Trelosagorina
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2024
- Κριτικές
- 2
- Like
- 515
- Πόντοι
- 301
Τι να σου πω. Δεν ξέρω.ωχ....τον ηπιαμε!!!!
Τι να σου πω. Δεν ξέρω.ωχ....τον ηπιαμε!!!!
λες να ακυρωσει τα ραντεβου???...Τι να σου πω. Δεν ξέρω.
Δεν ξέρω λεπτομέρειες ρε συ. Μακάρι όχι. Χαχαλες να ακυρωσει τα ραντεβου???...
Αλήθεια τώρα?Spoiler Alert!!!!!!!!
Η Ιωάννα έπιασε το τζόκερ και τον Τζόκερ μαζί ! Ελπίζω να μην το χάσουμε το κορίτσι και μας φύγει σε κάποιο εξωτικό νησί !!!!!
Δεν λένε άμα έχεις τύχει διαβαινε; Ορίστε τα αποτελέσματα λοιπόν.Αλήθεια τώρα?
Καλά λένε για τις... κωλοφαρδες
Ρε τον ήπιαμε λέμε.... ΧαχαχαχαΔεν λένε άμα έχεις τύχει διαβαινε; Ορίστε τα αποτελέσματα λοιπόν.
Το χάσαμε το κορμί πατριώτηΡε τον ήπιαμε λέμε.... Χαχαχαχα
Και όλα αυτά???πωωωωωω τον ήπιαμε λέμε... ΧαχαχαχαΤο χάσαμε το κορμί πατριώτη
Τωρα θα πληρωνει αυτους που τη γαμανε.αναμονη για να τη δεις 2 χρονια το λιγοτερο με τοσα μηνυματα που θα δεχεται.Spoiler Alert!!!!!!!!
Η Ιωάννα έπιασε το τζόκερ και τον Τζόκερ μαζί ! Ελπίζω να μην το χάσουμε το κορίτσι και μας φύγει σε κάποιο εξωτικό νησί !!!!!
Φίλε μου το νήμα της είναι κλειδωμένο αν δεν το ξέρεις.τυποι ενταξει κτλβμ αγαπατε ιωαννα κ καλα κανετε γτ δε πατε στο νημα της να τα πειτε να γλυφτητε μεταξυ σας να γουσταρετε παρα γαματε συνεχεια το γενικο;
δε με αφορα ρε τυπε μου ανοιχτε αλλο μη γαματε 5-6 σελιδες τωρα για διαφημιση επειδη καποιος μλκς θιχτηκε κ του φαγανε ποσοστα του αγαπουλη κ εχει γαμηθει να διαφημιζειΦίλε μου το νήμα της είναι κλειδωμένο αν δεν το ξέρεις.
Ποιος θίχτηκε ρε συ. Από την στιγμή που είναι γενικό μπορούμε να γράφουμε ότι θέλουμε.δε με αφορα ρε τυπε μου ανοιχτε αλλο μη γαματε 5-6 σελιδες τωρα για διαφημιση επειδη καποιος μλκς θιχτηκε κ του φαγανε ποσοστα του αγαπουλη κ εχει γαμηθει να διαφημιζει
γινεστε γραφικοι κ κουρασατε
συνεχιστε να ζαλιζετε μπαλες,γι αυτο οπως λεγαν κ οι παλιοι το κανατε σουπερ κατερινα τη σελιδαΠοιος θίχτηκε ρε συ. Από την στιγμή που είναι γενικό μπορούμε να γράφουμε ότι θέλουμε.
....μαϊμου τζοκερ θα ηταν για να τις δωσουν χρηματα απο την MonopolySpoiler Alert!!!!!!!!
Θίχτηκε το παιδί??? Χαχαχαχα... Ξύδι...δε με αφορα ρε τυπε μου ανοιχτε αλλο μη γαματε 5-6 σελιδες τωρα για διαφημιση επειδη καποιος μλκς θιχτηκε κ του φαγανε ποσοστα του αγαπουλη κ εχει γαμηθει να διαφημιζει
γινεστε γραφικοι κ κουρασατε
Το έφτιαξα λίγο. ΧαχαΘίχτηκε το παιδί??? Χαχαχαχα... Ξύδι...
Δουλευε ως Ολιβια στα studio Κηφισου 30/60. Καλη περιπτωση οταν την ειχα παρει πριν κανα 2 μηνο αν θυμαμαι καλα!!Καλημέρα σε όλους !
Μήπως ξέρει κανείς γι αυτή τη κωλάρα ;
ΕΛΛΗ ΚΑΥΛΩΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ
Ελλη ανεξάρτητη έρχομαι καυλωμενη και θέλω να σε ικανοποιήσω με κάθε τρόπο και σε όλες τις στάσεις. Κοίτα τις φωτό μου και αν δεν καυλωνεις μην με πάρεις τηλέφωνο. Σε περιμένω να με πάρεις τηλέφωνο και να έρθω στο χώρο σου Ελλη 6982950072kanesex.com
Με ποια παντρεύεσαι φίλε μου καλέNαι... Συμφωνώ μαζί σου!!!.. Αλλά στον γάμο θα σε καλέσω πάντως!!!
... Με μια από το χωριό!!!!Με ποια παντρεύεσαι φίλε μου καλέ