Επισκέπτης
εδω μεσα εχουν σφαχτει αγαπουληδες & αγαπουληδες για παρτη της..ΥΓ
Η φάλαινα δεν είναι και φτηνή !
εδω μεσα εχουν σφαχτει αγαπουληδες & αγαπουληδες για παρτη της..ΥΓ
Η φάλαινα δεν είναι και φτηνή !
η μαρινα του ταλου ειναι καλυτερη ρε σαβουριδη???χαχαχαχα...τί μπάζο είναι τούτο ρε????
Πολύ καλή!!! Ά ρε πούστη ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ !!! Λέω και γώ πως το ξετρύπωσες!!!!!
τι γελας ρε μονοφαγα τρυπερ???
τι γελας ρε μονοφαγα τρυπερ???
εχουμε πηξει στα pm με τις προτασεις σου..εγώ μονοφαγάς ? :o είναι γνωστό τοις πάσι ότι είμαι αλτρουιστής
εχουμε πηξει στα pm με τις προτασεις σου..
η μαρινα του ταλου ειναι καλυτερη ρε σαβουριδη???
καλό κομμάτι..εχει πάρει κανεις???
Δεν είναι το θέμα τα φράγκα .
Είναι το ότι η παρέα Βίλμα , αλέξια , μαρίνα , λολότα εν προκειμένω νομίζουνε ότι είναι άλλη κλάση .
Έχουν αρχίσει να ξεφεύγουν . Στα λεφτά αυτά , γύρω στα 300 , υπάρχουνε και τα ct που μένουνε σε πεντάστερα , είτε η παρέα με τις ελληνίδες .
Οι κουμπαρες του Σαμπόνις να μαζευτούνε λίγο . Και ωραίες είναι , και καλά παιδιά , όλα τους , χρούμενα γελαστά , και καλό σέρβις έχουνε , αλλά η αισχροκέρδεια δεν σωστός τρόπος τιμολόγησης των πωλήσεων .
Αν είναι πάντως έτσι, διότι όλα τα σάιτ μοιάζουν με το δικό της και είναι προφανές πως όλα είναι made in Greece, μπράβο της για το επιχειρηματικό της δαιμόνιο.
Ο Τσουζάνας της Ελλάδος η Τζούλια!
μισελ με λενε..
οποτε μου καυλωνει με λενε & καλλιοπη..Καλα για να μην σε παρεξηγησω με την Ποπη!
Ρε όλη αυτή τη φάμπρικα την έχει στήσει η Τζούλια;
Αν είναι πάντως έτσι, διότι όλα τα σάιτ μοιάζουν με το δικό της και είναι προφανές πως όλα είναι made in Greece, μπράβο της για το επιχειρηματικό της δαιμόνιο.
Ο Τσουζάνας της Ελλάδος η Τζούλια!
την έχει πάρει κανείς;;;... αν ναι πώς ήταν;;;..... μήπως στην πραγματικότητα είναι σαν ελεφαντίνα;;;
Kανεις δεν εχει ενημέρωση για αυτο το μωρό?Δυναμη φένεται σε καλή τιμήΕπειδή δεν βρήκα σχετικό thread, μπορεί κάποιος συναγωνιστής να με παραπέμψει κάπου που να έχει σχόλια για την Τζούλια ()?
Ευχαριστώ
Να μην είναι και η 15η φορά που δεν περνουμε απαντηση?Να μην είναι και η 15η φορά που ακούμε την ίδια ερώτηση για την Τζούλια!...
Να μην είναι και η 15η φορά που δεν περνουμε απαντηση?