11ismynumber
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 500
- Πόντοι
- 21
Δίνω τέλος ... Είναι αυτό το ασανσέρ του Bill ??????
σημερα εγινε 100 η ωρα....80 για μια ώρα , ότι αναφέρει κ η αγγελία !
οι γνωστοι αγνωστοι που λενε στη καθεμια οτι ειναι θεαρες και οτι θα επρεπε να παιρνει πιο πολλα κτλ......Η αγγελία της δεν έχει τιμούλα, εκτός και αν είχε και την κατέβασε..... Σε μένα που της έστειλα μήνυμα, μου απάντησε 100€/ώρα και μου έγραψε και για τα έξτρα της, που μου φάνηκαν λογικά. Όμως στον έναν 80€ και στον άλλον 100€, κάτι δεν κάνει καλά το κορίτσι.....
Κοίτα καλύτερα στο νήμα fetish/bdsm κλπ. Εκεί έχεις περισσότερες πιθανότητες να βρεις αυτό που ψάχνεις.Μπορείτε να προτείνετε κάποια κοπέλα που να είναι "φέτες" (κοιλιακοί, γάμπες) και ταυτόχρονα κάπως "dominant"? Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Nαι...Μπορείτε να προτείνετε κάποια κοπέλα που να είναι "φέτες" (κοιλιακοί, γάμπες) και ταυτόχρονα κάπως "dominant"? Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Aνυπομονω για το τι θα γράψεις.Nαι...
O #Panos1978 είναι φέτες........του βάζω και μια περούκα....μούρλιαAνυπομονω για το τι θα γράψεις.
Τα καταπίνει???O #Panos1978 είναι φέτες........του βάζω και μια περούκα....μούρλια
ΝομίζωΤα καταπίνει???
Φίλε αν μπορέσεις γράψε και καμιά κριτική γιατί και εγώ ψήνομαι. Σε ευχαριστώΕγω ψήνομαι για @NefeliAd
Me tooΦίλε αν μπορέσεις γράψε και καμιά κριτική γιατί και εγώ ψήνομαι. Σε ευχαριστώ
Ρε μαλακες.. χαχαχαΤα καταπίνει???
Εεεεεεε.. χαχαχαχαΝομίζω
Αυτό μου είπε ότι δύο χρόνια έτσι τη πληρώνουν 50 pay Safe και 50 από κοντά.και ότι δεν λέει ψέματα γτ δουλεύει στο kinky xaxετοιμαστε καρτουλες για προκαταβολες..........γιατι οπως λεει ετσι την πληρωνουν ολοι οι πελατες της......Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.www.instagram.com
βεβαι καθε μερα παρακαλαει στο ινστα .....αν θα παει κανεις,οτι εχει καυλες,οτι εχει ορεξουλες.......
ποσοι μαλακες υπαρχουν τελικα που στελνουν καρτες ακομη και σημερα.....
Την έχω δει, έχει 3 βυζιά, θαύμα της φύσηςΑυτό μου είπε ότι δύο χρόνια έτσι τη πληρώνουν 50 pay Safe και 50 από κοντά.και ότι δεν λέει ψέματα γτ δουλεύει στο kinky xax
Τελος Αυγούστου επιστρέφω από διακοπές.... Θα στείλω πμ... ΧαχαχαχαΡε μαλακες.. χαχαχα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εεεεεεε.. χαχαχαχα