Manost
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 4
- Like
- 858
- Πόντοι
- 361
Καλώς ήρθες Αννούλα!!!!Καλη εβδομαδα ξαναγυρισα στην βαση μου ελπιζω να περασατε ομορφες διακοπες και εσεις οπως και εγω...
Καλώς ήρθες Αννούλα!!!!Καλη εβδομαδα ξαναγυρισα στην βαση μου ελπιζω να περασατε ομορφες διακοπες και εσεις οπως και εγω...
Καλο χειμωνα λοιπον!Καλη εβδομαδα ξαναγυρισα στην βαση μου ελπιζω να περασατε ομορφες διακοπες και εσεις οπως και εγω...
Ναι, είναι η πιο τίμια επιλογή και υπάρχει σεβασμός προς τον πελάτη. Τo πιo σημαντικό είναι ότι, παρά τα χρόνια, δεν έχει κουραστεί κάτι που συμβαίνει με άλλες κοπέλες του χώρου.Όπως έχω ξαναγράψει, είναι μακράν η ΠΙΟ ΤΊΜΙΑ!
Κοντεύει τα 8,5 χρόνια εδώ μέσα, από άνοιξη 2016 δλδ, κι 80€ ξεκίνησε τότε, 80€ το έχει και σήμερα, παρότι το κόστος ζωής έχει ανέβει πάρα πολύ.
Ότι πρόγραμμα έκανε τότε, αυτό κάνει και σήμερα, κι μετά από τόση πρακτική, το έχει εξελίξει και το προσφέρει απίστευτα καλά, ειδικά το στοματικό, τα γλωσσοφιλα, τα παιχνίδια με τους τρελούς βυζους της και την παρτουζα με δεύτερο θηλυκό στην παρέα!
Τo πιo σημαντικό είναι ότι, παρά τα χρόνια, δεν έχει κουραστεί κάτι που συμβαίνει με άλλες κοπέλες του χώρου.
αυτή η ψιχούλα που λέει το copy paste δουλεύει εδώ μέσα και κάνει ραντεβού η έχει σταματήσει;Ναι έχεις δίκιο εδώ.
Άλλες στην θέση της, θα έμπαιναν στον χώρο και θα έλεγαν άντε να τελειώσει και αυτός, να πάμε στον επόμενο, πρόγραμμα κοπυ παστε, που λέει και μία ψυχούλα.
αυτή η ψιχούλα που λέει το copy paste δουλεύει εδώ μέσα και κάνει ραντεβού η έχει σταματήσει;
γιατί εγώ είχα ακούσει μια κοπέλα που το έλεγε αυτό και είπα μήπως την ξέρεις και εσύ ..Παύλος Πολάκης η ψυχούλα.
ΔΕΝ νομίζω να ενδιαφέρεσαι για ραντεβού, εκτός και αν είναι κανένα θανάτου, με γιαταγάνια, πιστόλια κοκ...
Με μπόλικο τσιρο στο τέλος... Πιστεύω να ξέρεις τι είναι ο τσίρος...@pastelios φίλε μαντολατε τι πίτες σου έκανε? Τυροπιπες
Καλώς όρισες κορίτσαρε. Χαίρομαι που είχα χθες την χαρά να επιβεβαιώσω από κοντά, πρώτος μετά την επιστροφή σου, τις tan lines της φωτογραφίας. Χίλια ευχαριστώ για το πρωϊνό σου ξύπνημα για να είσαι διαθέσιμη στην ώρα που με εξυπηρετούσε. Να είσαι πάντα καλά..Καλη εβδομαδα ξαναγυρισα στην βαση μου ελπιζω να περασατε ομορφες διακοπες και εσεις οπως και εγω...
Καλώς όρισες κορίτσαρε. Χαίρομαι που είχα χθες την χαρά να επιβεβαιώσω από κοντά, πρώτος μετά την επιστροφή σου, τις tan lines της φωτογραφίας. Χίλια ευχαριστώ για το πρωϊνό σου ξύπνημα για να είσαι διαθέσιμη στην ώρα που με εξυπηρετούσε. Να είσαι πάντα καλά..
πολυ ωραια πατουσακια .. <3Να εχετε ενα ομορφο απογευμα και ευχαριστω πολυ για τα καλα σας λογια...
ΚουκλαΝα εχετε ενα ομορφο απογευμα και ευχαριστω πολυ για τα καλα σας λογια...
Δυστυχως οχι...Καλησπέρα θα ανέβεις καθόλου θεσσαλονικη;;
Γεια σου Μωρό μουΚαλη εβδομαδα ξαναγυρισα στην βαση μου ελπιζω να περασατε ομορφες διακοπες και εσεις οπως και εγω...
Καλη εβδομαδα με δυναμη υγεια και πολλες χαρες....