pastelios
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 23
- Like
- 13.660
- Πόντοι
- 4.546
Φαντάσου....Το κακό με τις ανεξάρτητες είναι ότι απαντούν μόνο εκεί που θέλουν ....
Φαντάσου....Το κακό με τις ανεξάρτητες είναι ότι απαντούν μόνο εκεί που θέλουν ....
Για αυτό σπάνια ασχολούμαι με ανεξάρτητης....κ κακώς έστειλα οκΦαντάσου....
βγάζει και απόδειξη?Απαντάει γρήγορα αλλά εντελώς τυποποιημένα στέλνοντας έναν τιμοκατάλογο κατ'εμέ χωρίς νόημα...από τη στιγμή που διευκρινίζει πως δέχεται πληρωμή μόνο με κάρτα κατά την άφιξη (και καλά). Οπότε από μένα είναι όχι, καθαρά γι αυτόν το λόγο.
Μμμμμ not my styleΤα πιο πολλά χρήματα μου "τα έφαγαν " όσες πηδιομασταν τζάμπα αλλά αυτό είναι μια άλλη μεγάλη κουβέντα
Εχεις 300 ευρώ για πέταμα μαν???300 ευρώ γι αυτήν την πλαστικούρα; και βέβαια δεν θα αξίζει
περασες καλα δηλαδη?Καλησπέρα στο team...
Χτεσινο ραντεβού με Carolina at priamos... Πολλοί την ξέρετε από παλιά .. Καλό εργαλείο...
Έχει γίνει πιο μοντελε...
Κολάρα σφιχτή κ στρογγυλή ( κρίμα που δν το δίνει.Προσωπο απ' τα καλά για μελαμψή..Δν κάνει πολλά ραντεβού λόγω των άλλων υποχρεώσεων που έχει...
Κόστος στα 80 λέει για μία πιστόλια αλλά γίνετε κ δύο αν σε ξέρει κ με λίγη ευγένεια..
Υπηρεσίες κομπλέ μπορώ ν πω...
Για τα δικά μου γούστα ..
Υπάρχει τηλέφωνο φίλε μου να το στείλεις σε πμ?Καλησπέρα στο team...
Χτεσινο ραντεβού με Carolina at priamos... Πολλοί την ξέρετε από παλιά .. Καλό εργαλείο...
Έχει γίνει πιο μοντελε...
Κολάρα σφιχτή κ στρογγυλή ( κρίμα που δν το δίνει.Προσωπο απ' τα καλά για μελαμψή..Δν κάνει πολλά ραντεβού λόγω των άλλων υποχρεώσεων που έχει...
Κόστος στα 80 λέει για μία πιστόλια αλλά γίνετε κ δύο αν σε ξέρει κ με λίγη ευγένεια..
Υπηρεσίες κομπλέ μπορώ ν πω...
Για τα δικά μου γούστα ..
Έχουμε κάνει αρκετά ραντεβού....περασες καλα δηλαδη?
που την βρισκουμε αδερφε?Έχουμε κάνει αρκετά ραντεβού....
Είναι καλή...Για τα δικά μου γούστα είναι κομπλέ...
Στο έστειλα φίλεΥπάρχει τηλέφωνο φίλε μου να το στείλεις σε πμ?
σε παρακαλω και σε μενα εαν εχεις την καλωσυνηΣτο έστειλα φίλε