Με πρόλαβες! Ακριβώς το ίδιο ήθελα να ρωτήσω!Καλά βρε συναγωνιστές, πώς εντοπίζονται τα site που βρίσκονται σε webs.com
Πως τα βρίσκεται ρε παιδιά???
Με πρόλαβες! Ακριβώς το ίδιο ήθελα να ρωτήσω!Καλά βρε συναγωνιστές, πώς εντοπίζονται τα site που βρίσκονται σε webs.com
Τηλεφωνάκι δεν γράφει στο site...μήπως το έχεις συναγωνιστή;;;η Τζούλια – Νιόβη κλπ έχει αφήσει για αντικαταστάτρια το διάστημα που θα λείπει
αυτό το μωρό
/
ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ....ΚΟΦΤΕ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΟΥ........μπάκ και πλέζουρα και λοιπές χαμούρες.....θα σας πηδήξω.ρεεεεεεε.........ρε παιδιά μην σας δουλεύουν αυτοι......ΔΕΝ ΤΗΝ ΞΕΡΩ......όσο γαι τον μπάκ..θα τον γαμήσω ασάλιωτα να με θυμάται ο πούστης........λοιπόν κόφτε το γιατί θ αρχισω και εγω΄τις πλάκες και θα τρέχετε.......αλλά απογάβρους τι περιμένεις?...προκοπή?......ΟΞΩ ΧΑΜΟΥΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.............
Και πως το κλείνουμε αυτό το μωρό ρε παίδες;;;
Πρέπει να είστε πιστοποιημένοι πελάτες των υπολοίπων κορασίδων της αλυσίδας...
Το ίδιο ερώτημα απαντάει και πως τα βρίσκουμε. Μας τα στέλνουν οι προηγούμενες για τις υπόλοιπες.
κατα τα προτυπα ISO 9000, ISO 14000, ISO 22000 και ISO 27000..Πρέπει να είστε [size=14pt]πιστοποιημένοι[/size] πελάτες των υπολοίπων κορασίδων της αλυσίδας...
Το ίδιο ερώτημα απαντάει και πως τα βρίσκουμε. Μας τα στέλνουν οι προηγούμενες για τις υπόλοιπες.
no anal-no party
κατα τα προτυπα ISO 9000, ISO 14000, ISO 22000 και ISO 27000..
Ρε παιδιά ας γράψεις κάποιος και σε εμένα με PM πως βρίσκουμε τα sites με κατάληξη webs.com
πολυ καλο θρεαντ. τελικα όμως που καταλήγουμε ποια προτείνετε για επικείμενη μετάβαση στην αθήνα?
η Τζούλια – Νιόβη κλπ έχει αφήσει για αντικαταστάτρια το διάστημα που θα λείπει
αυτό το μωρό
/
και πως επικοινωνούμε μαζί της? δεν βλέπω κάποιο τηλέφωνο ή email...
ποσες εχει μαζεψει τελικα η τζουλια στο team της?συμπληρωνει ομαδα?Κατά τα πρότυπα 150ευρώ