Panos 1978
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2022
- Κριτικές
- 13
- Like
- 7.092
- Πόντοι
- 2.046
Ωχ .. ωχ .το οτι σε αγνοει δεν σημαινει οτι εχεις δικιο....απλα δειχνει οτι σε θεωρει κατωτερο της
Ωχ .. ωχ .το οτι σε αγνοει δεν σημαινει οτι εχεις δικιο....απλα δειχνει οτι σε θεωρει κατωτερο της
το οτι σε αγνοει δεν σημαινει οτι εχεις δικιο....απλα δειχνει οτι σε θεωρει κατωτερο της
Φιλε ξερεις ποτε επιστρεφει?Είναι εκτός Αθηνών
Όχι δεν γνωρίζωΦιλε ξερεις ποτε επιστρεφει?
Θα πάω σε λίγοΔεν πάτε στο νήμα της κοπέλας να τσακωθείτε?
Στο καλό και να προσέχεις μανΘα πάω σε λίγο
Πλάκα έκανα ....Για λέγε..δεν το έπιασα
Ωραία κωλαρα , θα χαρούμε ιδιαίτερα να μοιραστείς μαζί μας την εμπειρία σουΠρο ολίγου επικοινώνησα με τη κοπέλα και κανονίσαμε συνάντηση για αύριο μεσημέρι που με βολεύει ! Χυμώδης φαίνεται αλλά θα δοκιμάσω κ θα ενημερώσω !
Στο μεταξύ οποίος ξέρει κάτι παραπάνω ας το αναφέρει !
Δαναη καυλιαρα Ελληνίδα
Είμαι η Δαναη 21 χρόνων, με χυμώδεις σώμα και φοβερές καμπύλες και όμορφο πρόσωπο. Παιχνιδιάρα, καυλιαρα και με πολύ όρεξη. ❤️Αν θες να περάσεις μια αξέχαστη συνάντηση μαζί μου στείλε ΜΟΝΟ στο WHATSAPP 6940089378 Κάνω ραντεβού με Άντρες, Γυναίκες ή Ζευγάρια Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ελεύθερο...kanesex.com
Ωραίος περιμένουμε κριτική!!Προ ολίγου επικοινώνησα με τη κοπέλα και κανονίσαμε συνάντηση για αύριο μεσημέρι που με βολεύει ! Χυμώδης φαίνεται αλλά θα δοκιμάσω κ θα ενημερώσω !
Στο μεταξύ οποίος ξέρει κάτι παραπάνω ας το αναφέρει !
Δαναη καυλιαρα Ελληνίδα
Είμαι η Δαναη 21 χρόνων, με χυμώδεις σώμα και φοβερές καμπύλες και όμορφο πρόσωπο. Παιχνιδιάρα, καυλιαρα και με πολύ όρεξη. ❤️Αν θες να περάσεις μια αξέχαστη συνάντηση μαζί μου στείλε ΜΟΝΟ στο WHATSAPP 6940089378 Κάνω ραντεβού με Άντρες, Γυναίκες ή Ζευγάρια Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ελεύθερο...kanesex.com
Το να κατηγορείς κάποιον για κάτι τόσο σοβαρό αποτελεί ποινικό αδίκημα . Όποτε πρόσεχε μην σου πάρει τα σώβρακαΟι εξετάσεις αποδεικνυονται ευκολα. Μπορει απλά να της παραθέσει η Κατερίνα. 2 φορες τον μηνα οφείλει να της κάνει
6994322272 Κατερίνα ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΟΥ αν θέλεις...... - Αγγελίες Σεξ | Openday
αγγελίες σεξ σε όλη την Ελλάδα. Γυναίκες callgirl και άνδρες zigolo, αγγελίες massage από γυναίκες bigtits στο χώρο τους, αγγελίες τρανς.www.openday.gr
80 για μια ώρα , ότι αναφέρει κ η αγγελία !Ωραίος περιμένουμε κριτική!!
Πόσα λεφτά σου είπε;
Σατανά κάπου κάποια στιγμή είχα διαβάσει κάτι αρνητικά γι'αυτην. Πήγαινε λαου λαου και πρόσεχε τα λεφτά σου. Απλά δεν θυμάμαι τι είχε γραφτεί. Κλέφτρα ήταν; Φολα ήταν; Βρωμιάρα ήταν; Χοντρή ήταν; Δεν θυμάμαι ρε φίλε. Εύχομαι να πέφτω έξω. Βέβαια 80€ είναι, όχι 150€+ που ζητάνε ολες.80 για μια ώρα , ότι αναφέρει κ η αγγελία !
Τι να πω , με τον σταυρο στο χέρι θα πάω κ θα την συναντήσω στη ρεσεψιόν για να είμαι σίγουρος ως προς την εμφάνιση . Τώρα από κει κ πέρα θα δούμε ….Σατανά κάπου κάποια στιγμή είχα διαβάσει κάτι αρνητικά γι'αυτην. Πήγαινε λαου λαου και πρόσεχε τα λεφτά σου. Απλά δεν θυμάμαι τι είχε γραφτεί. Κλέφτρα ήταν; Φολα ήταν; Βρωμιάρα ήταν; Χοντρή ήταν; Δεν θυμάμαι ρε φίλε. Εύχομαι να πέφτω έξω. Βέβαια 80€ είναι, όχι 150€+ που ζητάνε ολες.
Στο μπούτσο σου. Πάνε και ότι γίνει. Απλά το πορτοφόλι σου φύλα και ότι άλλο γίνει στ'αρχιδια σου. Μπορεί και να πέφτω έξω.Τι να πω , με τον σταυρο στο χέρι θα πάω κ θα την συναντήσω στη ρεσεψιόν για να είμαι σίγουρος ως προς την εμφάνιση . Τώρα από κει κ πέρα θα δούμε ….
80 για μια ώρα , ότι αναφέρει κ η αγγελία !
Τελικά αρκετές το πάνε όπου μας πιάσουν! Ανάλογα με τα ποσα τους λείπουν εκείνη την ώρα!Η αγγελία της δεν έχει τιμούλα, εκτός και αν είχε και την κατέβασε..... Σε μένα που της έστειλα μήνυμα, μου απάντησε 100€/ώρα και μου έγραψε και για τα έξτρα της, που μου φάνηκαν λογικά. Όμως στον έναν 80€ και στον άλλον 100€, κάτι δεν κάνει καλά το κορίτσι.....
Καλά τα λες , στο κάνε σεξ δεν αναφέρει . Κάπου άλλου την πέτυχα κ με αναζητηση τον αριθμό βρήκα κ αυτήν , σε άλλη αγγελία ανέφερε τα 80Η αγγελία της δεν έχει τιμούλα, εκτός και αν είχε και την κατέβασε..... Σε μένα που της έστειλα μήνυμα, μου απάντησε 100€/ώρα και μου έγραψε και για τα έξτρα της, που μου φάνηκαν λογικά. Όμως στον έναν 80€ και στον άλλον 100€, κάτι δεν κάνει καλά το κορίτσι.....