giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
κι οσοι δεν καταλαβαν να πανε να γαμηθουνε......Οσοι καταλαβαν, καταλαβαν.
κι οσοι δεν καταλαβαν να πανε να γαμηθουνε......Οσοι καταλαβαν, καταλαβαν.
100ευρω το τριο???
ασε που απ οτι καταλαβα γραφανε οτι ηταν Αθηνα μονο στις 2
αν ηταν αληθηνο τοτε μαλλον καναν καποιο stopover στο δρομο για Ασια και θελαν να κανουν καμμια αρπαχτη
κι οσοι δεν καταλαβαν να πανε να γαμηθουνε..
δεν ειναι θεμα κριψίνοων και παρτακηδων. ειναι θεμα ''ελληνικοτητας''..Έλα μου ντε!!
Τουλάχιστον να μας πει αν εννοεί τη Βίλμα, το ξέρουμε. Αν εννοεί κάτι άλλο να στείλουμε ένα sms στη Τζούλια (όχι mail, για γρήγορα) να τη ρωτήσουμε τί καλό μας έχει αυτή την περίοδο, να το ποστάρουμε εμείς που δεν είμαστε κρυψίνοες και παρτάκηδες. > >
δεν ειναι απαντηση απο αυτες , πιστεψεμε εχω εποικοινωνισει με αλλαες εκει μεσα και παντα απαντουν στο email που εχεις στον λογαριασμο σου ως member εκει , και δεν εχω πληρωσει ποτε τιποταφίλε μου επειδή έστειλα κι εγώ από περιέργεια, νομίζω ότι για να επικοινωνήσεις εκεί με κάποιο μέλος πρέπει να έχεις πιστωτική και να πληρώσεις πρώτα.... σίγουρα δεν είναι όπως τα άλλα forα...εγώ χθες βράδυ έστειλα στις κοπέλες μια ερώτηση για το αν κάνουν και lesbian μεταξύ τους και σήμερα το πρωί μου ήρθε μια απάντηση από κάποιο μέλος babycat που όμως για να την δω την απάντηση πρέπει να πληρώσω ένα ποσό... δεν αποκλείεται να ήταν η απάντηση από τις κοπέλες..
δεν ειναι απαντηση απο αυτες , πιστεψεμε εχω εποικοινωνισει με αλλαες εκει μεσα και παντα απαντουν στο email που εχεις στον λογαριασμο σου ως member εκει , και δεν εχω πληρωσει ποτε τιποτα
δεν ειναι θεμα κριψίνοων και παρτακηδων. ειναι θεμα ''ελληνικοτητας''..
eτσι ειναι.χαλαρωστε ρε αλτρουιστες! μακρια το πηγατε. μονο μονοφαγας δεν ειμαι, εχω δεκαδες κριτικες. οπως ειπε και ο αρχι-αλτρουιστης ποιο πανω, με ενα σμς λυνεται η δουλεια και οσοι εχουν ματωσει και πληρωσει, μαθαινουν.
ατυχως ομως τα 80% των αναγνωστων που θα αρχισουν τα μειλ και τα σμς δεν εχουν κάνέα σκοπό να ενημερωθουν αλλα να αυνανιστούν καιγοντας ενα καινουριο, υποσχομενο χαρτι.
2 χρονια πριν ειχα δωσει τηλ καινουριας σε μειλ απο εδω και αφου της πρηξαν τα αρχιδια καμια 50αρια και στηθηκε σε 3 ξενοδοχεια περιμενοντας, αλλαξε κινητο και εξαφανιστηκε.
Το κυριγμα, αλλου λοιπον.
Εχω καιρο να δω τους σοβαρους χρηστες εδω Πχ. Giorgos, κπλ. Τι εγινε?
να σε καψω γιαννη,χαλαρωστε ρε αλτρουιστες! μακρια το πηγατε. μονο μονοφαγας δεν ειμαι, εχω δεκαδες κριτικες. οπως ειπε και ο αρχι-αλτρουιστης ποιο πανω, με ενα σμς λυνεται η δουλεια και οσοι εχουν ματωσει και πληρωσει, μαθαινουν.
ατυχως ομως τα 80% των αναγνωστων που θα αρχισουν τα μειλ και τα σμς δεν εχουν κάνέα σκοπό να ενημερωθουν αλλα να αυνανιστούν καιγοντας ενα καινουριο, υποσχομενο χαρτι.
2 χρονια πριν ειχα δωσει τηλ καινουριας σε μειλ απο εδω και αφου της πρηξαν τα αρχιδια καμια 50αρια και στηθηκε σε 3 ξενοδοχεια περιμενοντας, αλλαξε κινητο και εξαφανιστηκε.
Το κυριγμα, αλλου λοιπον.
Εχω καιρο να δω τους σοβαρους χρηστες εδω Πχ. Giorgos, κπλ. Τι εγινε?
οχι αδελφε δεν ειναι το ιδιο....Συνεπώς τα κορίτσια που δημοσιεύουν οι ίδιες τα τηλ τους, σαν την Εβίτα, τη Βανέσσα, τις Άννα - Βάλερυ κλπ θα πρέπει να υποθέσουμε πως τις "στήνουν" 2-3 φορές κάθε μέρα, ή τη "δικιά" σου είχαν βάλει στόχο;
Anyway...
(Προσωπικά όντως δεν επικοινωνώ με τη Τζούλια, διότι δεν νομίζω πως θα βρω χρόνο μετά να επισκεφθώ το νέο της πουλαίν, όποιο και να είναι.)
οχι αδελφε δεν ειναι το ιδιο....
εξαλου τι νοημα εχει να δωσω το τηλ των κοριτσιων που ανεφερεσ φου το βρισκει ο οποιοσδηποτε στο νετ..?
προφανος ο φιλος μιλαει για κοριτσια που δεν ειναι στο νετ...
O.k. Μάθαμε και για ποια επρόκειτο, (την ξέραμε από τότε που ήρθε δηλ.) ας πάει και στο σπίτι της μεθαύριο και αν δεν θέλει η ίδια να μην το κοινοποιήσουμε.
Μόνο που μυστικό που ξέρουν παραπάνω από ένας, δεν παραμένει για πολύ μυστικό. ;) ;)
Από ότι θυμάμαι δε, για την συγκεκριμένη υπήρξε και ένα ποστ εδώ μέσα ως αναπληρούσα την Τζ. εν τη απουσία της ;) ;) ;) ;)
Τζούλια, τέως Νιόβη..... Όσοι έχουν μεγάλο πρόβλημα με τη φαρδιά λεκάνη να μην την προτιμήσουν, αλλιώς μια χαρά παιδί.
Aυτη νομίζω έχει ξανα αναφερθεί η κάνω λάθος? Μηπως με ίδια φωτογραφία