Papatzhs69
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2024
- Like
- 2.400
- Πόντοι
- 446
φταις φιλε...και καλα να παθεις! γιατι οταν ανοιξες την πορτα την δεχθηκες και δεν την εστειλες απο εκει που ηρθες!Μετά από σκ στην πρωτεύουσα ας γράψω και εγώ την εμπειρία μου .... Φτάσαμε σχετικά αργά με συνεργάτες σε ξενοδοχείο του κέντρου ... Φτάσαμε στις 10 αλλά ο συνεργάτης που ειμασταν στο ίδιο δωμάτιο όντας χωρισμένος και συναισθηματικά φορτισμένος φαγώθηκε να διαλέξει παρέα να πάρουμε μαζί στο δωμάτιο.... Οπότε πήρε από τον δρόμο μια αγγελία που του κέντρισε το ενδιαφέρον και τις είπε στις 10:30 στο τάδε ξενοδοχείο και δωμάτιο .... Αφού φτάσαμε εμείς στις 10 κάναμε γρήγορο μπάνιο ώστε να είμαστε έτοιμοι όταν θα έρθουν τα κορασια .... Στο τηλ απαντούσε η Αφροδίτη Ελληνίδα και υποτίθεται επερνε την φίλη της και ερχόταν .... Μέχρι τις 12 την περιμέναμε μετά από πολλά τηλ .... Και όταν ανοίξαμε την πόρτα ήταν μόνο μια γιατί η άλλη είχε και καλά περίοδο και ήταν και αλλοδαπή με πολύ λίγα ελληνικά ... Φυσικά ξενέρωσα με .... Στα του αγώνα ότι πιο άκυρο έχω πάρει κομοδίνο..... Παραθετο και την αγγελία για να μην την πατήσει κανείς συναγωνιστής
Αγγελική και οι φίλοι μου
Είμαστε δύο φίλες Έχουμε έρθει Αθήνα για λίγες μέρες και μας αρέσουν τα παιχνίδια στο κρεβάτι Μπορούμε να έρθουμε στο χώρο σου η σε ξενοδοχείο της επιλογής σου-Μπορείτε να μας καλέσετε μέχρι αργά το βράδυ στο τηλέφωνο 6998263352 Aφροδίτη 6998298566 Aγγελικήkanesex.com