Uncatchable
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2023
- Κριτικές
- 10
- Like
- 450
- Πόντοι
- 290
Πολλά..Απλά προσπέραση...400€!!!!!!!!!
Σοβαρά τώρα ?????
Πολλά..Απλά προσπέραση...400€!!!!!!!!!
Σοβαρά τώρα ?????
Σχέση με φωτό?Είναι real.Ψηλή μαυρομαλλα με φτιαγμένο(καλή δουλειά) στήθος.Σωμα καλό, νεαρή ηλικία γύρω στα 23-24.Στα του αγώνα ένας γύρος παίχτηκε γρήγορος οπότε δε μπορώ να εκφέρω άποψη.Καλη συνάντηση θα την χαρακτήριζα, μπορείς να κάνεις μια δοκιμή.
Το bou χωρις τον faraw δεν εχει ζωντανια! Και βοηθαει πολλα μελη!Έχει να γράψει εδώ μέσα πολύυυ καιρό φίλε.
Αυτή είναι στις φωτόΣχέση με φωτό?
Αγγλία γινόμαστε σταδιακά...400€!!!!!!!!!
Σοβαρά τώρα ?????
Χωρίς τις βροχές και τους βασιλιάδεςΑγγλία γινόμαστε σταδιακά...
Με τι όνομα εργάζεται τώρα η Αμυγδαλιά;;;Καλησπέρα!! Μήπως έχει κάποιος τηλ επικοινωνίας από την Αμυγδαλιά που δούλευε στον μάγο και τώρα είναι ανεξάρτητη και κάνει και ντουο με τη Βανεσσα(κ αυτή πρώην του μαγου;)
Με τι όνομα εργάζεται τώρα η Αμυγδαλιά;;;
Κανει παιχνιδι και με τη βανεσα.
Έλα ντε να πληρώσεις βίντεο 15-25 € για να τον παίξεις ενώ με αυτά ρίχνεις ένα ότι συνεπάγεται αυτό!!ετοιμασου για καρτουλα.....ειναι πλεον στανταρ για τις κοπελες του ινσταγκραμ......αν εχουν και οφ τοτε σιγουρα δεν κανουν ραντεβου.....απορω ομως πως υπαρχουν τυποι που πληρωνουν για ενα βιντεο ενω υπαρχουν χιλιαδες σαιτ με τσαμπα πορνο.....
φαινεται πολυ καλο....
κα εγω την ζαχαρωνω . . . αλλα στα 400 εινα παραααα πολλα !!!!!τη συγκεκριμένη την έχω βάλει στο
μάτι από τότε που δούλευε Αλκατράζ , μετά γύρισε δυο ψευτοτσόντες
με ***** και μετά άρχισε συναντήσεις… μελαχρινή μ άρεσε περισσότερο έχει κανείς γνώμη;;;
Ξέρει κανείς τίποτα για εδώ??
Θερμή παράκληση: έχει κάποιος νέα από την Μονικα που δούλευε στο Magic?
Δύο φακλάνες κάνουν duo. Δίπλα κιλά Διπλή ευχαρίστηση. Απλά μην είναι on top μην σπάσεις κανένα πλευρόφαινεται πολυ καλο....
Μπα, επανεμφανίστηκε? Χρόνια στο κουρμπέτι. Άλλοι περάσανε καλά, κάποιοι όχι, υπάρχουν κριτικές στο παρών νήμα, διάσπαρτες. Στην καραντίνα είχε χώρο κοντά στην Αχαρνών, αλλά τότε είχε μπόλικα κιλά. Εν συνεχεία αδυνάτισε, το σώμα όμως ήταν κάπως πλαδαρό. Προσωπικά είχαμε κάποια χημεία
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Πριν σταματήσει ήταν από τα στανταράκια μου επειδή περνούσα καλά μαζί της, όμορφη με συμμετοχή στον αγώνα και χαμηλό δωράκι. Η κοπέλα είχε ζήτηση εξού και το μακροσκελές νήμα στους δίπλα. Κάποια στιγμή η κοπέλα φόρτωσε κιλά και επειδή δεν μου αρέσουν οι χοντρές, τραβήχτηκα. Βέβαια ποτέ δεν είχε σταθερό βάρος για καιρό αλλά όσο είχε κανονικά κιλά θεωρώ ότι ήταν από τις VFM επιλογές ακόμα και αν το έχει στα 90 ευρώ. Όποιος πήρε πρόσφατα ας ενημερώσει για τον τωρινό σωματότυπο.Ναι η Nelly ind. αλλά εγώ είχα εντελώς άλλη αντιμετώπιση από την κοπέλα και γι΄αυτό ήταν το στανταράκι μου μέχρι πέρσι που σταμάτησε.
Τώρα λόγω καλοκαιριού δεν έχω καταφέρει να βρω χρόνο για να βρεθούμε αλλά με την πρώτη ευκαιρία θα την ξανασυναντήσω.
Με εμένα ήταν πολύ θερμή και εκδηλωτική, gfe φάση, έχει καλή αίσθηση το στενό μουνάκι της, όπως αναφέρει και ο φίλος και συμμετέχει χωρίς να βαριέται, είναι και πιτσιρίκα βέβαια.
Πρωκτικό και CIM δεν κάνει αλλά για εμένα αυτά δεν είναι και must.
Από εμφάνιση ωραία μελαχρινή κοπέλα που σίγουρα δεν περνά απαρατήρητη στο δρόμο, με πολύ όμορφο στήθος.
Για την χαλαρότητα στο σώμα που γράφει ο φίλος, ξέρω ότι είχε χάσει κάποια κιλά αλλά έκανε ποδήλατο και πήγαινε γυμναστήριο και η χαλαρότητα ήταν σε πολύ μικρό βαθμό.
Μόλις την συναντήσω θα γράψω αν έχει αλλάξει κάτι.
Τώρα για την τιμή και να την έχει ανεβάσει στα 90 ευρώ σε αυτήν την ηλικία που είναι, όλες οι συνομήλικες της παίζουν από 130-150 ευρώ.