Διανοούμενος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 35
- Like
- 30.566
- Πόντοι
- 9.846
Να'σαι καλά φίλε. Μιλάς σωστά. Και να σου πω τούτο: Η Άννα είναι καλό παιδί, και κάνει και τέλεια πίπα. Αλλά πλέον η εμφάνιση της έχει πάει πολύ κάτω του ανταγωνισμού και στο κορμί και στο πρόσωπο. Επισης, άποψη μου πάντα, εφόσον το ξέρει και η ίδια αυτό, θα μπορούσε να κάνει το ραντεβού πιο χαλαρό. Να κάθεται δηλαδή μια γεμάτη ώρα και να μην θέλει μετά από 5 λεπτά να ξυπνάμε το πουλί μας για δεύτερο γύρο. Δεν είναι τόσο εύκολο. Με όσες κοπέλες έχω πάει (ανεξαρτήτες) κάθονται κάνα 5-10 λεπτά παραπάνω για να μην αισθάνεται πίεση ο πελάτης. Τόσο απλό. Τεσπά. Δεν χρειάζεται να επεκταθω και άλλο. Όλα καλά. Έτσι κι αλλιώς την έχει την μόνιμη πελατεία της, δεν έχω σκοπό να αλλάξω γνώμη σε κανέναν. Εγω απλά στις δύο τελευταίες συνεδρίες μου είχα γλυκόπικρη γεύση.Καλησπέρα φίλε, πρώτα πρώτα να πω ότι είναι γούστα κι δε γίνεται να αρέσουμε σε όλους/όλες!
Μετά η συμπεριφορά κάθε κοπέλας εξαρτάται κι από εμάς! Εάν είμαστε καγκουρες φυσικά κι η κοπέλα θα φερθεί ανάλογα. Τώρα το ότι δε σου άρεσε εσένα είναι απόλυτα σεβαστό. Όσο για τη ξεπετα, δεν έχω να πω κάτι, εμένα τουλάχιστον δε μου φέρεται έτσι όσες φορές έχουμε βρεθεί. Ναι έχω πάει κι με άλλες, αρκετές κι βρέθηκα κι εγώ σε φάση ξεπετας που ξενέρωσα άσχημα κι φυσικοτατα φάγανε μαύρο!
Καλά να περνάμε, καλό υπόλοιπο καλοκαιριού!
Τελευταία τροποποίηση: