professor x
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 40
- Like
- 27.479
- Πόντοι
- 11.096
Η sexyrussian δεν ειναι? Το ειχε παει 100+50 για anal αν θυμαμαι καλα? Και ειχε παχυνει αρκετα..
Αυτή είναι.Δεν το γνωρίζω....
Η sexyrussian δεν ειναι? Το ειχε παει 100+50 για anal αν θυμαμαι καλα? Και ειχε παχυνει αρκετα..
Αυτή είναι.Δεν το γνωρίζω....
150 πλέον αλλά στις φωτό δεν φαίνεται να έχει παχύνει τόσο πολύ…Η sexyrussian δεν ειναι? Το ειχε παει 100+50 για anal αν θυμαμαι καλα? Και ειχε παχυνει αρκετα..
με 150 πλεον .Αυτή είναι.
Περισυ που την ειχα δει (στα 100) ηταν αρκετα παραπανω κιλα. Σχεδον δε τη γνωρισα σε αυτες τις φωτο. Οταν ξεκινησε ηταν κορμαρα, προσωπο, ολα. Ενταξει μεγαλωσε κ αυτη...οπως και εμεις.150 πλέον αλλά στις φωτό δεν φαίνεται να έχει παχύνει τόσο πολύ…
Αν ειναι στα κυβικα που θυμαμαι κανα 50-70€ κ πολυ της ειναι.Η sexyrussian δεν ειναι? Το ειχε παει 100+50 για anal αν θυμαμαι καλα? Και ειχε παχυνει αρκετα..
30 λεπτά 100€Αν ειναι στα κυβικα που θυμαμαι κανα 50-70€ κ πολυ της ειναι.
30 λεπτά 100€
60 λεπτά 150€
90 λεπτά 230€
+30€ ουρολαγνεια
+30€ γλυφοκωλι
Κτλ κτλ κτλ
Είδες ότι παίζει?Όχι είδα πιο πάνω και θέλω να μάθω !! Αν ήταν πρώην μου θα γνώριζα !!
Για δικό σας καλό μείνετε μακριά απ το συγκεκριμένο κορίτσιΠρόσφατα έκανε touring στο Ηράκλειο και έχουν γράψει στο αντίστοιχο νήμα για αυτήν:
Για ποια λες φίλε μου?Για δικό σας καλό μείνετε μακριά απ το συγκεκριμένο κορίτσι
Μπα όχιΕίδες ότι παίζει?
Αν ναι πες και σε μας
καλημερα. αν θες κοινωνισε και σε εμενα σε πμ το φιλετακι. καλες διαδρομες.Το φιλετάκι στο έστειλα στην φωτο , για να μιλάμε συγκεκριμένα1,60Υ 53KG 26 χρονων Ελληνίδα.
Για ποιαν μιλατε ρε αδερφια?Επιβεβαίωνω και εγώ για άλλη μια φορά ύστερα από χθεσινή συνάντηση..γυναικάρα μουναρα
ευχαριστω ! Και απο τιμη?Για αυτήν που έγραψε και ο άλλος συναγωνιστής κριτικη
Ναι αυτή είναιμήπως;;;
Καλησπέρα φίλε, πρώτα πρώτα να πω ότι είναι γούστα κι δε γίνεται να αρέσουμε σε όλους/όλες!Με έκανες και γέλασα φίλε.... Με άλλες έχεις πάει; Η Άννα είναι τίμια εργάτρια με πολύ καλή πίπα αλλά μέχρι εκεί. Υστερεί ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ σε εμφάνιση. Και μην πω πως είναι και ξεπετα...οι παλιοί εδώ μέσα θα συμφωνήσουν.