spyros1337
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2022
- Like
- 44
- Πόντοι
- 0
page not found λεειΣυνάδερφοι εξ Αθηνών ανέβηκε στη φτοχωμανα η δεσποινίς. Αξίζει για δοκιμή ή μακρια κ αγαπημένοι;
page not found λεειΣυνάδερφοι εξ Αθηνών ανέβηκε στη φτοχωμανα η δεσποινίς. Αξίζει για δοκιμή ή μακρια κ αγαπημένοι;
Είναι εκτός τόπικ. Θεσσαλονίκη λέει…
Έχει βάλει κ τον τηλ της σε μια απ της καινούργιες φωτογραφίεςΚαι θα σου απαντήσει μετά από ένα χρόνο. Εγώ της έχω στείλει από τον Απρίλιο και ακόμα δεν έχω πάρει απάντηση!!!
Ναι οκ απλά ρωτάω γτ έχει έδρα Αθήνα όλο το χρόνο.Είναι εκτός τόπικ. Θεσσαλονίκη λέει…
Μπορεί αλλά σαν Σίτυ τουρ μοιάζει. Ρίξε και μια ματιά στα σχόλια από κάτω.Ναι οκ απλά ρωτάω γτ έχει έδρα Αθήνα όλο το χρόνο.
Ναι!!!!!! Το ίδιο ειναιΧμμμ... Κλεοπατρα μοιραζεσαι το κινητο σου ?
Καποιος εγραψε οτι ειναι προβληματικη σε συμπεριφοραΚαλησπέρα,
Purple pussy with tattoos wants to fuck
Γεια σου! Με λένε Δέσποινα, ειμαι 30 χρονών και προσφέρω ερωτικές υπηρεσίες για άντρες, γυναίκες και ζευγάρια. Οι φωτογραφίες είναι όλες δικές μου. Αν σου αρέσω και θα ήθελες να με σκίσεις στείλε μου μήνυμα μέσω viber ή what’s app στο 6946604305 για να κανονίσουμε και να πούμε λεπτομέρειες! Το...kanesex.com
Έχει πάει κανένας με την παραπάνω κορασίδα;
Ο πιο έξυπνος άντρας είναι η πιο χαζή γυναίκα...Καλησπέρα, θα ήθελα να ενημερώσω ότι Πέμπτη και Παρασκευή πρωί θα βρίσκομαι στην Αθήνα.
Για τα πρωινά ραντεβού θα υπάρχουν εκπτώσεις αλλά και δυνατότητα μισάωρου.
Ποιες φωτό είδες και υστερεί σε εμφάνιση? Ειδικα σε αυτές που στέλνει φαίνεται και πιο μοντελε. Στους απέναντι που είχε πιο παλιά προφιλ έχει πιο πολλές φωτό.Αμα κανει καλα τη δουλειά της τότε εντάξει. Και ξεχνιούνται τα υπόλοιπα. Βέβαια υστερεί λίγο από εμφάνιση βάση φωτογραφιών.
Και ωραίο τυπακι, να λέγεται κι αυτό!Πραγματικά με τις φωτός είναι να απορείς, εγώ πήγα επειδή ήξερα ποια είναι αλλιώς δεν θα την διάλεγα…. Από τις φωτός πίστευα θα έχει μπούτια και κοιλιά!! Ενώ η τυπισα έχει ποδάρες και μια κωλαρα άλλο πράγμα….. κ για κοιλιά ούτε λόγος…
Ναι έχει την πλάκα της αλλά είναι κ καυλιαρα…Και ωραίο τυπακι, να λέγεται κι αυτό!
Αλλά με έχει στο αδιάβαστο εδώ και 2-3 μήνες ενώ ζητάω ραντεβού. Ή πήζει ή δεν είμαι γλυκουτσουτσουνος...Ναι έχει την πλάκα της αλλά είναι κ καυλιαρα…
Φταίω ναι γιατί είπα άντε ο άλλος ήταν αβγαλτος από τέτοια θέματα και λέω μια ψυχή που είναι να βγει ας βγει ....φταις φιλε...και καλα να παθεις! γιατι οταν ανοιξες την πορτα την δεχθηκες και δεν την εστειλες απο εκει που ηρθες!
περαστικα σουΦταίω ναι γιατί είπα άντε ο άλλος ήταν αβγαλτος από τέτοια θέματα και λέω μια ψυχή που είναι να βγει ας βγει ....
Το βαιμπερ της έχει κολλήσει στείλε WhatsAppΑλλά με έχει στο αδιάβαστο εδώ και 2-3 μήνες ενώ ζητάω ραντεβού. Ή πήζει ή δεν είμαι γλυκουτσουτσουνος...
Στο WhatsApp στέλνω, σου λέω από τέλη Ιουλίου στο αδιάβαστο με έχει.Το βαιμπερ της έχει κολλήσει στείλε WhatsApp
Τώρα που το ξαναείδα, από τέλη Αυγούστου είμαι στο αδιάβαστο. Αλλά μνμ του Ιουλίου τα είδε τέλη Αυγούστου και δεν απάντησε. Εντάξει μπορεί να ήταν διακοπές κλπ αλλά και πάλι, ραντεβού ζήτησα. Τεσπά, μπορεί να της ξαναστείλω, μ αρέσει το φτύσιμο, κολλάω σαν γραμματόσημο!!Στο WhatsApp στέλνω, σου λέω από τέλη Ιουλίου στο αδιάβαστο με έχει.