- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 164
- Πόντοι
- 166
Να μην είναι και η 15η φορά που δεν περνουμε απαντηση?
Αφού έχει ολόκληρο νήμα διαβάστε το...
Να μην είναι και η 15η φορά που δεν περνουμε απαντηση?
50 ευρώ ή 100 ευρώ για τρίο???και από services?www.adultwork.com/889553]katy & kristina[/url]
50 ευρώ ή 100 ευρώ για τρίο???και από services?
ξέρεις κάτι?έχεις δοκιμάσει?
καλά...δεν λένε και πολλά...γιαυτό μάλλον εχουν τέτοια τιμή!Ιδέα δεν έχω, το έβαλα χάριν της ενημέρωσης και μόνο, εγώ για να τραβιέμαι αεροδρόμιο δεν έχω χρόνο δυστυχώς ή ευτυχώς..
Τζούλια, τέως Νιόβη. Αρκετό καιρό στο κουρμπέτι, αντικρουόμενες κριτικές. Όσοι έχουν μεγάλο πρόβλημα με τη φαρδιά λεκάνη να μην την προτιμήσουν, αλλιώς μια χαρά παιδί. Λίγο πριν τα 30.
Έχει και ένα σωρό "φίλες", αλλοδαπές (που τις βρήκε, δκή της δουλειά!), τη λεγόμενη "παρέα της Τζούλιας". Αλέξια, Βίλμα, Σύλβια κλπ. Πέντε ποστ πιο πάνω τα λέγαμε.
Κάντε και λίγο σκάουτινγκ. Όλα στο πιάτο τα θέλετε...
Δεν βαριέσαι ρε να γράφεις συνέχεια τα ίδια!!! Αστους λίγο να ψάξουν!! Η ρημαδοανάζηση κατάντησε αηδία! Όπως και εκείνη η Τζούλια τελικά!!! Σε λίγο θα τις παντρευτούμε!
Y.Γ χαθήκαμε τελειώς...!
Από εβδομάδα θα είσαι πολύ απασχολημένος! Έρχεται η δικιά σου! ;) ;)
παιδες εχω στιλει τα email στο adultwork ειμαι member .Εχω στιλει κοντα στα 4 μεχρι τωρα καθε μερα και ακομα δεν εχω παρει καμια απαντηση , μεχρη και booking εκανα μπας και δω φως αλλα οι γκομενες η φωβουντε η ειναι και πολυ μαλακισμενες , τι να πω , περιμενω ο ερμος .Αν εχω κανα νεο θα σας πω50 ευρώ ή 100 ευρώ για τρίο???και από services?
ξέρεις κάτι?έχεις δοκιμάσει?
παιδες εχω στιλει τα email στο adultwork ειμαι member .Εχω στιλει κοντα στα 4 μεχρι τωρα καθε μερα και ακομα δεν εχω παρει καμια απαντηση , μεχρη και booking εκανα μπας και δω φως αλλα οι γκομενες η φωβουντε η ειναι και πολυ μαλακισμενες , τι να πω , περιμενω ο ερμος .Αν εχω κανα νεο θα σας πω
ε στειλε μωρε κανενα ψιλικοκό στα παιδια..φίλε μου επειδή έστειλα κι εγώ από περιέργεια, νομίζω ότι για να επικοινωνήσεις εκεί με κάποιο μέλος πρέπει να έχεις πιστωτική και να πληρώσεις πρώτα.... σίγουρα δεν είναι όπως τα άλλα forα...εγώ χθες βράδυ έστειλα στις κοπέλες μια ερώτηση για το αν κάνουν και lesbian μεταξύ τους και σήμερα το πρωί μου ήρθε μια απάντηση από κάποιο μέλος babycat που όμως για να την δω την απάντηση πρέπει να πληρώσω ένα ποσό... δεν αποκλείεται να ήταν η απάντηση από τις κοπέλες..
με ποιά βαση μιλας ????Δηλαδή πόσο μυαλό χρειάζεται για να καταλάβει κανείς πως η ιστορία είναι απάτη;!
με ποιά βαση μιλας ????
οχι δεν καταλαβες..Πληρώνουμε ένα σκασμό λεφτά στις πουτάνες για να τις γαμήσουμε, άμα είναι να πληρώνουμε και για να μας δώσουν πληροφορίες, να αρχίσουμε ξανά τη καλλίτερα, να θυμηθούμε και τα νιάτα μας!
100ευρω το τριο???
ασε που απ οτι καταλαβα γραφανε οτι ηταν Αθηνα μονο στις 2
αν ηταν αληθηνο τοτε μαλλον καναν καποιο stopover στο δρομο για Ασια και θελαν να κανουν καμμια αρπαχτη
οχι δεν καταλαβες..
το ''με ποιά βαση'' πηγαινε στο ''ποσο μυαλο χρειαζεται''..