georgekp34
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 3
- Like
- 3.424
- Πόντοι
- 736
Me tooΦίλε αν μπορέσεις γράψε και καμιά κριτική γιατί και εγώ ψήνομαι. Σε ευχαριστώ
Me tooΦίλε αν μπορέσεις γράψε και καμιά κριτική γιατί και εγώ ψήνομαι. Σε ευχαριστώ
Ρε μαλακες.. χαχαχαΤα καταπίνει???
Εεεεεεε.. χαχαχαχαΝομίζω
Αυτό μου είπε ότι δύο χρόνια έτσι τη πληρώνουν 50 pay Safe και 50 από κοντά.και ότι δεν λέει ψέματα γτ δουλεύει στο kinky xaxετοιμαστε καρτουλες για προκαταβολες..........γιατι οπως λεει ετσι την πληρωνουν ολοι οι πελατες της......Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.www.instagram.com
βεβαι καθε μερα παρακαλαει στο ινστα .....αν θα παει κανεις,οτι εχει καυλες,οτι εχει ορεξουλες.......
ποσοι μαλακες υπαρχουν τελικα που στελνουν καρτες ακομη και σημερα.....
Την έχω δει, έχει 3 βυζιά, θαύμα της φύσηςΑυτό μου είπε ότι δύο χρόνια έτσι τη πληρώνουν 50 pay Safe και 50 από κοντά.και ότι δεν λέει ψέματα γτ δουλεύει στο kinky xax
Τελος Αυγούστου επιστρέφω από διακοπές.... Θα στείλω πμ... ΧαχαχαχαΡε μαλακες.. χαχαχα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εεεεεεε.. χαχαχαχα
Σε εμένα δεν ανάφερε κάτι για κάρτες, εγώ τις έγραψα ότι δεν με ενδιαφέρουν φωτογραφίες @βίντεο απλά θέλω συνάντηση και ήταν θετική χωρίς να μου αναφέρει κάρτα προκαταβολή. Έμεινε όμως εκεί από εμένα γιατί είχα δουλειά και δεν είχα όρεξη για καυλαντισμα.Αυτό μου είπε ότι δύο χρόνια έτσι τη πληρώνουν 50 pay Safe και 50 από κοντά.και ότι δεν λέει ψέματα γτ δουλεύει στο kinky xax
καλημερα αλανια!! εχω ψιλο κλεισμενο ραντεβου με ιωαννα 34 τελη του μηνα. μετα τις διακοπες μας. εχω διαβασει κριτικες και ειναι σουπερ. και ενας φιλος, μου εχει προτεινει μια αλλη ανεξαρτητη που δεν εχει νημα εδω και αυτη μου ειπε ειναι πολυ καλη και παιζει μπαλα σε κλειστο κυκλο και ειμαι σε διλλημα, οποιος εχει βρεθει με ιωαννα ας γραψει κατι αν θελει γιατι σκεφτομαι να ενδωσω σε αυτην. καθε αποψη καλοδεχουμενη ευχαριστωω!!
Μόνο Ιωάννα... Ίσως είναι ο,τι καλύτερο κυκλοφορεί.....καλημερα αλανια!! εχω ψιλο κλεισμενο ραντεβου με ιωαννα 34 τελη του μηνα. μετα τις διακοπες μας. εχω διαβασει κριτικες και ειναι σουπερ. και ενας φιλος, μου εχει προτεινει μια αλλη ανεξαρτητη που δεν εχει νημα εδω και αυτη μου ειπε ειναι πολυ καλη και παιζει μπαλα σε κλειστο κυκλο και ειμαι σε διλλημα, οποιος εχει βρεθει με ιωαννα ας γραψει κατι αν θελει γιατι σκεφτομαι να ενδωσω σε αυτην. καθε αποψη καλοδεχουμενη ευχαριστωω!!
Τι εννοείς ρε φίλε ψιλοκλεισμενο. Η έχεις η δεν έχεις. Δώσε την σειρά σε άλλον αν είναι. Χαχακαλημερα αλανια!! εχω ψιλο κλεισμενο ραντεβου με ιωαννα 34 τελη του μηνα. μετα τις διακοπες μας. εχω διαβασει κριτικες και ειναι σουπερ. και ενας φιλος, μου εχει προτεινει μια αλλη ανεξαρτητη που δεν εχει νημα εδω και αυτη μου ειπε ειναι πολυ καλη και παιζει μπαλα σε κλειστο κυκλο και ειμαι σε διλλημα, οποιος εχει βρεθει με ιωαννα ας γραψει κατι αν θελει γιατι σκεφτομαι να ενδωσω σε αυτην. καθε αποψη καλοδεχουμενη ευχαριστωω!!
τι εννοεις?
ρε τύποι τι άλλο θα σκεφτείτε δλδ....
τοσο καλη?Τι εννοείς ρε φίλε ψιλοκλεισμενο. Η έχεις η δεν έχεις. Δώσε την σειρά σε άλλον αν είναι. Χαχα
Πρόσεχε τι λες εσύ. ΧαχαΜόνο Ιωάννα... Ίσως είναι ο,τι καλύτερο κυκλοφορεί.....
Δεν μπορώ να μην λέω την αλήθεια για την Ιωάννα!!! Χαχαχαχα.... Και ας το βρω μπροστά μου!!!! ΧαχαχαχαΠρόσεχε τι λες εσύ. Χαχα
Η καλύτερη!!!!τι εννοεις?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
τοσο καλη?
Τι εννοείς ρε φίλε ψιλοκλεισμενο. Η έχεις η δεν έχεις. Δώσε την σειρά σε άλλον αν είναι. Χαχα
ειναι κλεισμενο για τελος του μηνα, αλλα ειπαμε επειδη ανθρωποι ειμαστε επιβαιβεωση 1 με 2 μερες πρινΤι εννοείς ρε φίλε ψιλοκλεισμενο. Η έχεις η δεν έχεις. Δώσε την σειρά σε άλλον αν είναι. Χαχα
Έτσι κατανοητό.ειναι κλεισμενο για τελος του μηνα, αλλα ειπαμε επειδη ανθρωποι ειμαστε επιβαιβεωση 1 με 2 μερες πριν
Ανάλογα ποια είναι και η άλλη…αλλά η Ιωάννα είναι όντως από τις κορυφαίες….καλημερα αλανια!! εχω ψιλο κλεισμενο ραντεβου με ιωαννα 34 τελη του μηνα. μετα τις διακοπες μας. εχω διαβασει κριτικες και ειναι σουπερ. και ενας φιλος, μου εχει προτεινει μια αλλη ανεξαρτητη που δεν εχει νημα εδω και αυτη μου ειπε ειναι πολυ καλη και παιζει μπαλα σε κλειστο κυκλο και ειμαι σε διλλημα, οποιος εχει βρεθει με ιωαννα ας γραψει κατι αν θελει γιατι σκεφτομαι να ενδωσω σε αυτην. καθε αποψη καλοδεχουμενη ευχαριστωω!!
τύπε τα κορίτσια κάνουν αμάν να κλείσουν ραντεβού από πέμπτη...σάββατο.ειναι κλεισμενο για τελος του μηνα, αλλα ειπαμε επειδη ανθρωποι ειμαστε επιβαιβεωση 1 με 2 μερες πριν
Αφού παίζει σε κλειστό κύκλο η άλλη δεν νομίζω να την αναφέρει καθόλου.Ανάλογα ποια είναι και η άλλη…αλλά η Ιωάννα είναι όντως από τις κορυφαίες….