Felekis21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Δεκ 2022
- Κριτικές
- 10
- Like
- 574
- Πόντοι
- 311
Βανέσσα..24 χρ Ελληνίδα νεαρή ανεξάρτητη..... με αυτήν τι παίζει μύστες ;
Δύο φακλάνες κάνουν duo. Δίπλα κιλά Διπλή ευχαρίστηση. Απλά μην είναι on top μην σπάσεις κανένα πλευρόφαινεται πολυ καλο....
Μπα, επανεμφανίστηκε? Χρόνια στο κουρμπέτι. Άλλοι περάσανε καλά, κάποιοι όχι, υπάρχουν κριτικές στο παρών νήμα, διάσπαρτες. Στην καραντίνα είχε χώρο κοντά στην Αχαρνών, αλλά τότε είχε μπόλικα κιλά. Εν συνεχεία αδυνάτισε, το σώμα όμως ήταν κάπως πλαδαρό. Προσωπικά είχαμε κάποια χημεία
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Πριν σταματήσει ήταν από τα στανταράκια μου επειδή περνούσα καλά μαζί της, όμορφη με συμμετοχή στον αγώνα και χαμηλό δωράκι. Η κοπέλα είχε ζήτηση εξού και το μακροσκελές νήμα στους δίπλα. Κάποια στιγμή η κοπέλα φόρτωσε κιλά και επειδή δεν μου αρέσουν οι χοντρές, τραβήχτηκα. Βέβαια ποτέ δεν είχε σταθερό βάρος για καιρό αλλά όσο είχε κανονικά κιλά θεωρώ ότι ήταν από τις VFM επιλογές ακόμα και αν το έχει στα 90 ευρώ. Όποιος πήρε πρόσφατα ας ενημερώσει για τον τωρινό σωματότυπο.Ναι η Nelly ind. αλλά εγώ είχα εντελώς άλλη αντιμετώπιση από την κοπέλα και γι΄αυτό ήταν το στανταράκι μου μέχρι πέρσι που σταμάτησε.
Τώρα λόγω καλοκαιριού δεν έχω καταφέρει να βρω χρόνο για να βρεθούμε αλλά με την πρώτη ευκαιρία θα την ξανασυναντήσω.
Με εμένα ήταν πολύ θερμή και εκδηλωτική, gfe φάση, έχει καλή αίσθηση το στενό μουνάκι της, όπως αναφέρει και ο φίλος και συμμετέχει χωρίς να βαριέται, είναι και πιτσιρίκα βέβαια.
Πρωκτικό και CIM δεν κάνει αλλά για εμένα αυτά δεν είναι και must.
Από εμφάνιση ωραία μελαχρινή κοπέλα που σίγουρα δεν περνά απαρατήρητη στο δρόμο, με πολύ όμορφο στήθος.
Για την χαλαρότητα στο σώμα που γράφει ο φίλος, ξέρω ότι είχε χάσει κάποια κιλά αλλά έκανε ποδήλατο και πήγαινε γυμναστήριο και η χαλαρότητα ήταν σε πολύ μικρό βαθμό.
Μόλις την συναντήσω θα γράψω αν έχει αλλάξει κάτι.
Τώρα για την τιμή και να την έχει ανεβάσει στα 90 ευρώ σε αυτήν την ηλικία που είναι, όλες οι συνομήλικες της παίζουν από 130-150 ευρώ.
Πιπιλιά ή κουνούπι τίγρης ?μου πιπίλισαν το κωλαράκι μου!!!
Την τετάρτη διαθεσιμότητα στην αθήνα νότια προάστια από τις 11:00 έως 12:00 το βράδυ
6942511439
Κλήση στο κινητό για άμεση ανταπόκριση!!
Κλεοπάτρα
Κι εγώ θέλω. Και μέσα.μου πιπίλισαν το κωλαράκι μου!!!
Την τετάρτη διαθεσιμότητα στην αθήνα νότια προάστια από τις 11:00 έως 12:00 το βράδυ
6942511439
Κλεοπάτρα
Πρωην βανεσα απο ματζικγκερλςΒανέσσα..24 χρ Ελληνίδα νεαρή ανεξάρτητη..... με αυτήν τι παίζει μύστες ;
μου πιπίλισαν το κωλαράκι μου!!!
6942511439
Κλεοπάτρα
Το όνομα αλλάζει συνεχώς, αλλά ο αριθμός τηλεφώνου είναι ο ίδιος. Το τηλέφωνό μου είναι η Χλόη, Ελληνίδα, 29 ετών. 1 ώρα 130€, + 20€ πίπα χωρίς προφυλακτικό, + 70€ με πρωκτικό και CIM.Χμμμ... Κλεοπατρα μοιραζεσαι το κινητο σου ?
Ρώτα την Αγγελική Νικολούλη....... Οι πράκτορες του bou τέτοιο καιρό κάνουν καριέρα εκτός συνόρωνΚαλημέρα! Ξέρει κανεις το παίζει με τη Μυρτώ και δεν μπορώ να βρω το νήμα της εδώ μέσα;
Κώλο δίνει με άνεση, παίχτη?1. Ειναι οπως την βλεπεις στις φωτο
2. Ξερει να γαμιεται καλα
3. Ειναι για ιδιαιτερα γουστα λογω συμπεριφορας (και στο social και στο κρεβατι)
Ευχαριστώ φιλαράκι! Θα αμολήσω τα λαγωνικά της Αγγελικουλας λεπονΡώτα την Αγγελική Νικολούλη....... Οι πράκτορες του bou τέτοιο καιρό κάνουν καριέρα εκτός συνόρων
Από οτι βλέπω και ο τιμοκατάλογος αλλάζει, άλλο αν πεις σε είδα στις εταίρες, άλλο αν πεις σε είδα στο bou....., άλλο αν πεις παλιός πελάτης, άντε βγάλε άκρη.......Το όνομα αλλάζει συνεχώς, αλλά ο αριθμός τηλεφώνου είναι ο ίδιος. Το τηλέφωνό μου είναι η Χλόη, Ελληνίδα, 29 ετών. 1 ώρα 130€, + 20€ πίπα χωρίς προφυλακτικό, + 70€ με πρωκτικό και CIM.
Αυτό ισχύει στην συντριπτική πλειοψηφία των κορασίδων τύπε ...Από οτι βλέπω και ο τιμοκατάλογος αλλάζει, άλλο αν πεις σε είδα στις εταίρες, άλλο αν πεις σε είδα στο bou....., άλλο αν πεις παλιός πελάτης, άντε βγάλε άκρη.......
Μια διευκρινηση για το 3?...δοκιμασε κανεις προσφατα?1. Ειναι οπως την βλεπεις στις φωτο
2. Ξερει να γαμιεται καλα
3. Ειναι για ιδιαιτερα γουστα λογω συμπεριφορας (και στο social και στο κρεβατι)
Σε πρόσφατη συνάντηση με την νελλη μπορώ να πω ότι συμφωνώ μαζί σου.Ναι η Nelly ind. αλλά εγώ είχα εντελώς άλλη αντιμετώπιση από την κοπέλα και γι΄αυτό ήταν το στανταράκι μου μέχρι πέρσι που σταμάτησε.
Τώρα λόγω καλοκαιριού δεν έχω καταφέρει να βρω χρόνο για να βρεθούμε αλλά με την πρώτη ευκαιρία θα την ξανασυναντήσω.
Με εμένα ήταν πολύ θερμή και εκδηλωτική, gfe φάση, έχει καλή αίσθηση το στενό μουνάκι της, όπως αναφέρει και ο φίλος και συμμετέχει χωρίς να βαριέται, είναι και πιτσιρίκα βέβαια.
Πρωκτικό και CIM δεν κάνει αλλά για εμένα αυτά δεν είναι και must.
Από εμφάνιση ωραία μελαχρινή κοπέλα που σίγουρα δεν περνά απαρατήρητη στο δρόμο, με πολύ όμορφο στήθος.
Για την χαλαρότητα στο σώμα που γράφει ο φίλος, ξέρω ότι είχε χάσει κάποια κιλά αλλά έκανε ποδήλατο και πήγαινε γυμναστήριο και η χαλαρότητα ήταν σε πολύ μικρό βαθμό.
Μόλις την συναντήσω θα γράψω αν έχει αλλάξει κάτι.
Τώρα για την τιμή και να την έχει ανεβάσει στα 90 ευρώ σε αυτήν την ηλικία που είναι, όλες οι συνομήλικες της παίζουν από 130-150 ευρώ.