enterpreneur
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2010
- Κριτικές
- 30
- Like
- 345
- Πόντοι
- 2.272
ευχαριστώ αδερφέ. από επιδόσεις πως πάει? βγάζει γούστα?πεταμένα λεφτά... μεγάλη, μπλα μπλα... εμετρήθη, εζυγίσθη και ευρέθη ελλιπής...
ευχαριστώ αδερφέ. από επιδόσεις πως πάει? βγάζει γούστα?πεταμένα λεφτά... μεγάλη, μπλα μπλα... εμετρήθη, εζυγίσθη και ευρέθη ελλιπής...
ευχαριστώ αδερφέ. από επιδόσεις πως πάει? βγάζει γούστα?
ευχαριστώ! Αν τελικά δοκιμάσω θα δώσω review.τσού... λίγα δεν είναι για πολλά...
Μου αρέσεις όμως που επιμένεις μπράβο σου, αν και θα τα κλαις τα έυρουλάκια. Με άλλα 100 βρίσκεις πολύ πολύ καλύτερα τεμάχια. Αλλά τι να πω γούστα είναι αυτά!ευχαριστώ! Αν τελικά δοκιμάσω θα δώσω review.
Είναι μερικές φορές που ακολουθώ το "ένστικτο" ότι και να γίνει!Μου αρέσεις όμως που επιμένεις μπράβο σου, αν και θα τα κλαις τα έυρουλάκια. Με άλλα 100 βρίσκεις πολύ πολύ καλύτερα τεμάχια. Αλλά τι να πω γούστα είναι αυτά!
Είναι μερικές φορές που ακολουθώ το "ένστικτο" ότι και να γίνει!
Αν ακυρωθεί λοιπόν το meeting που περιμένω θα την πάρω...
πάω πάσο τότε παίχτη, καλή τύχη!!Είναι μερικές φορές που ακολουθώ το "ένστικτο" ότι και να γίνει!
καλή τύχη!!
Καποιος ειχε πει οτι αντεχει και ζηταει ξυλιες!!!!50+ ειναι και θα σε τρεχει στο μαρουσι σε χοτελ.Εγω οταν της ειπα πριν κανα μηνα 50 και στο αυτοκινητο,παρεξηγηθηκε και μου το εκλεισε.
τζογαρε φιλε μου...η τυχη με τους τολμηρουςΕίναι μερικές φορές που ακολουθώ το "ένστικτο" ότι και να γίνει!
Κανενας?www.mylist.gr/?view=showad&adid=23742&cityid=2&lang=el&catid=7]http://www.mylist.gr/?view=showad&adid=23742&cityid=2&lang=el&catid=7[/url]
Μόλις μίλησα μαζί της, θέλει 80 για 1 ώρα όλα μέσα εκτός από λώκο. Την έχει δοκιμάσει κανείς...? Ακουγόταν αρκετά καυλιάρα από το τηλ.
Κανενας?
μιλας απο εμπειρια? εαν ναι μπορεις να δωσεις λιγο τα φωτα σου?ρε είπαμε δεν κάνει... μπα σε καλό μας...
μιλας απο εμπειρια? εαν ναι μπορεις να δωσεις λιγο τα φωτα σου?
λοιπόν... περίπου 1.70, σώμα σχετικά καλό για την ηλικία της, μαλλια κοντά ξανθά (βαμένα φυσικά), βυζί μικρό λίγο πεσμένο και όχι σιλικόνη.. κώλος αναπάντεχα καλός αν και λίγο φαρδύς..
στο γαμίσι για να βγάλει τρελά γούστα θέλει πολύ προσπάθεια, στο τσιμπούκι πολύ καλή με βαθιά πίπα και τα καταπίνει.. πισωκολητό μέτριο , κώλο μου έδωσε με χίλια ζόρια (παρόλα αυτά πηγάδι)... πολύ μέτρια πράγματα ...
ευχαριστω πολυ, κατι ακομα εαν μπορεις.
απο καθαριοτητα, προσωπο τι λεει?
επισης στα 80 αφηνει 1 ωρα? φιλαει? ποσες εκτονωσεις?
καθαριότητα πολύ καλή, πρόσωπο αρκετά σπασμένο (με τσιμπουκόχειλα όμως), εγώ έριξα 2, δεν κοιτάει ρολόι (αυτό μας έλειπε), φιλί δεν δοκίμασα...