"Ανεξάρτητη" των 150 Ευρώ....., οι πιό ακριβές ανεξάρτητες σε όλη την ευρώπη. Έχουν μυριστεί αγάμητα κορόιδα και έχουν ορμίξει να τα αρπάξουνε. Για μένα όποιος τα διαθέτει είναι καλύτερα να πάρει κοπέλα από γραφείο με τα ίδια χρήματα, για την οποία θα έχει δει φωτογραφίες, θα έχει διαβάσει κάποια κριτική, δεν θα πληρώσει δωμάτιο ξενοδοχείου και στο κάτω κάτω αν δεν του αρέσει αυτό που θα δει όταν ανοίξει η πόρτα, μεταβολή και γειά σας.
Έχω την εντύπωση αλλά δεν το ψυριζω και πολύ, ότι είναι <ανεξάρτητη> στο υποτιθέμενο πρακτορείο της νικολ. Ρωμανού και του δικού της see.me baby κλπ. Εμένα βέβαια με ενδιαφέρουν οι υπηρεσίες των κοριτσιών και τίποτα παραπέρα .
Τι εννοείς απέναντι; Το ιερο;
Το φόρουμ ενηλίκων εννοώ. Τώρα αν οι παλαιότεροι με τους απέναντι εννοούσαν αλλο σάιτ, mea culpa.
Τεσπά, η Μελίνα ενημέρωσε ότι σταματά, δεν έψαξα αν ισχυει αλλά οι διαφημίσεις στο ινστα είναι ενεργές, όπως και τα σοσιαλ.
Μην το λες σε νέα γνωριμία με πιπίνι 24 Μαϊων την Παρασκευή που μας πέρασε και η οποία που το κάνει ερασιτεχνικά για να βγάζει έξτρα χαρτζιλίκι με τη δουλειά της. ούτε κάρτες, ούτε τίποτα και ήταν 100 ευρώ δύο μπαλάκια με ελεύθερο στοματικό, γλωσόφιλα και χύσιμο μέσα στη στοματάρα της. Οπότε τουλάχιστον για τα νεαρά κορίτσια και λόγω πρότερης εμπειρίας εδώ μέσα δεν θεωρώ ότι ισχύει.
Μου φαίνεται περίεργο να ισχύει κάτι τετοιο, ειδικά αν είναι φυσικό σημείο πώλησης (περίπτερο, ψιλικά) που δεν έχει και τρόπο να τσεκαρει αν έχει ενεργοποιηθεί η κάρτα, η οποία δεν είναι ξυστό, αλλά αριθμός σε απόδειξη.
Αν έχεις περισσότερες πληροφορίες σε παρακαλώ ενημέρωσε
Ia sou moro mou.ego kano kanouniko programa.elefteto.teliotiko .glipsimata filia sto stoma.69.mouaresi kinki pexnidia sto krevati....pare me tel.na perasoume poli kala (699.807.8662)