dionisiakos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 51
- Like
- 936
- Πόντοι
- 6.130
Αυτή τη στιγμή και λόγω δουλειάς και λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων έχω κρατήσει τρία - τέσσερα στάνταρ από παλιά. Και αν έχω χρόνο μπορώ να αξιοποιήσω κι άλλα τόσα που είναι στο "ψυγείο". Και χωρίς να έχω ξοδέψει τις ώρες τις ατέλειωτες. Απλά σε κάθε πρώτο ραντεβού προσπαθούσα να "κερδίσω" κάτι. Σε επόμενο ραντεβού (εαν άρεσε το πρώτο) ακόμη κάτι. Κι έτσι απλά χτιζα "σχέση". Όλες τις ξέρω με το πραγματικό όνομα, σε κάνα δυο έχω βγει και κανονικό ραντεβού με φαι και μετά ξενοδοχείο ( ρεφενε και όμορφα) έχω πάρει και πάσα φιλενάδα αματουρι. Αυτά όμως φίλε δεν τα παίρνουν με έξτρα γιούρια...(δεν λέω οχι..ίσως ..μιας και σε άλλες περιπτώσεις δουλεύουν) εγώ όμως δεν έχω δώσει "δωράκια" και μαλακίες για κερδίσω κάτι έξτρα. Οι παλιοί ξέρουν ακριβώς τι λέω. Και για αυτό πολύ απλά τώρα είμαστε απόντες και δεν δίνουμε πολλές πληροφορίες. Δεν καίμε αυτά που φτιάξαμε τόσα χρόνια.Άντρα μου δεν λέω να ξοδεύουν χρόνο ατελείωτο, απλά όταν πας στο ραντεβού σου φερσου πιο ανθρώπινα και έξυπνα. Αξιοποίησε το ώστε να βγάλεις κάτι. Το πήδημα τοχεις ..το μετά ψάχνεις. Έτσι φτιάχνονται τα στάνταρ και οι καβατζες. Με το ψεκαστε σκουπίστε τελειώσατε κι άντε γαμησου μωρη...κλπ όχι στάνταρ και καβατζες δεν φτιάχνεις ούτε δεύτερο ραντεβού δεν εξασφαλίζουν...
Έχω παράδειγμα (ονόματα δε λέμε καβατζες δεν καίμε) που εδώ μέσα έχει ψιλοθαφτει γιατί όσοι προσπάθησαν και καλά να στήσουν ραντεβού η έστησαν ήταν πολύ Άντρες και ήξεραν τι θέλουν "αυτές" οι γυναίκες και η μαλακια πάει γόνα! Εγώ την ξέρω πάνω από πέντε χρόνια, ξεκίνησα με απλό άρπα κόλα ραντεβού στο ένα βόλι...και έχουμε φτάσει στο...όσο κάτσει ότι κάτσει και δεν υπάρχει τίποτα μα Τίποτα που δεν κάνουμε! Τιμή δεν λέω γιατί θα πρέπει να αλλάξω inbox και άβαταρ....άσε που θα την κάψω. Μαλακίες δεν κάνουμε. Όπως και άλλη μία έτσι για το χαβαλε που επειδή οι μοντελοπνιχτες εδώ μέσα περισσεύουν, η συγκεκριμένη σαν εμφάνιση θάβεται οπότε αναφέρεται. Ευτυχώς όσοι την ξέρουν πραγματικά δεν μιλάνε ....και καλά κάνουν διότι θα κάνει κι αυτή. Αλλά έως τώρα έχω φάει καλά κι αυτήν και άλλες δύο "φίλες"!έτσι για το εξτραδακι τους, μωρέ ξέρεις..δεν είναι του χώρου...μμμμ ο.κ. κι εγώ από καλοσύνη θα τις γαμησω...τι νομίζεις δηλαδή;
Κατάλαβες όμως ότι αυτά δεν γίνονται μέσα σε ένα ραντεβού η από τηλέφωνο.....θέλει μελέτη, διάβασμα, σκάψιμο, μπάζωμα, σοβατισμα και ιδρώτα για να φας ΚΑΛΑ. Μασημενα δεν γίνεται.....