!!! απλως εχω μια stadar αλλα δυστηχως θα λειψει για καποιεσ μερεσ και ψαχνω να βρω και κατι εξισου καλο καθαρο και δυνατο !!!!μασημένη τροφή θες ρε πούστη μου ...αντε πάρε 6994107107 και καλές γιορτές
βαλε χερι στον προεδρο γιατι προτεινε πριν απο λιγο σε εναν νεο μια με 200
πες του να κανει δηλωση...
συναδελφοι τι ξερουμε για αυτο το κομματι ????
Είναι σέ λάθος κεφάλαιο.Εδώ συζητάμε γιά ανεξάρτητες όχι για γραφεία.
Τι δεν σ'αρέσει ρε Κάβιρε στο κορίτσι για πες
εγώ μικρός έπαιζα με τα χαρτάκια που είχαν επάνω φωτογραφίες ποδοσφαιριστών και όποιον είχα διπλό τον άλλαζα με άλλον που δεν είχα....δεν μας κάνεις τώρα καμιά πάσα την δικιά σου μιας και σε φτιάξαμε?μην με βριζεις ειμαι καλο παιδι !!!! απλως εχω μια stadar αλλα δυστηχως θα λειψει για καποιεσ μερεσ και ψαχνω να βρω και κατι εξισου καλο καθαρο και δυνατο !!!!
Στην εθνικοτητα μεσα εισαι !!! ;)Μηπως εχουμε φαει απο το ιδιο μαγαζι? βουλγαρα ξανθια εκφυλη??? που δινει και κολο και τα παντα?
Στην εθνικοτητα μεσα εισαι !!! ;)
Eίναι αρκετά αυτά πού δέν μού αρέσουν αλλά προτιμώ να τό συζητήσω στό κατάλληλο κεφάλαιο.
Ευχαρίστως νά τό συζητήσω όσο χρειάζεται αλλά άν τό κάνω εδώ, "κλέβω" χώρο από τίς ανεξάρτητες.Ετσι τό αντιλαμβάνομαι.
Η ερώτησή σου έχει πράγματι πολύ ενδιαφέρον.Συνδέεται μέ τό σοβαρό θέμα "ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΤΗΤΑΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΧΩΡΙΣ ΑΛΛΗ ΒΟΗΘΕΙΑ".Νομίζω ότι κάτι τέτοιο θά ήταν πολύ χρήσιμο.
(Υ.Γ. Ο μοικανός μέ τήν στολή τού Αη-Βασίλη λέει τρελλά )
Mε τον Καχι μαζι νομιζω !!Αν ήταν αρσιβαρίστας σε ποιά κατηγορία θα έπαιζε ρε brother?
Και εγω μαζι να το εικονογραφισω αν θελετε παρεα !! :-Πολύ καλό αυτό ...δεν ανοίγεις ένα thread να μην στο κλεψω, να τα συζητήσουμε εκεί με την ησυχία μας?
Και εγω μαζι να το εικονογραφισω αν θελετε παρεα !! :-
Οκ εχουμε μπολικο υλικο !!! ;)