Elganador
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2022
- Κριτικές
- 160
- Like
- 30.601
- Πόντοι
- 32.548
ΧαχαχαχαΡε τι τραβάμε ρεεεεε... Χαχαχαχα
ΧαχαχαχαΡε τι τραβάμε ρεεεεε... Χαχαχαχα
Άσε σε εμάς τότε να απολαμβάνουμε τις "κάκιστες υπηρεσίες" κατά τα λεγόμενά σου. Γιατί για μένα έχει κορυφαίες.Κάκιστες "υπηρεσίες"
Οι δικές "υπηρεσίες" είναι κάκιστες, σε αυτες αναφέρομαι κι όχι στην κοπέλαΆσε σε εμάς τότε να απολαμβάνουμε τις "κάκιστες υπηρεσίες" κατά τα λεγόμενά σου. Γιατί για μένα έχεις κορυφαίες.
Nαι... Συμφωνώ μαζί σου!!!.. Αλλά στον γάμο θα σε καλέσω πάντως!!!Κάκιστες "υπηρεσίες"
Μη ξεχάσεις λίστα γάμου έγκαιραNαι... Συμφωνώ μαζί σου!!!.. Αλλά στον γάμο θα σε καλέσω πάντως!!!
Περιμένω απάντηση από τον @Zebu αν θα έρθει μόνος του ή 2 ατομα και κλείσαμε...Μη ξεχάσεις λίστα γάμου έγκαιρα
Nαι... Συμφωνώ μαζί σου!!!.. Αλλά στον γάμο θα σε καλέσω πάντως!!!
Και εγώ κουμπάρος!!! Χαχαχαχα
Καλά στέφανα
ΧαχαχαΚαι εγώ κουμπάρος!!! Χαχαχαχα
Την ρώτησα στην επικοινωνία που είχα αλλά δεν μου απάντησε και ούτε με πολυενδιεφερε. Την κόβω προς τα επάνω γιατί χρησιμοποιούμε το " σε " και το " με ". Επίσης της το ξεκαθάρισα ότι αν στο face 2 face δω άλλη κοπέλα απ'αυτη που μιλώ και δεν μου αρέσει , ακυρωνω το ραντεβού . Η απάντηση της ήταν ότι " είμαι αυτή και θα το διαπιστώσεις από κοντά " .ποια μερη της; πες οταν πας
Θα φέρει καλό δώρο τότε...Τρώει για 5 να ξες
Και κάποιοι θα απαιτουν να απαντηθούν ολα αυτά τα μηνυματα και θα δέχεται και μηνυματα "γιατί δεν απαντάς;"Θα το έβαζα στην ψηφοφορία... Αλλά δεν θα ήταν σωστό...... Αφού τελείωσα ένα ραντεβού με την Ιωάννα 34... Της ζήτησα άλλο ένα 3ωρακι όσο πιο γρήγορα μπορεί... Και για χαβαλέ μου έστειλε αυτό... Και με ευχαριστεί πολύ για την καλή δουλειά που κάνω σαν προμότορας!!! Χαχαχαχα... Αλλά ακριβώς επειδή κάνω πολύ καλή δουλειά θα περάσουν αρκετές μέρες μέχρι να μου βρει μερα και ώρα!!!... ΙΩΑΝΝΑΡΑ σόρυ που βάζω την φωτό αλλά μου έχουν σπάσει τα αρχιδια !!!!
Περαστικά τους Αγγελικούλα!!!Και κάποιοι θα απαιτουν να απαντηθούν ολα αυτά τα μηνυματα και θα δέχεται και μηνυματα "γιατί δεν απαντάς;"
Να περιμένουνε!Περαστικά τους Αγγελικούλα!!!
υπάρχουν η Lisa η Jina και η Ebony Darcy… οι δύο πρώτες είναι φολίτσες με πολλά μα μου και μη!! η τρίτη είναι η καλύτερηκαλησπερα σε ολους τους μαχημους συναγωνιστες
θα ηθελα την πολυτιμη βοηθεια σας,υπαρχει καμια μαυρουλα ανεξαρτητη?και αν ναι εχει δοκιμασει καποιος?
ευχαριστω πολυ
σε ευχαριστω πολυ αδερφε!!!υπάρχουν η Lisa η Jina και η Ebony Darcy… οι δύο πρώτες είναι φολίτσες με πολλά μα μου και μη!! η τρίτη είναι η καλύτερη
Εχει και ινστα η εμπονι νταρσιυπάρχουν η Lisa η Jina και η Ebony Darcy… οι δύο πρώτες είναι φολίτσες με πολλά μα μου και μη!! η τρίτη είναι η καλύτερη
ωχ....τον ηπιαμε!!!!Spoiler Alert!!!!!!!!
Η Ιωάννα έπιασε το τζόκερ και τον Τζόκερ μαζί ! Ελπίζω να μην το χάσουμε το κορίτσι και μας φύγει σε κάποιο εξωτικό νησί !!!!!