papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.413
- Πόντοι
- 27.261
κάτι τέτοια παρόμοια έλεγε ένα πολύ εκλεκτό και με ιδιαίτερα γούστα μέλος, που άκουγε στο νικνεημ λιντερ.Ένα πράγμα που δεν κατάφερα (ακόμα τουλάχιστον) ρε μάγκες - και οι παντρεμένοι/δεσμευμένοι θα με καταλάβουν- ήταν να έβρισκα μια πιτσιρίκα, φοιτήτρια, 22 - 27, να την είχα με μηνιάτικο, ή με δωράκια ή με οτιδήποτε τέλοσπαντων για να έχω ένα στανταράκι 2-3 φορές τον μήνα να το επισκέπτομαι.
Ναι τα μασάζ, οι επισκέψεις στο Bill κτλ κτλ. Γίνονται αυτά όποτε υπάρχει ανάγκη.
Ήρθε ένας συνάδελφος σήμερα και τα λέγαμε και έχει εδώ και ένα τρίμηνο μια πιτσιρίκα, φοιτήτρια της Παντείου και την έχει με ένα σχετικά χαμηλό μηνιάτικο (για να πληρώνει αυτή τα νοίκια της κτλ) και 2-3 φορές τον μήνα πάει από το σπίτι της και καταθέτει. Αντε και κανα μαλακοδωράκι από το Ζάρα μια στο τόσο. Δεν έχει ούτε τηλέφωνα, ούτε μηνύματα, ούτε άσκοπες επικοινωνίες. Δεν ξέρω αν έλεγε παπάδες, γενικά δεν λέει και αναρωτιόμουν πως στο πούτσο γίνεται να βρεις μια τέτοια;; Πως; και κυρίως που;;
Του είπα βέβαια ότι αν γλυκαθεί με το πιτσιρίκι και σταματάει να γαμάει την γυναίκα του να ετοιμάστει ή για κέρατο ή για κέρατο και διαζύγιο, γιατί το 24χρονο έχει άλλη γλύκα..Αλλη ιστορία αυτή βέβαια.
Στο θέμα μας λοιπόν. Να ασχοληθείς με τις πουτάνες του ονλιφανς;;; Στα παπάρια τους - βγάζουν ένα φορτηγό λεφτά από το σπίτι τους, σιγά μην ασχοληθούν. Σε κανά μπαράκι;; Ζήσε Μάη να φας τριφύλλι.
Ενα σταθερό εξτραδάκι ζητάμε ρε φίλε, χωρίς ζαλάδες, χωρίς τρεξίματα στο κέντρο κτλ.
Δεν ξέρω αν τα σκέφτονται και άλλοι - οπότε είπα να κάνω την αρχή.
αλλά σε κάτι γαμιολακια δεν άρεσαν οι απόψεις του και τον στείλανε για μπανάκι άρον άρον
και μετά φταινε οι ελλεηνιδες...