mounotripanos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2010
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
καλά τα λες
μην μου πεις είναι αυτή με το 30αρι?
''πλάκα κάνω''
Η πρωτη τιμη σχεδον σωστη, ενω η δευτερη ειναι λαθος.Αρνακι και κατσικακι γαλακτος 10-12 ευρω.Προβατινα και γιδα 2-4 ευρω.
Σε αυτο θα συμφωνησω απολυτα !!!Προβατινα κ γιδα παντως ειναι καλες για σουπα ειδικα μετα απο ξυδια το πρωι μαλακωνει το στομαχι
Τοσο βγαινει και για αυτην η ωρα εαν την κλησεις για μια βδομαδα !!! ;)
καλά τα λες
μην μου πεις είναι αυτή με το 30αρι?
''πλάκα κάνω''
Φιλαρακο ασε τις πουτανες να γελανε με αυτα που γραφουμε. Αυτες κανουν την δουλεια τους και εμεις την δικια μας.Οι επιχειριματιες γνωριζουν οτι τις τιμες της καθοριζει η ιδια η αγορα. Αυτο προκυπτει απο την προσφορα και την ζητηση. Βεβαια φιλοι συναγωνιστες νεοι και παλαιοι,απο οσα γραφονται μην τα πιστευεται ολα !!! Γιατι οπου ακους για πολλα κερασια κρατα και μικρο καλαθι. Τωρα οσο για τον ξενοδοχο....(ξενοδοχος = χρημα)πραγματικα γελαω με ερωτησεις του τυπου αν συμφωνουμε να πεσουν οι τιμες και τετοια ενω απο τηυ αλλη παραδεχομαι αυτους που εχουν τα αρχιδια να πουν πηγα μ αυτη μαγκες και εριξα την τιμουλα εκει...ειμαστε 100.000 ατομα εδω μεσα και αλλα 1.000.000 που γουσταρουν να μην μοιραζονται τπτ και δεν μπαινουν στην διαδικασια να αλλαξουν γνωμες οπως εμεις....οι τανες θα γελανε οταν βλεπουν τι γραφουμε......ειναι μαγκια να μπορεσεις να κατεβασεις τιμες και μετα να ερθεις να πεις <<παιχτες η συγκεκριμενη παιρνει απο λογια>> και μαλακια να γραφουμε τοσες ανοητες σελιδες να ριξουν τις τιμες........συμφωνω απολυτα με τον ath οτι οι τιμες ειναι κλιμακωτες ειτε σε προιον ειτε σε υπηρεσια......και στο ελευθερο επαγκελμα τις τιμες τις διαμορφωνουν σε συναρτηση πελατη επειχηρηματια και οπως πολλοι απο δω που ασκουν και οι ιδιοι το επαγκελμα του επιχειρηματια εχουν επιλεξει να μην ριξουν τιμες γιατι ειναι καλοι σε αυτο που κανουν σε σχεση με τον νταγωνισμο.....και αυτο θα φανει στην πορεια....εγω προσωπικα τανες πανω απο 30 θεωρω οτι το κοντερ εχει γραψει πολλα χιλιμετρα για να το αγορασω στην τιμη που θα επερνα ενα με λιγοτερα. θες να πληρωνεις 100 παρτε ρε παιχτες οσες το εχουν 100 μεχρι να ριξουν και οι υπολοιπες αν τις ριξουν....αλλα δεν μπορεις να επιβαλεις και να ανλωνεσαι σε ασυναρτητα λογια χωρις τον ξενοδοχο....
μασαζερί ειναι φίλος!εκει δουλευει και η σαντρα γνωστη απο ταινιες σειρινάκη(αγροτισσα μονη ψαχνεται,εκδικιση της νυφης).απο τιμες παιρνεις και μαθαινεις!!!παιδια καλησπερα σας! ειμαι νεος στο φορουμ και στο σαιτ και θελω την βοηθεια σας.
ειμαι τρομερος μιλφακιας μηπως ξερει κανεισ κατι για την επισης καθε βοηθεια για την ευρεση call girl milf δεκτη.
ευχαριστω εκ των προτερων συναγωνιστες.....
Eσυ δεν θα ησουνα αν σου δαγκωναν τα αρχιδια την ωρα που γραφεις !!! ;)
http://[URL unfurl="true"]www.imagerous.com/images/69637635853684873011.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Μεγάλε άσε το πληκτρολόγιο και πιάσε την από το μαλλί.
Σωστός ο παίχτης. :pipa1: :pipa1: :pipa1:
:headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3:
μπες μεσα στο σαιτ πατα my profile και μετα edit personal information και διορθωσε το place of residence σε athens greece!Αν κάποιος γνωρίζει ας βοηθήσει. Έγινα μέλος στο mumba αλλά στο προφίλ ,μου βγαίνει ότι είμαι από Μόσχα και δεν μπορώ να το αλλάξω. Δεν υπάρχουν επιλογές εκτος Ρωσίας;
τσεκαρε τα προσωπικα σου μηνυματα σου το εχω στειλει....Μαγκες ψαχνω το τηλεφωνο της αν το χει καποιος να μου το στειλει παρακαλω
Ευχαριστώ για τον κόπο και για για την απάντηση. Το έχω προσπαθήσει αλλά δεν μου δίνει επιλογή "Αθηνα". Μονο πόλεις της Ρωσίαςμπες μεσα στο σαιτ πατα my profile και μετα edit personal information και διορθωσε το place of residence σε athens greece!
Ευχαριστώ για τον κόπο και για για την απάντηση. Το έχω προσπαθήσει αλλά δεν μου δίνει επιλογή "Αθηνα". Μονο πόλεις της Ρωσίας
τωρα και πληροφοριες λογισμικου!!! βλέπεις φιλε ath60 ολα χωρανε σε αυτο το forum.μην εισαι αρνητικος λοιπον αρκει να ερχονται οι πληροφοριες !!!Έχουμε τους μιλφακιδες συναγωνιστές που γραφούν στο ανεξάρτητες call girls παρά το ότι υπάρχει σχετικό thread για mlf call girls
τώρα διαβάζω σχολιασμό αγγελιών και για μασατζίδικα.. έλεος ρε παιδία ότι περισσεύει εδώ το ποστάρετε ?
Όχι τίποτα άλλο αλλά μπλέκουμε τα αρνάκια του γάλακτος (cg) με τις προβατίνες (milf) αν τώρα προσθέσουμε και τις μασατζουδες θα γίνουμε τελείως κωλος..
Έχω μια ιδέα να αρχίσουμε να γράφουμε εδώ και για τα μπουρδελα για να συμπληρωθούμε πλήρως…!!!
σε ευχαριστώ πολυβαλε: Any country
πες και κανα καλο λογο για μας μπας και καταφερουμε και εμεις τιποτα με τετοιες τιμεςΑυτό είναι θέσφατον!!!
Αλλά (όπως μου συνέβη το περασμένο Σάββατο), το να δίνεις 50 για πλήρες μενού συμπεριλαμβανομένου τραγανού κουλουρίου με CIM προσκεκλημένος σε διαμέρισμα είναι μία εξαιρετικά ανταγωνιστική πρόταση. ;)
αυτο και αν ειναι θεσφατον....περιμενουμε με ανοιχτες αγκαλες τα νεα......και παλι αξιοςΕπειδή η κυρία ανήκει κατά κύριο λόγο στις ανεξάρτητες amateur, θα ερωτηθεί και θα σας πω. Πάντως έχει και πολλές φίλες. Εκείνο το Σάββατο στο διπλανό δωμάτιο, φιλαράκι, έκανε παιγνίδι με 30άρα φίλη της.
τωρα και πληροφοριες λογισμικου!!! βλέπεις φιλε ath60 ολα χωρανε σε αυτο το forum.μην εισαι αρνητικος λοιπον αρκει να ερχονται οι πληροφοριες !!!