Καλημέρα υπάρχει κάπου κάποια κριτική για την Άντζελα? Ευχαριστώ
Ψάξε πίσω στα ποστ…θα βρεις (καμία 30ρια σελίδες πίσω)
Τηλ. Βρήκες?….εγώ το ξέχασα να σου απαντήσω
Καλημέρα υπάρχει κάπου κάποια κριτική για την Άντζελα? Ευχαριστώ
Μάγκες, την καλημέρα μου! Γύρισα για λίγο Αθήνα μέχρι να ξαναφύγω. Έχει κανείς να προτείνει κάτι; Η Αριάνα λείπει και έχω ξεμείνει από πουτανίδια που τον παίρνουν όλο στο στόμα...
ξέρεις πότε επιστρέφει στις επάλξεις ? σου έχω στείλει pm
ΠΡΟΤΑΣΗ
συναγωνιστές προτείνω τη δημιουργία "κινήματος" [size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt]ΟΧΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ 100 ΓΙΑ FULL ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ[/size][/size][/size][/size].
Όσοι συμφωνειτε ανεβαστε το post σας.
Φιλε μου κι εγώ ψάχνω γι'αυτην.Ισως τη δω σήμερα.Σε φάτσα με τρελαίνει,αλλιως ουτε κατά διανοια να δώσω τα 150+50+ ξενοδοχείο που ζήτησε από τηλέφωνο.Θα πάω να την δω, αν δεχτεί 150 με αναλ μεσα,καλως,αν οχι,χαιρετε..πάντως στο τηλέφωνο δε μπορούσε να μιλήσει άνετα, αυτό το θεωρώ καλό.Αλλα το οτι μπορεί να είναι ερασιτέχνης δε σημαίνει ότι θα την κάνουμε πλούσια.τελικα πηρε κανεις την Diana απο το mamba?
Στην προταση μου 150 ολα μεσα αρνηθηκε.Που και παλι πολλα ειναι.70% προσωπο ειναι και 30% σωμα.Παντως και αυτη και η μανα της ολη μερα στο σαιτ ειναι.Την μανα της την εχω αφησει στο περιμενε.Ολο το τηλεφωνο μου ζηταει.Οταν κατεβει στα 80 το λιγοτερο θα της το δωσω.Να μην πω 60.Φιλε μου κι εγώ ψάχνω γι'αυτην.Ισως τη δω σήμερα.Σε φάτσα με τρελαίνει,αλλιως ουτε κατά διανοια να δώσω τα 150+50+ ξενοδοχείο που ζήτησε από τηλέφωνο.Θα πάω να την δω, αν δεχτεί 150 με αναλ μεσα,καλως,αν οχι,χαιρετε..πάντως στο τηλέφωνο δε μπορούσε να μιλήσει άνετα, αυτό το θεωρώ καλό.Αλλα το οτι μπορεί να είναι ερασιτέχνης δε σημαίνει ότι θα την κάνουμε πλούσια.
nai thanxΨάξε πίσω στα ποστ…θα βρεις (καμία 30ρια σελίδες πίσω)
Τηλ. Βρήκες?….εγώ το ξέχασα να σου απαντήσω
Την έχεις δει από κοντά; γιατί στις φωτο φάνηκε τούμπανο το σώμα της.Για να μην τρέχω άδικα, θα της πω άσοι το τηλέφωνο για όλα με 150, αλλιώς άντε γεια.Στην προταση μου 150 ολα μεσα αρνηθηκε.Που και παλι πολλα ειναι.70% προσωπο ειναι και 30% σωμα.Παντως και αυτη και η μανα της ολη μερα στο σαιτ ειναι.Την μανα της την εχω αφησει στο περιμενε.Ολο το τηλεφωνο μου ζηταει.Οταν κατεβει στα 80 το λιγοτερο θα της το δωσω.Να μην πω 60.
1ον δεν σου δινει τηλ. αλλα ζηταει το δικο σου.2ον το σωμα της για μενα ειναι μετριο.150 με σαμπρελα στην κοιλια δεν νοειται αλλα αυτο ειναι υποκοιμενικο.Αν μπορεις εσυ να της το κατεβασεις στα 150 μπραβο σου.
πεταμένα λεφτά... μεγάλη, μπλα μπλα... εμετρήθη, εζυγίσθη και ευρέθη ελλιπής...
Στο τηλεφωνο παντως μιλαει σαν μεγαλομπεμπεκα!!Oταν θα σου κανει και την καυλωμενη...με κατι γκριματσες και στεναγμους
δυο τινα μπορει να σε βρουν....
η θα σκασεις στα γελια........
η θα κλαψεις.....
'ρε είπαμε δεν κάνει... μπα σε καλό μας...
Στο τηλεφωνο παντως μιλαει σαν μεγαλομπεμπεκα!!
Ειναι ολα cim,cif,cob,ακαποτο,extraball,69,ολες οι στασεις τωρα δεν ξερω αν ο συναγωνιστης εννοει και anal μεσα στα 100ΠΡΟΤΑΣΗ
συναγωνιστές προτείνω τη δημιουργία "κινήματος" ΟΧΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ 100 ΓΙΑ FULL ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ.
====
τι εννοούμε ακριβώς με φουλ πρόγραμμα ?...